خوش اومدی کاکو به جمع محدود شده ها....:n17: همین 40 هم که هست برو خدارو شکر کن!! :n14:نقل قول:
Printable View
خوش اومدی کاکو به جمع محدود شده ها....:n17: همین 40 هم که هست برو خدارو شکر کن!! :n14:نقل قول:
بریم سیم کارت ایرانسل بگیریم با edge وصل بشیم آبرومندانه تره حالا خوبه شما 2مگید سرعتتون اینه
ای خدا از این بدتر هم میتونه بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا!!! بزار عکس بزارم منم
پینگم دیگه داره رکورد میزنه تا قهرمانی راهی نیست پارس آنلاین جان
اصلاح میکنم آقا سرعت خراب شد :n03:از 50 بیشتر نمیشه
آپلود ADSL و ADSL2+ که تو ایران همه جا و همه شرکتا Annex A/L ان. یعنی حداکثر 1مگابیت در ثانیه. شما مطمئنی که مخابرات آپلودت رو هم روی 2مگ میذاشته؟ از نظر تئوری که امکان نداره مگه این که Annex M باشه که تا جایی که من شنیدم تو ایران نداریم این رو.نقل قول:
بعد هم مخابرات هم متقارن نیست. یعنی اصلاً خود ADSL یعنی نامتقارن. مگه تو سرعتهای زیر 1مگابیت که میشه آپلود رو برابر دانلود بست. والا از 1مگابیت به بالا دیگه امکان نداره متقارن.
اینو که مخابرات روی دو مگ میذاشت رو که مطمئن هستم اتفاقا modulation رو هم روی ADSL 2+ و AnnexM بود ولی اینکه چجوری بود رو نمیدونم حتی تست هم میگرفتم آپلود تا 1.78 و اینا بودنقل قول:
ولی تازه فهمیدم اون یه چیز خاص بوده و معمولا آپلود حداکثر تا 1 مگ بسته میشه
احتمالاً مخابرات مرکز شما این امکان رو داشته. اما مراکز دیگه مثل مرکزی که ما هستیم که کلاً Annex A میدن، اونم واسه من روی 508 بستن. حوصله هم ندارم با پشتیبانی سر و کله بزنم بگم بذارنش روی 1024.نقل قول:
دیشب 15 گیگ گرفتم!!!:n19::n19::n19: