آره حتما میدن:13:نقل قول:
به نظرتون حجم هدیه به مناسبت نوروز میدن ؟؟/ ..
اگه ندن که خیلی نامردند .
یه چیزی از حجممون کم نکنن قیمتاشون و خدماتشون رو درست کنن از هر عیدی بهتره:31:
Printable View
آره حتما میدن:13:نقل قول:
به نظرتون حجم هدیه به مناسبت نوروز میدن ؟؟/ ..
اگه ندن که خیلی نامردند .
یه چیزی از حجممون کم نکنن قیمتاشون و خدماتشون رو درست کنن از هر عیدی بهتره:31:
مهم:
سلام دوستان ...
اينجا كسي از مركز مخابرات يزدان پناه (جنت آباد شمالي) هست؟! آخه اينا از وقتي كابل برگردون انجام دادن من با سرويسم مشكل دارم مي خواستم ببينم كساي ديگه هم اينطوري هستند يا نه ...
ممنون
شرکت صبانت به مشترکینی که تمدید اشتراک کردم(3 ماهه) یک گیگ رایگان برای یک ماه بهشون هدیه میده ویژه نوروز
این چرا شارژ نمیشه ؟ میخوام شارژ کنم هی میگه:
نام فروشنده نتيجه رسيد تراکنش شماره خرید
شرکت انتقال داده های آسیاتک خطا در شبکه
من پریروز از طریق همین درگاه بانک سامان با ملی کارت خطم رو شش ماهه یک مگ شارژ کردم قبلاً 128 حجمی از اون سرویس های قدیمی داشتم سرعت روی 700 یا 800 کیلوبیت بود این سرعت جدید هست بعد از ارتقا سرویس به یک مگ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم تقریباً با همین سرعت باز دانلود میکنه فقط تنها مشکل شبانه اینه آپلود سنترهای اصلی مثل رپید، هات فایلز و... سرعت دانلود ازشون محدود شده ولی بازم خوبه با همین کیفیت سرویس رو حفظ کنن راضیم. راستی همه استاد امر هستن ولی محض اینکه شاید کسی به اشتباه بیفته تصویر بالا بر حسب کیلو بایت هست نه کیلوبیت یعنی سرعت دانلود 1.5 مگ و آپلود تقریباً 512 هست.
سلام...دوستان من چند ماهی با سایت این شرکت کاری نداشتم......الان خواستم وارد سایت شم..دیگه با شماره خط و پسورد کار نمیکنه....این شماره مشتری چیه؟از کجا بگیرم؟
باید حدود یه روز تلاش کنید و به 1844 زنگ بزنید بگیرید البته اگه افتخار بدن و جواب بدن:31:نقل قول:
سلام...دوستان من چند ماهی با سایت این شرکت کاری نداشتم......الان خواستم وارد سایت شم..دیگه با شماره خط و پسورد کار نمیکنه....این شماره مشتری چیه؟از کجا بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرویس آرامش
به نظرم بدک نیست با این سرعتش البته مدرک تحصیلی یا شرکتی میخوان واسش
دوستان من میخوام برم آسیا تک ... بنظر شما خوبه من الان سرویس از شرکت ماتریکس میگیرم که خیلی افتزا هست .... چند روز طول میکشه تا وصل بشه ؟؟؟
ما که از این آسیاتک هیچ خیری ندیدیم:19: واسه ن حدود 3 هفته طول کشید از زمان ثبت نام تا وصل شدننقل قول:
دوستان من میخوام برم آسیا تک ... بنظر شما خوبه من الان سرویس از شرکت ماتریکس میگیرم که خیلی افتزا هست .... چند روز طول میکشه تا وصل بشه ؟؟؟
ولی قبل ثبت نام برو یه سری به سایتش بزن به نرخ ها و مخصوصا وضعیت شبانش یه نگاهی بنداز:46: