داداش درایو ندارم کل کنسول رو 200 تومان فروختم
قبلا درایو عوض میکرن درایو هم برمیداشتن که 50 تا 75 میگرفتن چه گرون شده !!!
داداش درایو ندارم کل کنسول رو 200 تومان فروختم
قبلا درایو عوض میکرن درایو هم برمیداشتن که 50 تا 75 میگرفتن چه گرون شده !!!
این قیمت هایی که گذاشتم قیمت کسیه که از دبی میارهنقل قول:
و حدودا 35 تا 40 تومان سود میره روش
یعنی تو خود دبی 50 تومان کمتره هر مدل
منم از همین موندمنقل قول:
فکر کنم این دوستمون کنسولش یک موردی داشته یا یک اتفاق خاصی افتاده براش
به هر حال حالا که تموم شد و رفت و فروختن
امیدوارم کنسول بعدیشون به این وضع دچار نشه
ای بابانقل قول:
کاش درایو رو نگه میداشتی
من اگه جای تو بودم و تو فکرم این بود که یک مدت بعد میخوام دوباره 360 بگیرم
حتما با وضعی که lite-on داره و اون مبلغ تعویض درایوش حتما نگه میداشتم درایو رو
اره الان گرون شده
دیگه همینه دیگه مملکت ما
دیشب از germany مخابره شد: کپی خور می کنن با 80 eu نمی دونم منظورشون دقیقاً چیه گفتم برن تحقیقات محلی شایدم الان اونجا می کنن ما خبر نداریم حالا بعداً می گم براتون
در مورد درایو Lite-On زیاد نگران نباشید.
اولا C4EVA (حکر درایو) گفته که جوری حک کرده که همه کارا نرم افزاری باشن و شما با یه ذره دقت و مهارت خودتون هم میتونید انجام بدید...
بعدشم آقا پیام فرمودن که اگه خودشون طریقه کپی خورش رو یاد بگیرن انشاا... به صورت رایگان (با خرید 360) براتون انجامش میدن - دقیقا مثل همون موقع که برای بنکیو انجام میدادن (رایگان).
--
در ضمن شما آخر جواب منون ندادینا!
پرسیدم قیمت لایو چنده 3 ماهه؟ 1 ساله؟
موفق باشید :11:
هک لایت آن خالی بندی بود !
نه بابا تا اونجای که من میدونم حدودا 50-70 تومن :21:بعدش هم لایتون را کپی خور نمی کنن درایو رو با درایو بن کیو دست دوم عوض میکنن :27:البته این مال یک هفته پیش بود ولی فکر نکنم به این زودی ها بتونن این کارو بکنن:5:نقل قول:
بلهنقل قول:
خاك به سرم مگه falconeام خراب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink:
اینطور که معلومه هم فالکون و هم جاسپر (به احتمال زیاد ) 3 چراغ میشن ولی احتمالش کمتر هست
راستی کسی Halo 3 رو نصب کرده ؟
اینطور که معلومه وقتی قسمتی از بازی رو روی هارد میریزیم به جای اینکه سرعت لود بهتر بشه بدتر میشه !!!
همونطور که قبلا گفتم با این update بعضی ها مشکل دارن چون نسخه آزمایشیه. ممکنه برا تو دیر لود بشه اما برای یکی دیگه زود. من خودم جو گرفتم نصبش کردم( با اینکه خودم بودم که گفتم فعلا صبر کنین . اما ما ایرانییم دیگه ایرانی ها هم همیشه عجولن) اتفاقا بازی hallo رو هم ریختم اما مشکلی نداشت و زود لود میشد.نقل قول:
راستی کسی Halo 3 رو نصب کرده ؟
اینطور که معلومه وقتی قسمتی از بازی رو روی هارد میریزیم به جای اینکه سرعت لود بهتر بشه بدتر میشه !!!