می شه لطف کنی یه عکس از status مودمت بزاری؟ ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه لطف کنی یه عکس از status مودمت بزاری؟ ممنوننقل قول:
خواهش می کنم بله چند صفحه قبل قرار دادم نگاه کنید هست.نقل قول:
بهترین اینترنت adsl2+ تاپیک ، البته امروز 8 مگ نسیتش،یک کم سرعت کم شده :n20:
areaboy بعد من یکی از بهترین خطوط مرکزمونو دارم و فاصله هم نزدیکه ،دقت کن آپلود من تا 2300 بازه اما عملا" داخل speedtest بیشتر از 1.3 نشون نمی ده :n01:نقل قول:
به دلیل دوری از تنش لطفا پاک شود... معذرت می خوام سعی می کنم دیگه از نتم تست نزارم :n16:
دوستان مثل اینکه اسپید تست آیپی ایرانو تحریم کرده .... فقط میتونم با شیلتر شکن وارد شم .... الانم لینکای اسپید تستو نمیتونم ببینم ....
شما در امضاتون بدون اجازه از کاربر Mr.Pooya هم از اسمشون هم از تست ایشون استفاده کردید که قصدتون هم مشخصه. قبل از برخورد جدی تر این امضا رو پاک کنید.نقل قول:
تحریم نکرده. من مشکلی ندارم.نقل قول:
من به خاطر این ، این کار و انجام دادم که دوستان با دیدن این تست به اشتباه نیفتند ، در حال حاضر های وب با 2+adsl همچین سرعت و پینگی نمی ده :n01:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دلیلش اهمیتی نداره. بدون اجازه این کار رو کردید. این بحث همین جا تموم میشه و شما امضا رو حذف میکنید.نقل قول:
از نظر من شما بهترین و سریعترین اینترنت دنیا رو دارین.نقل قول:
و فکر می کنم همه کاربران این تاپیک هم همین عقیده رو داشته باشند.
حالا میشه تموم کنید این موضوع رو !!!؟؟؟
متشکر ، بهترین کار ممکن است ، چون من 3 ساله از های وب دارم و با همه چیزش آشنا هستم ، تست بزارید اما از عنوان adsl2+ های وب استفاده نکنید ، چون از داخل مرکز مخابراتی هم adsl2+ های وب همچین سرعت و پینگی نمی ده ، این به نوعی تبلیغ واسه شرکت محسوب می شه ، چون فکر می کنم همه داخل این تاپیک با نظر من موافقن که های وب با adsl2+ همچین سرعت و پینگی نمی ده ، با تشکر :n16::n16::n16:نقل قول:
روزبه از قول خودت حرف بزن چرا میگی همه !!نقل قول:
سرعتش اتفاقا کاملا هم معقول هستش
با عقل من معقول نیست ، حالا تو مخابرات تبریز اگه این سرعتا معقوله بحثش جداست !! ،در کل من اینترنت ایشونو adsl2+ حساب نمی کنم ، نیازی به فکر کردن هم نداره ، مثل روز روشنه ، البته منظورم از همه تو نبودی ، منظورم areaboy و دوستان دیگه بود ، شما از اول گفتی معقوله ، موفق باشی :n01:نقل قول:
نمیدونم چرا فقط های وب برا شما خوبه:n13::n13::n13::n04:نقل قول:
بهترین اینترنت adsl2+ تاپیک :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 2 مگ مخابرات تبریز (دان استریم ریت 20 مگ)
محتوای مخفی: دانلود با IDM در تایم رایگان
محتوای مخفی: Ping
محتوای مخفی: Tracert
به نظر من هم حق با روزبهه
توی عکسی که ایشون از مشخصات خطش گذاشته بود نوشته بود annex a . اونوقت چطوری annex a 3 مگ آپلود میده ؟اصلا نمیشه همچین چیزی
طرح زرین مخابرات اصفهان
از محل کار : پارس آنلاین 1 گیگ
از منزل : شاتل 2 گیگ
بحث منم همینه ، اصلا" سرعت و بزاریم کنار ، های وب نسبت به پارس آنلاین و شاتل پینگش بدتره ، پینگ 70-80 با فرانکفورت اونم با adsl2+ های وب :n08::n08:نقل قول:
حسین آقا عجب اینترنتی داری خداییش...حالشو ببر ولی سعی کن شما هم مثل آقا پویا دیگه تست نذاری آخه این روزبه دیگه به چه امیدی صبح که از خواب پا میشه زندگی کنه...دلخوشیش این بود که بهترین نت رو داره حالا با این تستی که گذاشتی اگه از خونه قهر کنه و بره خودکشی کنه شما هم مقصرید...اصلا دلت میاد روزبه امشب خوابش نبره...از ما گفتن دیگه خود دانی
روزبه تو هم غصه نخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تستی که حسین آقا گذاشته هم مثل تست آقا پویا کاملا فیکه...اصلا داد میزنه فوتوشاپه...شما هنوز بهترین نت خاور میانه رو داری بعد از شما هم بهترین نت واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
اینم تست من
بچه ها با هم دوست باشین همتون نتتون هورررا داره :n02:
128 نامحدود (بهترین اینترنتی که به کار من میاد):n02:
سرعت های بالا هزینه های بالا هم میخواد !! ولی من با همین سرویس زپرتی روزی حدود 1-1.5 گیگ وبگردی دارم و هیچ سرویس محدودی جوابگوی این همه مصرف نیس
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا اینقدر آپلودت بالاست ؟ اینم بگو بیارن پایین که تعادل داشته باشه :n01:نقل قول:
جریانشون خیلی زیاده !! قبلا آپلود و دانلود هر دو 32 کیلو بود ولی بعدش که 2 تا شرکت مخابرات تبریز و همارا سیستم تبریز(که همه کارهای فروش و پشتبانی مخابرات رو همارا سیستم انجام میداد) از هم جدا شدن مخارات برای خودش اکانتینگ جدید درست کرد و همه سرویس ها رو آپشون رو 1 مگ کرد و فعلا هم کنترل خاصی رو داون استریم ندارن(برا سرویس های محدود)نقل قول:
=====
اتفاقا آپلود بالا خیلی عالیه و زیاد به درد میخوره
نت بدون شبانه مخابرات 1مگ:n27:
این سرویسی که من گرفتم براش دان استریم 10 مگ و اپ استریم 6مگ تعریف شده.ولی خط من در بهترین شرایط 2400 آپ شده و همونطور که میبینی تا 2مگ اپلود رو جواب داده.نقل قول:
مهدی جان SNR:13.3 :n04:باید قطع و وصلی هم داشته باشی درسته مهدی جان؟نقل قول:
وقتی snr زیر 10 بیاد احتمال قطع و وصلی بیشتر میشه..ولی وقتی بالای 10 هست مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
بهترین اینترنت adsl2+ تاپیک اینحاست :n09:
سلام کسی خبر از اینترنت مخابرات داره تهران چطور هنوز سرویس تایم اوت شکل ثابق داخل تایم اوت میده ؟!؟!!!
وضع الان بدون دانلود شبانه رایگان:
اینم وضع قبلا با دانلود شبانه رایگان در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح زرین مخابرات
و
:n09::n09::n09::n09::n09:
نقل قول:طرح زرین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[SPOILER]
[/SPOILER]
بهترین اینترنت adsl2+ تاپیک اینجاست :n09: