حالا به چه مناسبت ایرانسل این طرح رایگان رو داده بود؟ من که فقط تونستم چند تا اهنگ بگیرم سرعت داغون بود رفتم ADSL
Printable View
حالا به چه مناسبت ایرانسل این طرح رایگان رو داده بود؟ من که فقط تونستم چند تا اهنگ بگیرم سرعت داغون بود رفتم ADSL
دوست عزیز چه شانسی داری ما گیر 500 مگ اینترنتیم به شما اینقدر میده.برای دوستمم حجم داد مثل شما.فک کنم به سیم کارت های جدید هدیه میدهنقل قول:
آره منم بسته شبانه زدم واسه امشب سرعت ترکیده از 50 60 بالاتر نمیره.چی افزایش دادن پهنای باندو بدتر کاهش دادنش کهنقل قول:
واسه من دیدم پول کم کرد رفتم بسته شبانه خریدم ببینم سرعت خوبه یا نه دیدم از 60 بالاتر نمیره
سلام اقا رضای عزیز وقتتون بخیر باشه
من چند ماهی هست اومدم این محله غنات کوثر اینجا انتن دهی روی گوشی موبایل ایفون 4 تا از 5 تا پر بود و 3جی راحت انتن میداد و سرعت هم 300-400kbps بود الان یه یک ماهی هست که انتن کلا میپره از 3جی و میره رو معمولی و وقتهایی هم که 3جی میاد 2 تا خط از 5 تا پره و سزعت افتضاح پایین هست در حد 20-40kbps لطفا یه لطفی بکنین به دوستان خبر بدین دکلهای این سمت رو یه دستی به سر روش بکشن عملا دیگه از نسل سوم نمیتونیم استفاده کنیم من زنگم زدم ایرانسل چندتا سوال پرسید ولی اتفاقی نیوفتاد ان شا الله شما بتونین کمک کنین
من یه عکسم اماده کردم که دقیقا محل رو با دایره قرمز نشون دادم برای راحتی کار ممنون میشم ترتیب اثر بدین و جواب من رو بدین سپاسگذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-من ایرانسل دوبار بهم اینترنت رایگان داد،ولی یکی اش زده بود یکماهه که زود تموم شد یا بی اعتبار شد نفهیمیدم،یکی اش هم هفت روزه،جریانش چی بوده؟
2-یک سیمکارت هدیه هم از دیجی کالا گرفتم قرار بود روش 1.5 گیگ اینترنت رایگان بده،این اینترنت با ایرانسل رایگان فرق داره؟کسی گرفته؟
3-یک سیمکارت هدیه دیگه هم روی همین هدیه دیجی کالا گرفتم،که سیمکارت معمولی هست هست،برای تبدیلش به سه سایز چون هدیه رایگان جدیده، باید پول بدهم یا اینم میشه به سیم کارت سه سایز رایگان تعویضش کرد؟قدیمی ها را رایگان عوض کردم
اصلا سرعت اینجا خوب نبود..قبل ساعت 12 با سرعت 6 مگ دانلود کردم ولی بین 12 تا 2 سرعت بالای 200 کیلو بایت نمیرفت...واسه همین بیخیال شدم...
چرا سرعت اومد زیر 30 کیلوبایت:n27: . این بود ارمانهای ما
مدیران محترم اقا رضا چرا دو روزیه تو سایت نیست سرعت ایرانسل هم افت داشته حداقل علت اصایش ببینیم چی بوده ؟چون پشتیبانی ایرانسل که پشت پرده این کم شدن سرعتها زا نمی گویند
لینک چیست؟
#گوگل #جست و جونقل قول:
من اصلا بسته فعال نمی کنم و از اینترنت ایرانسل چه ازاد و چه با بسته استفاده نمی کنمنقل قول:
اون 7.5 گیگ منظورم 2 ساعت رایگانی بود که ایرانسل دیشب به همه داده بود
در شهر جدید سهند
دومین سایت جهت پوشش راه ورودی شهر وارد فاز بهره برداری شد.
در استان گلستان
پوشش همه شهرهای استان به جز یک شهر رو به اتمام است.
