احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Printable View
احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشهنقل قول:
من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه ! :grrr:نقل قول:
گند زدن به اینترنت رفته
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!نقل قول:
خوب وقتی مشکل سراسری باشه درست کردنش دست شرکتها نیست که بتونن بگن کی درست میشه اما مشکل فعلی فقط پهنای باند هم نیست بیشتر فیلتر شکن ها اختلال پیدا کرده و پینگ خراب شده بنظرم دارن یه غلط هایی در رابطه با اینترنت به اصطلاح ملی میکنن. یه روزی ویدئو رو جمع میکردن یه روزی ماهواره رو تهش هم به بن بست رسیدن و دیدن جمع کردن راهش نیست بلکه راهش تولید محتواست حالام کلی هزینه این کار میکنن هنوز کامل نشده خبر آمدن اینترنت ماهواره ای نگرانشون کرده که ممکنه کل پنبه هاشون رو رشته کنهنقل قول:
نقل قول:
بعضی اپراتور ها مک آدرس جدید را به صورت اتوماتیک ثبت میکنن مثل پارس آنلاین .
بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
MAD Address
دو راه داره
یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )
یا
مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی
اینجوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Configure را میزنی
در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...نقل قول:
و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شهنقل قول:
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شهنقل قول:
نقل قول:
بله من خودم شهرستان هستم. 7 یا 8 سال پیش از شاتل داشتم . الان نمیدونم چجوری هست . الان که از مخابرات دارم . اگر با مک جدید وصل شم ، میزنه با این MAC امکان سرویس دهی وجود ندارد .
برای اینکه مجبور نباشم زنگ بزنم 2020 ، دو تا کارت شبکه دارم . مک مودم قبلی را دستی وارد کردم رو یکی از کارت های شبکه .. بریج وصل میشم هم پینگ زیر 100 هست هم پایداری سرعت دانلود بیشتره .
بریج کلا بهتره چون تنظیمات اینترنت مثل MTU را خود ویندوز انجام میده .
بله به احتمال زیاد مشکل مک MAC هست . حتی اگه مودم مشکل دار باشه رو حالت بریج بهتر جواب میده . بریج همیشه بهتره . چون بقیه تنظیمات مودم مثل NAT را بای پس میکنه ، و میسپاره به ویندوز یا روتر یا اکسس پوینت که بهش وصل کردی .نقل قول:
من خودم اگه با مودم وصل شم تو کال اف دیوتی بعضی مواقع NAT نمیه باز دارم ولی رو بریج NAT همیشه بازه بازه .
این اروری هست که مخابرات اینجا با MAC جدید میده :
اینم NAT من با حالت بریج که همیشه باز باز هست :
این هم پینگ با سرور اصلی Match making که احتمالا طرف عرب ها هست :
این هم پینگ تو خود بازی ،
که باز چون طرف عربه پینگ خوبه ،
چون این بازی بر خلاف اون چیزی که خیلی از دوستان میگن p2p هست . و سروری نیست مثل black ops
یعنی یه نفر Host میشه ، بقیه وصل میشن به اینترنت اون .
برای همین پینگ تو بازی از پینگ سرور بیشتره
داداش نتورک ریست کردم مشکل حل شد !نقل قول:
شب پنجشنبه سرعت نت ۱۰ کیلوبایت بر ثانیه. عجب گیری کردیم از دست کرونا
خب کلا اینترنت همه اپراتورها ضعیف شده فرقی هم نداره
- - - Updated - - -
چند روزی است که باز در ساعت های پایانی روز کاهش شدید سرعت اتصال وجود دارد. این شاتل هم گمان می کنم داشتن کمبود پهنای باند را آغاز کرد.
با توجه به اینکه این مشکل چند روزه به صورت حاد ایجاد شده و نه به صورت تدریجی چند تا احتمال وجود داره. اول اینکه شاتل بدهکار باشه به زیر ساخت و تعداد لینک هاش کم شده باشه از اول بهمن (دقیقا این مشکل از اول بهمن ایجاد شده). دوم اینکه تعداد لینک های کشور در کل به دلایلی کم شده باشه و شاتل در اولویت نباشه. سوم اینکه حساب کتاب کرده باشن که چطور میشه افراد رو مجبور کرد هزینه بالاتری بابت اینترنت پرداخت کنن و چند تا ISP با هم سرعت رو کم کرده باشن. چهارم که بسیار نامحتمله چون سریع اطلاعیه میدادن اینکه لینک های کشور رو کوسه زده باشه :D در هر صورت کاهش سرعت شاتل خیلی جدیه و مثل کاهش سرعت مخابرات یا همراه اول یا ایرانسل نیست. اون ها هم شبا کاهش سرعت دارن ولی بازم بالای ۲ مگابیته شاتل میرسه به ۱۵۰ کیلوبیت.نقل قول:
مشکل شاتل نیستنقل قول:
من پیشگامان دارم همین وضعه دوستم تهران پارس آنلاین داره همینه یکی دیگه از آشناها هم اصفهان مخابرات داره اونم همینه
بیشرفا یه کاری کردن اینترنت کل کشور رو
سرعت من در اون حد نمیاد پایین ولی پینگ 4.2.2.4 که حالت عادی واسه من 95 میشه 200 تا 220 و سرعت دانلود هم از 10 مگابایت میشه 5 اینطورا
بالاید۱۶ مگ ست میکنه شاتل ؟
سرویس 16 رو 17.4 ست میکنهنقل قول:
میشه از پشتیبانی بپرسید ببینید اگه کیفیت خط عالی باشه بیست وچهار ست میکنن یا نه چون مشترکشون نیستم درست جواب نمیدند شرمندهنقل قول:
خیر نهایت سرعت همونهنقل قول:
سلام
دوستان بهترین فندق شکن پولی که پروتکل pptp داشته باشه، برای شاتل چیه؟
خیلی سوال فنی ای بود، مثل اینکه بهترین گوشی و ماشین چی هست. دوست محترم بهترین برندهای جهان بهترینند و بس. وسلام توضیح چیز شکن ممنوع هست. بحث شاتل و اتصالات امارات و ترکسل ترکیه رو نداره.نقل قول:
دوست عزیز؛ فکر نکنم درست منظورم رو رسونده باشم. از بین فندق شکن هایی هست که در ایران میشه خریداری بشن و با واحد ریال هستن. وگرنه خودم هم میدونم اوپن وی پی ان نورد هم وجود داره.نقل قول:
سلام.
دوستان سرویس های adsl شاتل اگه سرعت فرضا 4 مگ بگیریم ، سرعتش قفل میشه دقیقا رو 4 مگ یا سقفش و باز میذارن؟
کلا وضعیت پینگ منهای مشکلات چند روزه اخیر چطوره تو این شرکت؟
در حال حاضر از شرکت دزدتک اینترنت دارم میخام رو خط دیگه ام از یه شرکت سرویس بگیرم بیشتر برای تست ، که اخر ماه که اشتراکم از دزدتک تموم شد کلا بیام رو این isp و بدم اون خطم و تخلیه کنن.
سلامنقل قول:
معمولاً بالاتر میبندن مثلاً یک مگ را روی 4 میبندن 8 را روی 9 و 16 را روی 17 میبندن
پینگ 4.2.2.4 روی 120
دوستان چند وقتی هست نمیتونم سایت youtube رو با هر فیلترشکنی بیارم بالا شاتل دارم ولی رفیقم های وب داره ولی میتونه بیاره بالا .برای شما هم اینطوری شده؟
سرویس گیم 16مگ هم داره شاتل؟
نقل قول:
بله داره، روی 17404 ست میشه.
سلام، الکی ISP عوض نکن، من شاتل دارم پینگ کلا این روزا داغونهنقل قول:
بهترین راه تماس با خودشون هست.نقل قول:
ولی فکر نکنم داشته باشه. به من اینطور گفتن.
سلام.نقل قول:
مشکل یکی دو تا نیست. تو یه تایپک دیگه هم گفتم شرکت دزدتک فوق حرومزاده اس. از اجبار مشترک به قراردادهای 3 ماه به بالا گرفته تا اینکه الان حساب کن ایمیل یاهو رو نمیتونی واردش بشی! پینگ حالا یه وعده اشه ...
دوستان کسی خبر داره؟نقل قول:
کلا داریم پیشرفت میکنیم و بزودی مثل کره میشیم(البته شمالیش).
انوقت برای این اینترنت برادر کیم چون ایل باید قیمت بالا هم بپردازیم. حالا ISP ها دارن فکر میکنن وقتی اینترنت ملی کامل شدو پاک پاک شد, چطوری از ملت میشه پول گرفت.
درضمن های وب پیشرفته ترین دستگاه های کنترل را داره و اگر یک سایتی را باز میذاره مقصود داره.
سلام
چند وقتی هست بعدظهر ها از ساعت 5 تا 1 شب اینترنت شاتل برای من سرعتش نصف میشه و پینگ هم داغون! :wac:
مشکل کلی هست یا فقط برا منه؟
کلیه عزیز برا من که دیروز از ساعت 3 اینطورا تعطیل شد تازه...اصلا معلومم نیست کی قراره درست بشه هیچکسم جوابی ندارهنقل قول:
درود.نقل قول:
من شاتل دارم. همین چند دقیقه پیش تست کردم و مشکلی نداره.
درود.نقل قول:
من هرگز هیچ مشکلی نداشته.
سلامنقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم تقریبا در همون بازه زمانی که فرمودید
در چند روز اخیر مشکل قطع و وصلی هم بهش اضافه شده :| در ظاهر وصله ولی هیچی متصل نمیشه. پینگ هم نمیگیره.
حالا جالب این هست توی اون بازه زمانی که گفتید سایت ها و خدمات پر بازدید که روی سرورهای کش هستند مشکل نشون نمیدند یکمی خاص کار میکنی قشنگ متوجه مشکل میشی :|
لعنت به وضعیتی که درست کردند
چیز خاصی نیست. همون فیل ترینگ هوشمنده که کانکشنای مشکوک رو بشدت محدود و با اختلال مواجه میکنه و حداقل تا 4-5 ماه دیگه قاعدتا باید ادامه داشته باشه!نقل قول:
سرویس 4 مگ دارم.
دانلود خارجش شده 1 مگ!!!
ولی همون پول 4 مگ رو می گیرن.
ادعا هم دارن در حد ....