از این وسیله استفاده کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 in / 1 Out, Optical (Toslink) Digital Audio Selector
Printable View
از این وسیله استفاده کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 in / 1 Out, Optical (Toslink) Digital Audio Selector
درودنقل قول:
می شه بفرمائید این ترمینال رو چند خریدید و از کجا ؟
منتظر جواب هستم!:31:نقل قول:
نهایت دیگه 300 تومن
سلام...سال نو مبارک....رهنمایی خواستم از دوستان....من یه سیستم سامسونگ max-20950 داشتم که در اثر نوسان برق هم برد پاورش سوخت هم برد امپلی ..بردمش واسه تعمییر 185تومن خرجش میشد منم بیخیالش شدم دیگه...ولی کلی باند سر دستم مونده که نمیدونم چیکارشون کنم....خواستم ببینم میشه دستگاهی گرفت که از باند و سابی که مونده استفاده کنم... کیفیت بانداش خیلی عالیه....هزینش هم کم باشه....ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
الو................
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟!
سلام دوستان عزيز
اساتيد اهل فن يك لطفي بكنند و پست 3487 راجواب دهند.
مرسي
دوست عزیز
من تو تبریز سینمای خانگی e970 بلوری را 946 هزار قبل از عید چند تا فروختم با گارانتی بازرگانی ایران
وسینمای دیودی dz810 را هم 474 الان هم دارم این مدل چند تا هم بخواهید
در کل اگر کیفیت صدا تو سینمای سونی بگردید که من به شما مدل دو سال پیش fxg99 را پیشنهاد می کنم .در یک کلام بی نظیره قیمت ان هم 750 می فروختیم .الان هم فروشگاه چاره باز هم داره فکر کنم.
ا نفر نیست جواب منو بده ؟ چیز زیاد سختی نپرسیدم ....پست 3506
سلام دوست عزیز . بله با رعایت یک سری نکات فنی شما میتونی از این اسپیکر هات استفاده بکنی . البته من نمیدونم این سیستم شما سینمای خانگی هستش یا سیستم صوتی دیگه ای . اما به هر حال شما میتونی یک آمپ بگیری و این اسپیکر هات رو بهش وصل بکنی . فقط هنگام خرید آمپ باید به قدرت خروجی آمپ و قدرت باند هات و یک سری نگته های فنی دقت بکنی . اما اینطور که یک سری از دوستان میگفتند ساب های سینماهای تجاری مثل اینکه با این روش که شما یک آمپ جدا بگیری کار نمیکنه . چون ساب ها اینجور که من از صحبت های دوستان برداشت کردم دو سیستم اکتیو و پسیو (active - passive) دارند که باید چک بکنی ببینی ساب شما چجوریه و آمپی که میگیری چه سابی رو ساپورت میکنه .مثلا سابی که پسیو باشه به آمپی که ساب اکتیو رو ساپورت میکنه وصل کنی کار نمیکنه ! (من این قضیه رو خیلی وارد نیستم . حتما دوستان برات توضیح دقیق میدن)نقل قول:
آمپ هم اگه بخوای بخری دیگه مینیمم باید 300 تومن پول بدی . مثلا این مدلدیگه انتخاب با خودته که بدی تعمیر بکنند دستگاهت رو یا اینکه آمپ بگیری یا اینکه کلا از اول یک سیستم بهتر بگیری.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=36169
سلام .نقل قول:
برای قیمت میتونید این لینک رو ببینید
شما حتما میخوایید بلوری باشه ؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37952
به نظر من اگه شما دسترسی به تعداد زیادی دیسک بلوری اریجینال داری و راحت میتونی فراهم کنی که خوب بلوری بگیر . اما در غیر اینصورت به نظر من خرید بلوری به صرفه نیست . میشه به جاش یدونه HD Player خرید و فیلم های بلوری رو از روی هارد اجرا کرد. ضمن اینکه تهیه فیلم های بلوری روی هارد به مراتب راحت تر و به صرفه تر از خرید دیسک اریجینال بلوری هستش . ( البته من خودم معتقدم که کیفیت اریجینال چیز دیگه ای هستش اما خوب با توجه به اینکه در ایران امکان تهیه بلوری و حتی DVD اریجینال بسیار سخت و محدود هستش به نظر من HD پلیر گزینه بهتریه )
اما در مورد قیمت و کارایی نسبت به قیمت : من نظر شخصی خودمو میگم و سلیقه ها متفاوته . اما من اگه بودم اینقدر پول پای این سیستم نمیدادم . با این پول شما میتونید خودتون یک سیستم خیلی بهتر و حرفه ای تر و قوی تر بگیرید. کاری که خیلی از دوستان اینجا انجام دادند و راضی هستند و میتونند تجربیاتشون رو در اختیارتون قرار بدند . شما اول باید تصمیم بگیری که حتما بلوری لازم دارید یا نه . سپس بودجتون رو مشخص کنید دوستان راهنمایی میکنند که چه سیستمی میتونید تهیه کنید.
حتما هم نباید چون تلویزیون شما سونی هستش سیستمتون هم سونی باشه . من خودم الان تلویزیونم سونیه . آمپ و پلیرم پایونیر هستش ! اسپیکر هام باز سونیه و هیچ مشکلی هم ندارم . لزومی نداره که همه از یک برند باشه.