در شهر مرند
اخرین تلاش ها برای وصل به شبکه نسل 3 در حال انجام است.
در استارا
مشکل تغذیه سایت vrt اسالم حل شدو منتظر پوشش از استارا تا رشت باشید.
درود بر آقا رضا
مشکل پهنای باند قرار هست حل بشه ؟
سرعت 3G ما در اصفهان خیلی بهتر از 4G شده
قبلا 4G خیلی خوب بود
سلام. با پیگیری های زیاد دیتای خوبی برای استان دریافت کردیم. سعی داریم تا مرداد 10 شهر را زیر پوشش ببریم.نقل قول:
ناظر شبکه گیلان
36 اکیپ پیمانکاری در حال تجهیز جاده های استارا تا رشت هستند.
اسالم/پره سر/چابکسر/ چوبر/ خشکبیجار/خمام/رضوان شهر/رودسر/ سیاهکل/فومن/ کلا چای/لشت نشا/ لیسار/ ماسال/ ماسوله/ واجارگاه/ هشپر در انتظار تحولی بزرگ.
کمال اباد و طالقان در انتظار تحولی بزرگ.
ناظر شبکه قزوین
تجهیز سایتهای استان به مرز 58 درصد رسید.
ناظر شبکه همدان
تجهیز سایتهای استان به 52 درصد رسید.
با کمک شهر دار تبریز(مهندس نجفی)
سایت هتل مرمر نیازی به جابه جایی ندارد. طرح تفظیلی اصلاح شد.
تجهیز سرو در ارومیه روبه اتمام است.
ناطر شبکه سیستان و بلوچستان
رشد تجهیز سایتها کند است. 26 درصد سایتها تجهیز شده است.
در قم
تجهیز قسمتی از شهرهای سلفچگان/قنوات/ کهک رو به اتمام است.
در خراسان شمالی
تجهیز شهرهای شیروان/اشخانه/ اسفراین/فاروج/ قاضی روبه پایان است.
در خراسان جنوبی
تجهیز قسمتی از شهرهای نهبندان/قهستان/سر بیشه/ارین شهر رو به پایان است.
اقا رضا همه این شونصدتا پستُ میتونستین توی یکی بزنید.ما که با تپاتاک کار میکنیم فرت فرت نوتیفیکیشن میاد.خواهشا بفکر ما هم باشین.من بهتون پیشنهاد میدم یه تاپیک به اسم خودتون بزنید که دوستان سوالاشونو اونجا بپرسن،همونطور که یکی از عزیزان در چند صفحه قبل فرمودن،اینجا مکان پیگیری سرویس ها نیست و مکان نقد و برسی و اعلام نظر هستش.خیلی عذر خواهی میکنم از شما اما لطف کنید به اسم خودتون یه تاپیک بزنید .سپاس و درود فراوان.
Sent from my HTC One using Tapatalk
در هرمزگان
ابوموسی/بستک/جاسک/ چارک/ خمیر/جناح/ زیارت علی/ قلعه قاضی/ گچین در انتظار تحولی بزرگ.
کمی تحمل کنید نهایت تا3 هفته دیگر ایران هستم.نقل قول:
بعد از سه هفته دیگر به ایران نمی ایید؟
نه خیر . تا 4 ماه نمیتوانیم ایران برگردیم. برای خرید تجهیزات و ادامه کار در خدمتتان نخواهم بود.نقل قول:
ممنون از زحمات زیاد که در این مدت انجام دادید؟
منتظرتان هستیم؟
فقط لیستی از خوزستان رو نگفتید همه استانها رو گفتید دیگه
Sent from my Y550 using Tapatalk
به کدام کشور برای تهیه تجهیزات می روید؟
از چه نوع تجهیزات می خرید؟
مقاومت/هویزه/مسجد سلیمان/شهید چمران/سوسنگرد/ماهشهر/ بندر امام/اغا جاری/ اروند کنارنقل قول:
نسل 3 و4 و تجهیزات اکتیو برای شبکه ملینقل قول:
برای نسل 5 نمی خرید؟؟