این رفرش که میگید یهنی چی یعنی سرعت بر میگرده سر جای اولش یا اینکه کسانی که محدود شدن از محدودیت سرعت در میان
Printable View
این رفرش که میگید یهنی چی یعنی سرعت بر میگرده سر جای اولش یا اینکه کسانی که محدود شدن از محدودیت سرعت در میان
از خوبی شاتل اینجا می خوام صحبت کنم: حدود 20 روز پیش با بنده تماس گرفته شد از طرف شاتل مبنی بر اینکه شما کاربر خونگی هستید و نمیتونیم بهتون سرویس 2 مگ ارائه بدیم.من هم توضیح دادم که از طریق شرکت اقدام کردم و اینجا هم جزئی از خونست اما کارهای بعضی از مشتری ها اینجا نجام میشه.به هر حال قبول نکردن و گفتن تنظیم مقررات ایراد گرفته و فعلا هم فقط به شاتل گیر داده و از اول دوره جدید به 128 تبدیل میشه سرویستون. روز موئود فرا رسید و سرویس من در پنل به 128 تغییر کرد.اما خبری از تغییر دان استریم و اپ استریم نبود و همچنان همه چیز همون 2 مگ بود و هنوز هم هست اما فقط در روز.شب ها سرعت دانلود در حد 5 کیلوبایت
نتیجه اخلاقی: شاتل در کمال پستی به بهانه ای که بالا گفتم به زور و بدون اجازه سرویس های 2 مگ رو تبدیل به 128 میکنه تا بتونه راحت شب ها کاربر رو محدود کنه
بابا این بحث های بیخودی چیه میکنید؟
اگه ناراضی هستین مثل من برین از یه ISP دیگه بگیرید
الکی چسبیدین به این شاتل دلتون خوشه شبی 1 گیگ بخواین دانلود کنین....تازه اگه محدود نشین!
خدا رو شکر پورت خونه رو تخلیه کردن تا چند روز آینده هم شبی حداقل 3.5 گیگ قراره دانلود کنم
یادمه یکی توی این تاپیک اومد و گفت که ما ایرانی ها خیلی زیاده خواه و پر رو هستیم و انتظار داریم با ماهی مثلا 20 هزار تومن شبانه رایگان دانلود کنیم و سرعتمون هم از 100 کیلوبایت پایینتر نیاد
در ضمن هیچ جای دنیا اینترنت با محدودیت حجمی نمیدن
محض اطلاعتون این هم یه نمونه از اینترنت توی آمریکا با ماهی 15 دلار و بدون محدودیت حجمی
خودتون قضاوت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل به شدت کمبود پهنای باند داره چون بیشتر از میزانی که پهنای باند داره مشتری جمع کرده و الان با این کارها میخواد مثلا اعتراض بعضی افراد رو کم بکنه!!!!!نقل قول:
نتیحش هم این میشه منی که سرویس آرت 5 دارم الان سرعت دانلود ام 10 هست و شب ها 5 در صورتی که حداقل باید 48 باشه!!!!
من که بهشون گفتم من بالاخره شاتل نباشه میرم از شرکت دیگه میگیرم و ضررش برای شاتل هست نه برای من چون با این کار شاتل فقط مشتری هاش رو از دست میده ، منم از دوره بعد تمدید نمیکنم.
یکی از دوستانم هم که سرویس آرت 7 داره رو از دیروز محدود کردن:18:
اونم گفت دیگه تمدید نمیکنه:27:
من هم رفتم درخواست خط تلفن دادم که لنگ شاتل نباشم.به محض اینکه خط وصل شد میرم سراغ یه شرکت دیگه و شاتل هم تمدید نمی کنمنقل قول:
بچه ها این رو از سایت اسیا تک بردم ببینید حتی برای ایترانت ملی هم مدرک هم میخوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبكه ملي داخل كشور 512 كيلو بيت ( اينترانت )500000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبكه ملي داخل كشور 1024كيلو بيت ( اينترانت )750000 ريال
- برای سرویس هایی که در دوره زمانی 3 تا 6 ماه خریداری شود 3% و برای سرویس های 6 تا 11 ماه 6% وهمچنین برای سرویس یکساله 12% تخفیف در نظر گرفته شده است که در فاکتور نهایی قابل مشاهده می باشد.
- هزینه فعال سازی اولیه بر روی یک دستگاه رایانه، مبلغ 15،000 تومان می باشد که به مبلغ کل سرویس ADSL اضافه خواهد شد.
- تعرفه ارائه شده بدون در احتساب آبونمان مخابرات و عوارض و مالیات ارزش افزوده میباشد.
- ارائه سرویس های بالاتر از 128kbps فقط برای اشخاص حقوقی، انجمن های علمی، اساتید دانشگاه ها و دانشجویان قابل ارائه خواهد بود.
- کلیه خدمات ADSL با IP دینامیک ارایه خواهد شد.
- در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک در تمامی سرویسها از ساعت 2 الی 8 صبح ترافیک نیم بها به مشترکین ارائه خواهد شد.
من همین 4 روز پیش سرویس 2 مگ رو 1 سال دیگه تمدید کردم. کاربر خانگی هم هستم و فقط یه کارت دانشجویی داده بودم پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا به من چییزی نگفتن؟؟!!!:13::13: 24 ساعت هم سرعتم رو 260KB هستنقل قول:
کدوم شهر هستید؟حتما هنوز فرصت نوبت شما نرسیده پس تا میتونید استفاده کنیدنقل قول:
دوست عزیز یا هنوز منطقتون شلوغ نشده و پهنای باند کم نیاوردن یا ندیدنت حالا یکاری متوجه شن بیان 128 کنن:31:
من موندم شاتل که نمیتونه از پس این همه مشتری بربیاد چکاریه که مشتری جمع میکنه و خودشو و ما رو بدبخت می کنن:13:
سلامنقل قول:
حرف شما درسته
ولی از یه زاویه دیگه میشه این که:
شاتل که با این کار بدبخت نمیشه فقط مشترکین هستند که دیگه اعصاب و روانشون رو باید با فرغون جابه جا کنند
شاتل: پولش رو که گرفته + سرویس دهیش هم که شبهاش تعطیله= سود خالص
حالا مشترک: پولش که رفته + اعصابش داغون شده + دانلود هم که نکرده محدود شده = ضرر کامل