دوستان ماتریکس چطوره ؟
Printable View
دوستان ماتریکس چطوره ؟
سلام به همه دوستان پارس انلاین من یک سالی بود سرویس
sr_128 3 gig در ماه رو با مبلغ 36 هزار تومن تمدید میکردم وهمیشه در قسمت دریافت و ارسال میزد 256 این دفعه با اینکه میتونستم تمدید کنم ولی به پیشنهاد کارکنان بخش فروش پارس انلاین سرویس pol 128 3 gig رو بزنم وقتی گرفتم دیدم سرعت دریافت و ارسالم شده 128 و خیلی افت کرده در حد نصف زنگ زدم با اینکه خود کارکنان پارس انلاین پیشنهاد دادناین pol رو انتخاب کنم که هم امکانات بیشتری داره و هم سرعتش یکیه حالا فهمیدم عجب کلاهی سرم رفته چون سرویس pol 256 3 giig پارس انلاین قیمتش 43000 تومن در صورتی که از نظر سرعت و حجم ماهیانه با سرویس sr 128 یکی بود و 7 تومن گرون تر بود خیلی این کارکنان دروغگویی داره حالا هم دیگه تو سیستم تمدید این sr بر نمیگیرده دوستانی که sr دارن تقاضا دارم گول نخورید و باز همین رو تمدید کنید که سرعت sr روی یک سرویس بالاتر بسته میشه و قیمتش هم کمتر هست
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
در ضمن دوستان بدونن دانلود در سرویس 128 پارس انلاین سرعت دانلود با دانلود منیجر روزانه 145 150
شبانه 60
سرویس 256 شبانه 105 روزانه 195
سرویس 512 شبانه 140 روزانه 240 250
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
دوستان شیرازی بهترین مرکز اینترنت برای مرکز سلمان سرعت دانلود شبانه برام مهمه با قیمت به صرفه بهتر از پارس انلاین هست یا نه
من که ماتریکس دارم مدام مشکل قطعی دارم مخصوصا این یک ماهه اخیرنقل قول:
جدیدا اینطور شده ولی یه خوبی نسبت به بقیه که داره واسه هر مناسبتی یه گیگ رایگان هدیه میده
من 128 دارم سرعت دانلودم از 50 پایین تر نمیاد البته با اینترنت دانلود منیجر
شما کدوم مرکز هستید ؟
من میخوام یه جا بگیرم قطعیش کم باشه پینگش هم خوب .
حذف شود.............
من مرکز امیرکبیرمنقل قول:
من که جدیدا از شبانه استفاده نمیکنم اما قبلا همون 16 بودنقل قول:
من پارس انلاینم دیشب 2.7 گیگ دانلود رایگان داشتم
این
Line Rate - Upstream (Kbps):508Line Rate - Downstream (Kbps):2044 ایا عادی هست یا کم هست برای سرویس 512 پارس انلاین
حذف شود.............
داون استریم 2044 کیلو بیتنقل قول:
آپ استریم 508 کیلو بیت
اره 2 مگ بستن عالیه...:40: