ببخشید من از ورد 2003 استفاده می کنم . مشکل من اینه که وقتی متنی رو از اینترنت از یک صفحه ی html کاپی پیست می کنم در ورد ، بعضی از جمله ها به صورت بهم ریخته و نامفهوم در ورد پیست میشه . شما میدونین مشکل کار از کجاست و چه راه حلی داره ؟
Printable View
ببخشید من از ورد 2003 استفاده می کنم . مشکل من اینه که وقتی متنی رو از اینترنت از یک صفحه ی html کاپی پیست می کنم در ورد ، بعضی از جمله ها به صورت بهم ریخته و نامفهوم در ورد پیست میشه . شما میدونین مشکل کار از کجاست و چه راه حلی داره ؟
جناب وردیست چی شد؟ بررسی کردید؟ من همچنان منتظرم. ممنون.نقل قول:
سلام.من می خوام یه فایل پی دی اف فارسی رو تبدیل کنم به ورد از نرم افزارهای:
PDFZilla/PDF to Word Converter Pro Trial/PDF2Word v3 استفاده کردم ولی متاسفانه وقتی فایل ورد رو باز میکنم همه ی نوشته ها به هم ریختس ممکنه بگین اشکال کارم از کجاس؟ نرم افزار تبدیلم مشکل داره یا ورد ام؟ :41:
ممنونم از کمکتون:11:
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
تا جایی که من می دانم این برنامه ها فارسی را ساپورت نمی کنند و فقط فونت های لاتین را ساپورت می کنند و در نهایت مشکل از برنامه های تبدیل فایل PDF به Word است نه برنامه Word.
گزینه Text to speech کلاً در Word 2007 حذف شده است و دلیل آن کارایی کم آن به وسیله کاربرها بوده است.نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
كلا در هنگام استفاده از اينترنت و كپي كردن متن از اونجا در ورد اين مشكلات پيش مياد
شما براي چينش درست متن ابتدا بايد كنترل و شيفت راست رو بزنيد تا متن راست به چپ بشه و بعد مابقي كارها رو انجام بديد
براي ناخوانا بودن فونتها هم كاري نميشه كرد
براي فرمول نويسي رياضي بايد از كدوم بخش استفاده كرد ؟
با سلام دوست عزیزنقل قول:
در word 2003 ، منوی insert ، گزینه ی object ، در تب Creat new ، دنبال گزینه ی Microsoft Equation 3 بگردین .
در word 2007 ، در تب insert ، گزینه ی equation
:11:
جناب محمودينقل قول:
پستتون منتقل شد به تاپيك زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا رعايت كنيد
سلام
من مشکلی دارم
من در یک صفحه 4 عدد shap مستطیل گذاشتم
حالا میخوام در هر کدوم از این shap ها یک دونه عکس بزارم
حالا مشکل من این است که این عکس ها بیرون زدگی دارم
میخوام بدونم ایا راهی داره که عکس با تیبل خودش ست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