منظورش این بید:31:نقل قول:
یعنی شما سرویس 512 یک ماهه گرفتید که تاریخ شروع اش از 1387/12/05 هست تا 1388/01/04
شما تا اخر 1387/12/04 adsl دارید احتمالا هم تا صبح 1387/12/05
Printable View
منظورش این بید:31:نقل قول:
یعنی شما سرویس 512 یک ماهه گرفتید که تاریخ شروع اش از 1387/12/05 هست تا 1388/01/04
شما تا اخر 1387/12/04 adsl دارید احتمالا هم تا صبح 1387/12/05
اگه فردا صیح پول بریزم به حسابشون بعد رسید رو براشون ببرم ، فکر کنم دیگه 5 اسفند قطع نشه .... درسته ؟
نه هروقت فیش بانکی را فکس یا ایمیل یا ببری! 20 دقیقه بعد اوکی میشه!نقل قول:
پرداخت انلاین هم میتونی انجام بدی!
میگم شما میخوای بری درخواست همکاری با شاتل بدی .. به عنوان یه پشتیبانه اینترنتی :31: (شوخی)
اگه اشنا داری بیا یک قدم خیر بردار تا با شاتل وصلت کنیم!:31::40:نقل قول:
نه اهریمن جوت، دقیقا ساعت 23:59:59 روز 4 اسفند قطع میشه.نقل قول:
نه دیگه، اگه از قبل فاکتور رو پرداخت کنی قطع نمیشی. چرا یه عابر بانک عضو شتاب نمیگیری که آنلاین پردخت کنی، هم راحت تره هم سریعتر.نقل قول:
داداش مام تو نوبتیما! یکی یکی میریم خواستگاری هر کدوم رو خودش پسندید! تا یار که را خواهد و میلش به که باشد!:31:نقل قول:
مطمئنی!نقل قول:
من خودم چندین بار تجربه کردم!:31: فکر کنم فردا صبح قطع میشد! برای من کلا کاراش توی صبح زود انجام میشه! اتمام سرویس! شارژ سرویس!
چی میگی دادا !
من اول گفتم!:13: چرا جلو میزنی اقا! به ادمین میگما !! اول من میرم بعد شما و بعد هم بقیه دوستان که زن بیل بگذارند!
بلاک هرو این یاهوهه که کم نمیکنه چیزی ؟ .... اشتب نمیکردی :31: ینی 20 مگ کم نمیکنه
راستی من الان از قم خریدم ... اگه بخوام آنلاین پرداخت کنم مسکلی پیش نمیاد یهویی بهدم به تهرانیا :31:
فکر کنم اگه 10 20 بار sign in و sing out کنی 20 مگ کم کنه!نقل قول:
نه!نقل قول:
من هم از شیراز! گرفتم و میگیرم نه مشکلی نیست!
فقط باید cvv2 و رمز اینترنتی کارت عابر بانک را از دستگاه خود پرداز یا بانک بگیر ی اگه نداری!
پ.ن : شما فعلا بیا ضامن من باش تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم .دی:
مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]