دوست عزیز بنده 2 مگ محدود دارم ، شبانه رایگان نداره!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز بنده 2 مگ محدود دارم ، شبانه رایگان نداره!نقل قول:
خط ات عالیــه عزیزنقل قول:
مشکل از شما نیست
خودشون مشکل دارن :n29:
آقا این اینترنت نامحدود مخابرات که مثلاً 512ـش 24هزار تومن هست، کاملاً نامحدود هست یا از این هایی هست که زیاد استفاده کنیم قطع میشه و سرعتش پایین میاد و ...؟
نامحدود واقعی هست.نقل قول:
سلام
دوستان ،برادران این نت مخابرات واقعا منو کلافه کرده،حدودا ده روزه که شب ها از ساعت 7 حدودا دو الی سه ساعت
البته بعضی شب ها هم کمتر مثلا سه ربع ساعت قطعی دارم ،برای اینکه بفهمم چه مرگشه امشب کانکشن ساختم و بریج کردم ببینم چه اروری میده نتیجه اینبود error 718:n35:
با یه جستجو در فروم خودمون و چند تا فروم دیگه متوجه شدم که این اررور مربوط به ISPهستش میخوام بدونم
آیا درست متوجه شدم وچه باید کرد...
سلام دوستان وضعیت اینترنت در مرکز مخابراتی شهدای گمنام منطقه 7 چطوره؟ چه شرکتی اونجا خوبه؟ اینترنت شرکت مخابرات در این مرکز چجوریه؟
پیش شماره هاش هم اینه : ۷۷۰۴ – ۷۷۰۵ – ۷۷۰۶ – ۷۷۰۷ – ۷۷۰۸ – ۷۷۳۶ – ۷۷۳۷ – ۷۷۳۸
ممنون میشم دوستانی که اونجان یه خبری به ما بدن ممنون
الان به پشتیبانی زنگ زدم ومیگه مال کمبودIPهستش باید اینقدر بگیرید تا وصل شه خوب فکر کنم چاره اینه که صبح که مودم روشن شد تا آخر شب یه کله روشن باشه وقطع نکنم:n27:نقل قول:
مرکز توحید هم یکی از مزخرف ترین مرکزای مخابرته!مخابرات خودش سرویس نمیده، آسیاشت، های وب، پارس، داتک هم سرویس نمیدن! مخابرات میگه صف، بقیه شرکتا هم چرت و پرت! کسی آشنا نداره؟
ویرایش ...............
سلام
مخابرات تهران
دوستان من اینترنت مخابرات 512 نامحدود دارم
میخوام طرحمو به 10M مگابایت تغییر بدم
چطور میتونم از طریق اینترنت اینکارو بکنم ؟ باید برم مرکز مخابرات محل یا اینترنتی هم میشه ؟
دانلود رایگانه شبانش برام خیلی مهمه ( اگه نداره همین نامحدود بمونم)
ساعات رایگان اینترنت مخابرات تهران چندتا چنده؟
ممنون:n40:
یه چند وقتی هست هر روز یه ساعتایی کلا قطع میشه ! مرکز شهید عاطف
خداییش تو این 2-3 هفته اخیر پینگ خیلی عالی شده ! تو اکثره ساعات میانگین 120 ـه ! حتی قبلا از سرورهای خارجی درست حسابی نمیشد دانلود کرد ولی الان میچسبه به سقف سرعت دانلود !
این الان پینگه منه ساعت 4:30 بعد ازظهر :
(نامحدود)
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=131ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=52
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=52
یک هفته میشه که تو باز کردن صفحات اینترنت و دانلود فایل با مشکل دارم...:n34:
اینترنت 2مگ مخابرات
مخابرات تندگویان 256 سرعت دانلود شده 2 3 کیلوبایت دو روزه. کس دیگه هم ازین مرکز این مشکلو داره ؟
سلام .من این مرکز تست کردم . مشکلی نیست . احتمالا مشکل از خطتون باشه . چک بکنید ببینید نویز خط زیاده یا کمنقل قول:
اگر از تلفن بی سیم استفاده میکنید حتماً از یک نویزگیر خوب استفاده کنید.
مودم رو یک بار خاموش روشن کنید ( اگر میتونید از جایی مودم رو به خط اتصال بدین که اتصال تلفن ازش انشعاب گرفته نشده باشه.)
یعنی مثلا تلفن به یک پریز دیگه وصل شده باشه
من هم از تندگویان اینترنت گرفتم و همین مشکل رو دارم.با روشن و خاموش کردن مودم درست نمیشه چون هر بار بعد از خاموش کردن مودم تا 15 دقیقه ارور limited میده.نقل قول:
سلام ممنون از شمانقل قول:
اما من بیشتر از یکسال دارم و هیچ شرایطی تغییر نکرده نمیدونم چرا یهو اینطوری شد، تلفنی که خط ای دی اس اله بی سیم نیست
یه سیم به مودم دیال آپ داده بودم قطع کردم درست شد :)
نقل قول:نقل قول:
مشکل limited شدن رو من تو تست هام تو چند تا مرکز مختلف دیدم. تو این مرکز هم دیدم البته .
