بزن کفه مرتب رو برای سرویس ۱ مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Printable View
بزن کفه مرتب رو برای سرویس ۱ مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
امروز زنگیدم به داتک بخش وایمکس گفتم وایمکس میخوام ؛گفت هیچ مشکلی نیست. برای خونتونن مدم usb داخلی منسابه.
طرح 3 ماهه بگیری یک مدمم رایگان بهت میدیم. مدم کانفیگ شدست همین الان با پیک برات مدمو میفرستیم و 3 صوت وصل میشه به اینترنت خیلی حال کردک خداییش. 3 صوته مدم میفرستند خودش میگفت اصلا افت سرعت و قطعی نداره سرویسشون. سریعم تا مودمو روشن میکنیم تو اینترنتیم. مدم رایگان!!!
ایول خداییش. راستی بچه ها با یک access point میتونم مدم usb رو یا استفاده از یک سوییچ مبدل usb to lan وایرلس کنم؟؟
تا اینجا لقب سریعترین وصل شدن اینترنت به داتک تعلق میگیره. یکی از بچه های بیاد بگه ببینیم کیفیتش چجوریه. میخوام اگه خوب باشه بخرم
بله خوبه ولی واسه ترافیک اصلا خوب نیست مبین نت خیلی بهتر کجا 50 گیگ میده 70 تومان ؟>>>>به نظر من فقط سرعت دانلودش کمه که کاش بهتر میشدنقل قول:
سرعت 1 مگ اصفهان
کد:http://www.speedtest.net/result/1393477703.png
من که بیخیال وای فای شدم رفتم یه روتر بیسیم خریدم (ASUS N16) روشم لینوکس نصب کردم (DD-WRT) ترکوندم قابلیتاش خیلی خیلی زیاده خودتون برید بخونید و لی چند از مهم هاش NAS, DDNS, FTP SERVER, Printer server, v#pn server & client ,WDM,Statefull firewall، میتونید کلاینت تورنت و یا مدیریت دانلود روش نصب کنید وقتی کامپیوتر خاموشه دانلود کنه و البته 4 تا پورت lan و 1 پورت wan گیگابیت و شبکه بیسیم 300 mbit,نقل قول:
کل قضیه برام 150000 در اومد فردا هم از مبین خواستم برم رو dsl یا اوپراتور دیگه فقط کافیه ارزونترین مودم رو تهیه کنم و به پورت wan وصل کنم ، به نظر من خرید مودم وای فای از اوپراتورها اشتباهه.
اگرم تجربه کار با لینوکس رو ندارید و حوصله تنظیم روتر حرفه ای رو ندارید میتونید یکی از رو ترهای زیر رو بخرید همشون تو رنج 200000 هستند من خیلی دربارشون تحقیق کردن از نظر امکانات و کارایی عالی هستند.
asus -n56u black diamond
linksys-wrt e3000
d link dir 825
اینجا عزیزی داریم که تو رشت ، منطقه ی 4 مخابراتی باشه و از مبین نت خدمات بگیره . آخه زنگ زدم به نمایندگیش ، میگه منطقه ی شما ( فلکه گاز به سمت لاکانی ) مودم بیرونی می خواد ( 200 هزار تومن ) . می خوام بدونم سرعت دانلودتون چنده ؟ قطعی دارین یا نه و در کل مشکلاتش چیه ؟
الان adsl 256 نامحدود دارم سرعت از 40 بالاتر نمیره .:41:
نقل قول:
مگه می خوای سرعت چند باشه ؟؟؟
سرعتت باید ۳۲ باشه
اگه از مبین نت ۲۵۶ هم بگیری سرعتت از ۳۲ بیشتر هم نمی ره
راست میگه 32 بیشتر که نمیشی هیچ!! تازه جمعه ها از 16 بالاترم نمیره!!نقل قول:
این همه داریم میگیم مبین نت افتضاحه بعد واسم خنده دار بعضیا میگن آقا طرح یکساله خوبه؟
فلان طرح خوبه؟ بگیرم؟
بابا میگیم بده باور کنید من از ماه اولی که اینا سرویس میدادن ازشون 256 گرفتم تا به الان 1 مگ!
خداییش اولا خوب بودن ، جمعه ها عالی بود. ولی الان دیگه کلا هم زدن زیر حرفشون و هم کیفیت روزهای عادی هم بد شده است.
نگیرید
دوستان اگه دانلود زیادی ندارن بهتر برن طرف ای دی اس ال چون اصلا خوب نیست ضرر میکنید
امروز زنگ زدم پشتیبانی، خانومه برداشته میگم خانوم برای چی تورنت هارو بستین؟ میگه بجا اینکه اسم سایت رو بزنین آی پی رو وارد کنین. میگم خانوم مثکه شما نمی دونین تورنت چی هست! بعد قطع کرد تلفن رو! دوباره زنگ زدم یه خانوم دیگه برداشت. ایشون هم معلوم شد نمی دونست تورنت چیه. بعد از اینکه واسش توضیح دادم رفت از همکارش پرسید اومده میگه بله تورنت رو بستیم. میگم خوب برای چی؟ میگه دلیلشو نمیدونم! میگم خوب گوشیو بدین به یکی که دلیلشو می دونه! بعد گفت شمارتونو بدین میگم باهاتون تماس بگیرن! شمارمو گرفت اما تماس نگرفت. یعنی رسما پیچوندن! یعنی واقعا نمی دونم چی بگم!
دوستان لطفا تمام کسایی که این مشکل رو دارن مدام تماس بگیرین و باهاشون دعوا کنین تا این کار مسخرشونو تموم کنن. استفاده از تورنت بر خلاف هیچ قانونی نیست که اینا بتونن بی دلیل ببندنش! منم از فردا هر روز زنگ می زنم تا وقتی که مشکل رو حل کنن!