داداش من الان ترافیکم ریست شد ولی سرعت هنوز 16 . در صورتی که داون استریم 896 !!نقل قول:
Printable View
داداش من الان ترافیکم ریست شد ولی سرعت هنوز 16 . در صورتی که داون استریم 896 !!نقل قول:
سرویس رفرش شده مطمئن باش. از کسای دیگه تو منطقتون که همسن سرویس رو دارن بپرس شاید منطقتون مشکل داره.نقل قول:
داداش راهی نداره ؟ آخه کسی نمیشناسم که اینجا آرت 1 داشته باشه ! به پشتیبانی هم گفتم گفت سرعت دانلودتون برابر سرویس راستم میگه :دی ولی داون استریم 896 !نقل قول:
نقل قول:
عزیز رفرش نمیشه:41:
میگن 1 ماه استفاده نکن.:18:
آره منم شنیده بودم تا دوره بعدی سرعت همینطور . حالا موندم دوره بعدی تمدید کنم سرعت درست میشه یا نه ! میترسم تمدید کنم بارم همون باشه :41::13:نقل قول:
منم دققا همین بلا سرم اومده. 65 هزار تومان بدی بعد اینجوری کلاهبرداری کنن خیلی حرفه. مثلا از اکو اومدم آرت بدون مشکل دانلود کنم! توی صفحه آرت نوشتن بدون محدودیت بعد یه خط مصرف ترافک گذاشتن برات! همونم میگن باید نصفه بیشتر نشه؟نقل قول:
بعد جالبه میگن به طور خودکار اینجوری میشه! به اونجای عمتون خندیدید.
یا علی چقد مشکل :41:
من پسرعمو م آرت داذه ولی این مشکلات براش تاحالا پیش نیومده وگرنه کمکتون می کردم....
امیدورام مشکلتون حل بشه دوستان
من بالای یک سال و خوردی آرت 1 داشتم ندیدم یکبار اول ماه رفرش نشه !نقل قول:
اگه سرعتتون برنمی گرده بالا پش حتما برای یک دوره کوتاه سیاست کلیشون عوض شده . بعضی مناطق شلوغ بعضی موقع ها سرعت رو برای مدتی واقعی می کنن (سرعت دانلود)
اون 896 سرعت وبگردی شما میشه و با یک نرم افزار دیگه سرعت دانلود شما رو محدود می کنن.نقل قول:
داداش راهی نداره ؟ آخه کسی نمیشناسم که اینجا آرت 1 داشته باشه ! به پشتیبانی هم گفتم گفت سرعت دانلودتون برابر سرویس راستم میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی داون استریم 896 !
ما قدیما یک راه هایی پیدا کرده بودیم مثل استفاده از بعضی vpn های l2tp ولی همش رو بعد یک مدت میترکوندن.
اگه نرم افزارشون فرق بین دانلود و وبگردی رو نفهمه شما می تونی با همون سرعت دان استریم 896 کیلو بیت دانلود کنی.
دیگه اگه مشتاقین خودتون سرچ کنین راه جدیدش رو پیدا کنین . من نمی دونم.
آقا این جریان ترافیک رایگان در سرویس آرت تو پنلم میزنه چیه ؟ مگه سرویس آرت ساعت یا روزهای رایگان داره ؟
آره. سرویس آرت محدودیت ترافیک داره مثل اکو که اول هر ماه رفرش میشه.نقل قول:
ساعات 1 تا 8 صبج و پنج شنبه و جمعه کانتر ترافیک کار نمیفته و جز ساعات رایگان دانلود سرویس های مثلا نامحدود آرت شاتل هستن..