206نخر اگه خرج باز كنه با يد 1مليون در نظر بگيري به نظر من رواسال بخر
بابا بیخیال...نقل قول:
به نظر من رواسال بخر
چرا با این چیزا گول میخورین
اگه بدنه سری s رو هم رو این ماشین(موتور) بندازن بازم پیکانه !!!!!!!!
راستی رنگ بندی این روای سال چیاست ؟
فکر کنم متالیک مثل slx ها هستنقل قول:
با 8500 تقریبا تیپ 2 83 اینا گیر میاد که واقعا صبرو حوصله گیر اوردن تمیزش ولی اگر تمیزش رو گیر بیاری ارزش داره
ماشین اگه درست باهاش تا شده باشه خیلی کم به خرج میافته! اینم بدونید که دارید سوار ماشین اروپایی میشید! پس خرجش هم در خد همون اروپایی در نظر بگیرید!نقل قول:
پوريا جان ميگم 206 مدل 83 به نظرت توي خرج نيفتاده ؟؟؟
آخه منم داييم خواست يه 206 كاركرده بگيره !!! خواستم نظرتو در اين مورد بدونم !!!
خود شما اگه 206 سالم پیدا کنی(که فراوونه!) آیا ول میکنی بری روآی سال بگیری؟؟ به قول دوستمون بدنه اس هم که روش باشه بازم موتور و فنی همون پیکانه! حالا 4 تا اصلاحات روش انجام شده دلیل بر خوبی ماشین نیست!نقل قول:
نه اتفاقا راحت گیر میاد! خرجش هم 2-3 روز همشهری خریدنه! اینم بدونید کیفیت 206 های قبل 84 با 206 صفر تفاوتش از زمین تا آسمونه!نقل قول:
واقعا صبرو حوصله گیر اوردن تمیزش ولی اگر تمیزش رو گیر بیاری ارزش داره
من 206 وی 8 دارم خوبه ولی پسر عموم لیفان خریده خیلی راضیه . شاید بفروشمش لیفان بخرم
راستش خودم عاشق 206 هستم اما ماشینی که الان 14 میلیون قیمتشه مدل پایینشو بدن 8500 واقعا ارزش خرید داره ؟ از همین خرجش میترسم
پیشنهاد میکنم یه بار بری تو یدونه از همین به قول خودت 14 میلیونی ها بشینی! یه بار هم تو مدل 84 به پایین! اونوقت اگه آدم وسواسی نباشی کارکرده رو انتخاب میکنی! کیفیت صفرها واقعا پایینه! البته بعضی ها وسواس دارن و حتی نمیتونن ماشینی که از نمایندگی آورده شده خونه رو بخرن! اون دیگه به خودت مربوطه!نقل قول:
راستش خودم عاشق 206 هستم اما ماشینی که الان 14 میلیون قیمتشه مدل پایینشو بدن 8500 واقعا ارزش خرید داره ؟ از همین خرجش میترسم
ضمنا گفتم داری ماشین اروپایی سوار میشی! پس فردا میری تعویض روغنی میبینی فیلتر روغن کمری 10000 تومنه ولی فیلتر روغن 206 16000 تومن!یا در مورد لنت و بقیه مواد مصرفی همینجور!
سلام 405 گازسوز مدل 86 چنده ؟؟اگه کسی توی شیراز سراغ داره برام پیغام خصوصی بذازه؟
حول و حوش 11مليون بايد يا شه قيمت را بايد بنگاه ومكانيك ونقاش روي ماشين دست دوم بگذاره؟
حرف شما متین ولی اگه خودت بخای انخاب کنی بین یپراید صفر و یه 206 که 6 سال کاکرده کدومو انخاب می کنی ؟ نمیخوام وقتی یکیشو انتخاب کردم از خریدم پشیمون بشم :41:نقل قول: