سلام دوستان
چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم:n01:
1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم
2-قیمت حدود 200 الی 250
3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست
4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم
5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم
6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه
7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه
8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
sennheiser HD 202
sennheiser HD 205
sennheiser cx 300 2
در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
:n01: