سوال خوبیهنقل قول:
من تو یک ماه 30 گیگ دانلودکردم بعد دیگه کلا از دانلود کردن سیر شدم جز در موارد ضروری
Printable View
سوال خوبیهنقل قول:
من تو یک ماه 30 گیگ دانلودکردم بعد دیگه کلا از دانلود کردن سیر شدم جز در موارد ضروری
به مدت یکی دو هفته سرعت شده بود مثل قبل ( 2-3 ماه پیش ) ، با سرویس 128 - شبا بین 40 تا 65 کیلوبایت در ثانیه دانلود میداد
لعنتی از امشب سرعتم دوباره افت کرد ( 4 تا 7 ) - از شانس بد ما یه شرکت درست درمون دیگه ای نداریم بزنیم بریم از این شاتل کوفتی !
من برام شده معما من اول 128eco داشتم و از روز اول تا یک هفته اول چه شب و چه روز البته بجز روز اول هرروز سرعتم از 18 بالاتر نمیرفت و بعد تصمیم گرفتم بکنمش 512 و الانم چه شب و چه روز از 65 بالاتر نمیره این دوستانی که میان میگن من 128 دارم سرعتم 65 هست من نمیدونم چطوری حساب میکنند یا الکی میگن و یا نمیدونم چون تو این یک ماه با 128 که روز اول که نصابش اومد وصل کرد و رفت با 128 سرعتم 65 بود و همون روز شبش شد 18 و تا یک هفته چه روز و چه شب 18 بود و بعد از اون هم که 512 با سرعت 65 چه شب و چه روز من نمیدونم سرعت من چرا پس اینجوریه و ماله شما اونجوریه من تهران پیروزی میشینم دیگه نمیدونم چه جوریاست
راستی دوستان یک سوال اساسی برام پیش اومده در تمام سایتها و همین سایت خودمون p30world در یک قسمتیش دانلود بازی وجود داره که هر کدوم از بازیها بالای 4GB هست و البته بعضی هاش هم 16GB هست می خوام بدونم اون مدیران سایت چطوری این همه بازی رو میتونند اپلود کنند با چه سرویسی و چه سرعتی و ایا چه نفعی براشون داره ما خودمون برای دانلود یک بازی ممکنه هفته ها وقتمون گرفته بشه من نمیدونم با چه سرویسی این کار رو میکنند که میتونند فایلهای حجیم رو اپلود کنند به هر حال اپلود کردن هم با دانلود کردن در کم شدن ترافیک مصرفی فکر نکنم فرقی بکنه اگر کسی میدونه لطفآ پاسخ منو بده
سایت هایی که بازیها و هر چیز دیگه حجم بالای دیگه ای رو برای دانلود قرار میدن که خودشون آپلود نمیکنننقل قول:
یعنی آپلود از طریق سرور به سرور انجام میشه که حجمی از اینترنتشون کم نمیشه و این کار چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
موفق باشی
من متوجه نشدم یعنی چی سرور به سرور به هر حال اون سرور اولی که بازی رو قرار داده باید روی سرور خودش اپلود کرده باشه یا خیر و بعدش اینکه تمام سایتها زمانی که بازی و... رو برای دانلود قرار میدن روی فایلهاشون پسورد میزارند که شما مجبور میشی کلآ دانلود کنی اون فایل رو بعد در سایت خودت قرار بدی به هر حال ممنون میشم واضح تر توضیح بدیدنقل قول:
راستی امروز از طرف شاتل با من تماس گرفتند به خاطر اون ایمیلم و گفتند شما مشکلتون چیه و من گفتم چرا سرعت اینقدر پایین هست در شب و اون اقا هم بعد از کلی مقدمه چینی که شما باید بدونید که اصلآ همچین چیزی نیست که ما کسی رو محدود میکنیم به هیچ عنوان همچین چیزی نیست و اگر سرعت شما پایین میاد به خاطر اینه که اون زمان خیلی ها دارند استفاده میکنند و.... خللصه فقط یک خوبی که شاتل داره اینه که خیلی مودب هستند.
سلام به همه دوستان
اول تسلیت میگم این ایام سوگواری رو
در مورد شاتل به یه نتیجه ای رسیدم که امیدوارم یه طرفه به قاضی نرفته باشم
به نظر میرسه سیاست شاتل ، همون سیاست شرکتهای هرمی باشه یعنی:
از یک نفر ترافیک رایگان کم میکنه و به دیگری میده ، یعنی بدون اینکه به همه به یک اندازه سرویس بده ترافیکی که به مشترکینش اختصاص داده کمتر از تعداد مشترکینشه پس
برای اینکه دهن همه رو ببنده (کسی اعتراض نکنه) در یه دوره به یه کسی حال میده و حال دیگری رو میگیره
(این یه نتیجه گیری علمی نیست و در حد یه نظریه است که ممکنه واقعیت هم داشته باشه)
منم فردا میرم سرویس آرت 5 ام رو فسخ میکنم و بقیه پولم رو پس میگیرم.
قضیه هم این هست که من هر ماه از ترافیک حد مجاز خودم نهایت 70 درصدش رو دانلود میکردم و 30 درصدش هم بی استفاده میموند و ترافیک رایگان هم حدود 20 گیگ ماهی دانلود داشتم. ولی از 25ام ماه قبل سرویس من رو محدود کردن و الان سرعتم روزانه حدود 16 و شبانه 6 هست با این تفاسیر که سرویس من آرت 5 هست و هیچ وقت هم تمام ترافیکم رو استفاده نکردم .
باهاشون هم صحبت کردم میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!!!!!:18:
خیلی جالبه ماهی 65 تومن بدم بعد با 16 دانلود کنم واقعا این شرکت خیلی دزد هست ، دیروز هم پشت تلفن خیلی بد برخورد کردن.
منم از دوره بعد تمدید نمیکنم خیلی پورو هستن.
با ابن روش فقط مشتری شون رو از دست میدن.
ممنون
داداش منم دقیقا مثل شما هستم . آرت 1 دارم این ماه 70% مصرف کردم سرعت شد 16 . میگم شما اطمینان داری گفتن بالای 50% نباید دانلود کنی ؟!نقل قول:
یک ماه نیست. اول هر ماه رفرش میشه سیستم های آرت. باید حواست باشه دیگه. سرویس آرت هم مثل اکو هست با محدویت دانلود بیشتر.نقل قول:
باهاشون هم صحبت کردم میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]