ولی مشکل افت سرعت شدید رو تجربه نکردم اما مشکل لیمیتد شدن شبکه رو زیاد دیدم. نه فقط تو این مرکز تو مراکز دیگه هم دیدم.
فکر میکنم این مرکز یه سری مشکلات داره.
سلام چراغ اینترنت مودم قرمز میشه قطع میشه توی هفته چند دفعه اینطوری میشه چند ساعت بعد وصل میشه اگر کسی میدونه بگه چرا اینجوری مودم سالمه
مخابرات طرح زمستانه نمیده؟
شاید از مرکز مخابرات باشه...مشکل limited زمانی بیشتر میشه که مودم روشن خاموش میکنم حتی بعد از رفع این مشکل سایتها رو به سختی باز میکنه و حتی سرعت دانلود 2تا 20 کیلوبایت میرسه.نقل قول:
اینترنت 2 مگ حجمی**
آقا اینترنت ما دو ماهه چراق مودم قرمزه.صد بار ازنو تنظیم کردم.میگن ipها پر شده.مرکز هم پیروزیه.هروقت هم زنگ میزنم 2020فقط تنظیماتو چک میکنن.کسی میدونه باید چکار کنم دیگه?
.نقل قول:
.
مطمئن باش خودشون قطع کردن :)
سلامنقل قول:
شما Dns مودم رو تغییر دادید ؟
لطفا یکی وضعیت خط منو اعلام کنه:
نامحدود 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مخابرات تهران
دوستان من اینترنت مخابرات 512 نامحدود دارم
میخوام طرحمو به 10M مگابایت تغییر بدم
چطور میتونم از طریق اینترنت اینکارو بکنم ؟ باید برم مرکز مخابرات محل یا اینترنتی هم میشه ؟
دانلود رایگانه شبانش برام خیلی مهمه ( اگه نداره همین نامحدود بمونم)
ساعات رایگان اینترنت مخابرات تهران چندتا چنده؟
سلام دوستان روزتون بخیر خسته نباشید
می خواستم بدونم مخابرات کرج دیگه 1 مگ نا محدود نداره؟!
من نزدیک به 6 ماهی میشه که 1 مگ کردم سرعتم رو اما سوالم اینه الان 1 مگ ها رو برداشتن حجمی کردن؟!
ممنون پیشاپیش
سلام دوستان روزتون بخیر خسته نباشید
می خواستم بدونم مخابرات کرج دیگه 1 مگ نا محدود نداره؟!
من نزدیک به 6 ماهی میشه که 1 مگ کردم سرعتم رو اما سوالم اینه الان 1 مگ ها رو برداشتن حجمی کردن؟!
ممنون پیشاپیش
تقریبا افتضاحنقل قول:
تا 4مگ مشکلی نداره
راست میگه مودم ip نمیگیره که چراغ قرمز میشه باید از دیتا مشکل حل بشهنقل قول:
من بلد نیستم dns رو عوض کنم...مشکل رو حتی با گوشی و تبلت هم دارم یعنی زمانی که به اینترنت مخابرات موصل میشم عدم اتصال به اینترنت و کندی بیش ار حد وجود داره و فقط برای کامپیوتر من نیستش.نقل قول:
حتی سرعت اینترنت رو با نرم افزار مخصوص موبایل تست کردم سرعت دانلود رو نشون نداد اما پینگ اینترنت رو بالای 350 و حتی 400 نشون میده
با نرم افزار dns jumper میتونید dns رو عوض کنید
ای بابا یکی جواب بده دیگه اینجا چرا اینجوریهنقل قول:
10 مگ دانلود شبانه نداره.نقل قول:
خیلی ممنون با 2020 تماس گرفتم درست شد...اما فقط برای کمتر از یک ساعت پینگ رو هم بالای 390 نشون میده.نقل قول:
یک دوسه ماهه پول نت برای ما نمیاد :n02: البته گذاشتم کنار که اگر یک هو اومد تسویه کنم :n02: اگرم نیومد که ... :n31:
به کاربران خانگی حداکثر سرعت 2 مگ هست میدن 5 و 10 مگ برا تجاریهنقل قول:
حضوری بری هم زودتر کارت راه میوفته و هم از جزئیات خبر دار میشی
1 تا 7 زمان دانبود شبانس
سلام . من تو طرح پایزه 2مگ شبانه رایگان عضو شدم.. کسی هست که قبض اومده واسش؟
میخوام بدونم برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1شب مودم خاموش روشن شه(سیم قطع و وصل شه) ؟