دوستان td آسیا تک چه مزیتی نسبت به ایرانسل داره؟ تعرفه ها گرونتر بدون شبانه و حتی آسیا دی ال
Printable View
دوستان td آسیا تک چه مزیتی نسبت به ایرانسل داره؟ تعرفه ها گرونتر بدون شبانه و حتی آسیا دی ال
نقل قول:
اسمش هست آسیاتک
مثل تو این فروم که طرفدارای شرکتا جمع میشن با هم دعوا میکنن
میدونی حدس من چیه دوست عزیزنقل قول:
ایرانسل تو خیلی جاها بخاطر جریانات تحریما و نبود تجهیزات مخابراتی نتونست td رو راه بندازه
همونجور که مبین نت رفت سراغ همراه اول ایناهم اومدن سراغ ایرانسل
یکی هم مثل من که تو شهرشون نه هیچوقت وایمکس اومد نه td عمرا بیاد
به ناچار میخره دیگه احتمالاً این سیم کارت Fd هست
این وسط اسیاتک هم در حدی سود میکنه که خرجش در بیاد دیگه
دلیل اینکه هم چرا خود ایرانسل اینکارو نمیکنه عدم پشتیبانی سیم کارت و مودم های td از فرکانس fd هست
و اینکه نمیخواد بار شبکه 4gتلفن همراه سنگین بشه
در کل سیاست های عجیب غریبین و درک تصمیماتشون سخته واقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. دوستان سرعت آسیاتک چطوره؟ آیا این شرکت هم مثل شرکت های دیگه شب ها گند میزنه به سرعت؟ های وب داشتم درخواست جمع آوری دادم (هیچ نویزی رو خطم نداشتم) چون شب ها سرعتش در حد حلزون بر ثانیه بود.
از چند سال پیش واسه خونه مادر بزرگم اینترنت آسیاتک وصل کردم و با توجه به نیازشون براشون بصرفه و خوب بود. امشب اومدم شارژ کنم دیدم تعرفه ها رو دوباره عوض کرده:دی
واقعا نمیدونم به این آسیاگدا چی باید گفت:biggrin:
سوال منم هست با تشکرنقل قول:
من چاره ای نداشتم. یک ماهه سرویس نقره ای با حجم کم گرفتم. بهتر از های وب هست. ولی اینم شب ها کمی خراب میشه. درواقع مدتی هست که همه ی سرویس دهنده های اینترنت شب ها گند میزنن. یه خوبی آسیاتک داره که های وب نداشت اینه که، همه ی چیزشـکن ها رو باز میکنه.نقل قول:
البته برای من اینطوره. شاید برای کسی دیگه اینطور نباشه.
من که از این شرکت مسخره پارس انلاین نجات پیدا کردم داداش پینگ چطوره ؟؟؟ توی اینستا مشکل گیر کردن ویدیوها رو توی هر ساعت از شبانه روز نداری ؟؟؟نقل قول:
پارس آنلاین که حرفش رو نزن. پینگ صبح ها خوبه زیر صد هست ولی شب ها میره بالای صد. مشکلی تو اینستاگرام ندیدم.نقل قول:
این 100 گیگ قضیش چیه؟