داداش شما سهام داری چیزی هستی ؟ که انقدر برای پارس دل میسوزونی ؟ :n02:نقل قول:
Printable View
داداش شما سهام داری چیزی هستی ؟ که انقدر برای پارس دل میسوزونی ؟ :n02:نقل قول:
آره من مدیر عامل پارس آنلاینم وقتی بیکار میشم میام اینجا :n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
مردحسابی من دو ساعته می خوام جوابتو بدم صفحه بالا نمیاد بعد تو میگی برید دانلود کنیدنقل قول:
حالت خوبه ؟؟؟
هر چقدر پهنای باند این شرکنت کم باشه دلیل نمیشه که وقتی ساعت قشنگ 2 میشه سرعت که هیچ ، یه پیجی رو که می خوای بیاریش بالا با هزار تا reload و صلوات و اینا بیاریش بالا
یه ذره سرتو بیار بالا انقدر زیر برف نگه ندار !
بچه ها شما هم اون یوزر Parsonline Support رو دیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دیگه خود تو !نقل قول:
که همش پشتش درومدی ؟؟؟
پارس انلاین سیبیلتو چرب کرده ؟؟؟؟؟
نفهمیدم منظورتو !نقل قول:
اقای جاسوس اگر میای اینجا
اینو یک جای دلت بذار
همین الان بون هیچ گونه شکننده
512 محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایین رو میگم یوزر اومد اسمش Parsonline Support بودنقل قول:
از توی history موزیلا درش اوردم ایناش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آدمه بیکاره که میخواد من و تو رو سرکار بذاره.....نقل قول:
بهتون میگم شما نمیدونید پهنای باند یعنی چی میگید نه....نقل قول:
ببین هر شرکتی یه مقدار پهنای باند داره... مثلا فکر کن 100 مگابیت.... حالا مجموع سرعت کاربرای این شرکت از این مقدار بیشتر نمیشه مثلاً اگه 100 تا کاربر توی این شرکت همزمان دانلود کنن سرعتشون میشه 1 مگابیت... شرکت بابت اون پهنای باند به زیر ساخت و مخابرات و ... پول میده. عمده ی خرج شرکتا هم مربوط به همین پهنای بانده.... هر شرکتی باید متناسب با پهنای باندی که داره مشتری بگیره... اگه مشتریاش نسبت به پهنای باندش بیش از حد باشن کیفیت سرویسشون به شدت میاد پایین! پارس توی بعضی مناطق به خاطر سو مدیریت و جذب مشتری بیش از حد، دچار مشکل پهنای باند میشه... و با توجه به اینکه اضافه کردن پهنای باند هم سخته هم خرج داره معمولا چند سالی مشتریای بدبخت توی این مناطق باید شکنجه بکشن.... تا کی بشه پارس بالاخره پهنای باند رو اضافه کنه...
خلاصه اینکه مسئولیت کمبود پهنای باند فقط و فقط به عهده ی ISP هستش!!!حالا فهمیدی پهنای باند یعنی چی؟ حالا فهمیدی چرا بهت میگم از پارس فرار کن و برو از یه شرکت دیگه نت بگیر؟ :n09:
-----------
-----------
در مورد تغییر سرعت شبانه ی بچه ها هم به نظر من میرسه اینا وقتی پهنای باند کشور زیاد شد یه مقدار پهنای باند از زیر ساخت گرفتن و خطها رو بردن روی 9 مگ و .... همزمان اینا زدن نامحدود رو هم داغون کردن(بچه های قدیمی پارس میدونن چی میگم :n14:) تا ترافیک روزانشون حسابی کم بشه..... بعد شروع کردن مثل گاو مشتری جذب کردن....
طبیعتا بعد از افزایش پهنای باند یه مدت وضعیت شبانه خیلی خوب شده بود .... حالا به مرور با اضافه شدن کاربرای جدید وضع داره به حالت طبیعی :n02: بر میگرده....
(اینارو من فقط حدس زدم و اطلاعات خاصی ندارم)
باشه تو مهندسنقل قول:
نترس اون شرکتهای دیگه هم گلی به سرم نمی زنن
نمی خوام چوب دو سر گو*ی بشم !