باگارانتی میده؟نقل قول:
چون گفتم خدمت ات سعید جان من یکی پیدا کردم تو ایران که حاظره با این قیمت بفروشه تکی رو بی گارانتی!شماره اش رو هم گذاشتم . این رفیق ما فردا عجله داره میخواد بخره من شماره ام رو برات میزارم سعید جان که با من هماهنگ کنی
Printable View
باگارانتی میده؟نقل قول:
چون گفتم خدمت ات سعید جان من یکی پیدا کردم تو ایران که حاظره با این قیمت بفروشه تکی رو بی گارانتی!شماره اش رو هم گذاشتم . این رفیق ما فردا عجله داره میخواد بخره من شماره ام رو برات میزارم سعید جان که با من هماهنگ کنی
بچه ها تاپیک دیگه ای جایی چیزی نمی شناسین که کسی توش بخواد لپ تاپ بخره؟
من دیگه عقلم به هیچ جا نمی رسه
بعد که می گم بعضی ها جا می زنن به یکی دیگه بر می خوره
خب بابا اول تکلیفتونو با خودتون مشخص کنین بعد به ما اعلام کنین
:27: نه بابا بگو راحت باش :31:نقل قول:
گفتم دیگهنقل قول:
البته اگه باز تو به خودت نگیری
من میگم اگه همین تعداد که قطعی ان برید پولاتونو بدید اون طرف هم میبینه که جدیه احتمالا باهاتون راه میاد شاید به کمتر از ۱۰ نفرم راضی شه
من به سعید عزیز هم گفتم اگر نشد اونجا(الماس) جمع بشید اینجایی هم که خدمت اتون گفتم هم خیلی تخفیف میده طرف قیمت هاش حدود 2400 بود گفتم 2250 قیمت دارم گفتم میدم تخفیف هم میدم حالا باز فردا معلوم میشود
آره اگه بقیه نیان یا فردا از جایی که سینا می گه یا از همین قبلی می گیریم
اگه اونم نشد فوقش به همین 30 40 تومان بیشتر می دیم و می گیریم دیگه
بقیه هم هرکاری دلشون خواست بکنن
به نظر من هم کار خوبیه اگه شد که فردا از الماس بگیریم نه میریم از جایی که اقا سینا معرفی کرده.نقل قول:
من احتمالا یک شنبه تهرانم اگه شد با بچه هایی که تهرانن یه قرار می زاریم می ریم کار رو تموم می کنیم.
ما تلاشمونو کردیم به نظرم دیگه داره زیادی کش پیدا می کنه و وقتمون رو هم داریم تلف می کنیم. به سعید هم گفتم با این اوضاع باید قبول کنیم که حرف اخر رو فروشنده ها میزنن نه ما، اونا گردنشون خیلی کلفت تر از اینهاست.
قبلا چه سیستمی داشتی؟نقل قول:
چه انتظاری از 723 داشتی که برآورده نشد؟
گفتم که نسبت به ویندوز بهتره اما خوب نسبت به تعریفایی که اپل دارا میکردن انتظارم برآورده نشد.حداقل انتظارمم این بود که هیچ رقمه هنگ نکنه اما وقتی داشتم وی پی ان تنظیم میکردم کانکت نمیشد که یه کم که باهاش کلنجار رفتم هنگ کرد! البته یکی بهم گفت بیشتر مشکل کند شدن و هنگ کردن مک بخاطر ویندوزیه که کنارشه اما به نظر خودم ربطی نداره :13:نقل قول: