سلام
یه مقدار اطلاعات راجع به Fort می خوام. خواهشا راهنمایی کنید:
اگه به یه فورت حمله کنم، اون فورت مال من می شه؟
اگه نه، چطوری می شه صاحب یه فورت شد؟
در صورتی که به یه فورت حمله کنم چی نصیبم می شه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
Printable View
سلام
یه مقدار اطلاعات راجع به Fort می خوام. خواهشا راهنمایی کنید:
اگه به یه فورت حمله کنم، اون فورت مال من می شه؟
اگه نه، چطوری می شه صاحب یه فورت شد؟
در صورتی که به یه فورت حمله کنم چی نصیبم می شه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
نقل قول:
برای اعلان جنگ باید کنسول یه شهر باشی ! میتونی همون اول قبل از اینکه کسی فورت رو بگیره فورت رو بگیری و روش کار کنی ! یا میتونی زحمت نکشی ! بزاری فورت رو اول کسای دیگه بگیرن بعد که روش کلی کار کردن حالا به فورتشون حمله کنی ... باید 100 به بالا نفر باشین تا بتونین یه فورت رو تصرف کنین !
درصورتی جنگ فورت تموم میشه که مهاجم ها یا مدافع ها یکدومشون به طور کامل پاس اوت بشن !
این وسط به میزان دمیجی هم که زدی تجربه و آیتم و ... میگیری !
اگه ناقص گفتم دوستان تکمیل کنن
ممنون از راهنمایی دوست عزیز.نقل قول:
من تو ورد 7 هستم و فکر نمی کنم فورت خالی باقی مونده باشه تا بتونم خودم شروع کنم.
فقط یه سوال: اگه چند تا شهر خواستیم با هم به یه فورت حمله کنیم چیکار باید بکنیم؟
یه سوال دیگه: هزینه ی حمله به فورت رو فقط یه نفر باید بده؟
باز هم ممنون
خب چند تا شهر لازم نیست با هم حمله کنین ! یکیشون اعلان جنگ میکنه بقیه هم توی جنگ شرکت میکنن
شهری که اعلان جنگ بکنه به فورتی ، 10.000$ از خزانش کم میشه
10.000 $ lکم شده میره به بانک شهری که صاحب فورتی که بهش حمله شده
نه اون 10000 $ از بین می ره :31:نقل قول:
سلام من در ورد 5 هستم يك شهر هم دارم نزديك kurosh empire III مي خواستم بپرسم كساي كه تو هتل شهر ميرن پولش رو به شهر ميده يا كساي كه خريد مي كنند
اين سايت چييه به چه درد مي خوره
براي اينكه وقت شما رو گرفتم معزرت مي خوامکد:http://weststats.com
متشكرم
توی هتل شهر بخوابن هیچی بهت نمیرسه ! کلا شهر داشتن فقط ضرره !!نقل قول:
اون سایت هم به درد های زیادی میخوره ! مثلا میشه فهمید چه کار هایی برات باز هستش و کلی چیزای دیگه ...
سلام
يك سوال ديگه هم داشتم اگه به فورت اعلام جنگ كني بعد حمله نكني چي مي شه؟
Kate's Ring رو از کجا میشه پیدا کرد ؟!
هر وقت 5 تا سیلور داشتی بگو بهم بگم چه طوری می شه اون حلقه را به دست آورد فعلا باید 5 تا سیلور داشته باشینقل قول:
هیچ چی نمی شه فقط 10000 $ برای فورت بزرگ و 5000 $ برای فورت متوسط و 3000 $ برای فورت معمولی از دست می دی :31:نقل قول:
نقل قول:
ما مگه دو نوع فورت نداریم ؟
متوسط و بزرگ !
معمولی دیگه چیه ؟! فورت طویل یا کوتاه بلند چی ؟ نداریم ؟
سه نوع فورت از نظر اندازه داریمنقل قول:
1 ) بزرگ
2 ) متوسط
3 ) معمولی
فورت به چه درد میخوره ؟
بزرگش زودتر انرژيتو ميبره.:31:نقل قول:
بقيشم فعلا كل كل قدرت:27:
اگه کاراکترت برای فورت نباشه الافی و فقط یک خوبی می تونه داشته باشه اونم خوابیدن 6 ساعته برای انرژی 100 :21:نقل قول:
ولی اگه کاراکترت برای فورت باشه خیلی خوبه چون می تونی تو جنگ های مختلف شرکت کنی و تجربه خوبی نصیبت بشه و بعضی موقع ها ایتم هم گیرت بیاد
الان دیگه اون همه جنگ در ورلد 9 شد ولی همیشه مدافع برنده شده به خاطر همین دیگه هیچ کی نمی خواهد به فورتی حمله کنه :13:
فورت رو برای چی باید بسازیم ؟!
اینم از اون سوالاست :31:نقل قول:
خوب می تونه یک پرستیژ باشه :31:
البته الان به درد به خوره ولی اگه فورت شاپ بیاد خیلی ضروری ممی شه اون موقع همه همیگر را می کشند تا یا فورت بگیرند و یا با فورت های دیگه هم اتحاد بشوند :31:
سلام اين جاچند نفر تو ورد 5 هستن؟
تا اونجایی که من می دونم ورلد 5 کسی را نداریم الان ورلد 9 و 10 بیشترین افراد را فکر کنم داریمنقل قول:
خودمم که ورلد 9 هستم
ايراني كه تو ورد 5 زياده 3+1 شهر پر ايراني حتي اسم يك منطقه هم persian empire هست من تو ورد 9-10 هم هستم شما كجا شين؟
ورلد 9 کلا در دو تا شهر هستیم البته من از هر دو شهر جدا شدم چون لولم بالاست و شهر اول و اصلیم دیگه خوراک خوبی برای دوئل نداشتم
silversnake fort
WAR Cyrus The Great
اگه می خواهی به khiar تلگرام بده اینوایتت کنه برای سیلور اسنیک و یا به m-pro تلگرام بده اینوایتت کنه برای سیروس
البته سیلور بیایی برات فعلا خوبه چون سیلور 13 تا شهر تموم شده داره هر چی بخواهی می تونی در شهر هاش پیدا کنی
سیروس نه ئو سایروس !! ام-پرو نه ئو آقای ام-پرو : دینقل قول:
همون ممد برات کافیه :31:نقل قول:
من هستم:31:نقل قول:
اسمت چييه تو اون ورد؟
SoroushM:31:نقل قول:
سر و صدا نکنید:دی
یاد اینجا بخیر
والا من هر روز 30 بار سر می زنم :31: ولی کسی نیست :41:نقل قول:
منم تو ورلد 5 رنک 64 هستم با همین اسم که تو امضامه
ببینم تو چند تا ورلد بازی می کنی و هر ورلد رنک چندمی ؟نقل قول:
من حوصلم نمی رسه دوباره از اول شروع کنم به خاطر اون فقط ورلد 9 رو بازی می کنم که اونم الان رنک 29 هستم و لول 70 ضمنا 2.5 ماه دیرتر از بقیه در ورلد 9 شروع کردم وگرنه الان رنک 1 بودم :31:
چه تفاهمی من هم ورلد 1 رو 2.5 ماه بعد از بقیه شروع کردمنقل قول:
البته این رو هم بگم ما چون دیر تر از بقیه شروع کردیم هتل شهرمون از همون اول لول 5 بوده و بیشتر پولمون رو می تونستیم تو بانک نگه داریم و بعد خرج خودمون کنیم.
من تو این ورلد ها هستم ولی 1 3 5 و 10 رو جدی تر مخصوصاً 1 و 10
w1:rank 30
w2:rank 352
w3:rank 429
w4:rank 247
w5:rank 64
w10:rank 171
lمن می خواستم 2 3 4 و 5 رو ول کنم ولی گفتم هر موقع برای ورلد1 اومدم یه چند تا کار ثابت رو برا بقیه انجام میدم که وقتم رو نگیرن هر یکی دوهفته هم اسکیلهامو زیاد می کنم تا اگه کار اکسپرینس بالای بهتری بود اونو برم کوئست و فورتو ... رو خیلی کار ندارم
چه تفاهمی من هم ورلد 1 رو 2.5 ماه بعد از بقیه شروع کردمنقل قول:
البته این رو هم بگم ما چون دیر تر از بقیه شروع کردیم هتل شهرمون از همون اول لول 5 بوده و بیشتر پولمون رو می تونستیم تو بانک نگه داریم و بعد خرج خودمون کنیم.
من تو این ورلد ها هستم ولی 1 3 5 و 10 رو جدی تر مخصوصاً 1 و 10
w1:rank 30
w2:rank 352
w3:rank 429
w4:rank 247
w5:rank 64
w10:rank 171
من می خواستم 2 3 4 و 5 رو ول کنم ولی گفتم هر موقع برای ورلد1 اومدم یه چند تا کار ثابت رو برا بقیه انجام میدم که وقتم رو نگیرن هر یکی دوهفته هم اسکیلهامو زیاد می کنم تا اگه کار اکسپرینس بالای بهتری بود اونو برم کوئست و فورتو ... رو خیلی کار ندارم
من ورلد 9 چند تا یوزر دارم که یکیش این ویتانیه یکیشم خیاره ( البته با آی پی های مختلف بازیشون می دم یعنی تو لوق اکانت آی پی ها متفاوته )
این خیار زیاد وقتم را می گیره البته نه برای دوئل و یا لول آپ این فاندر سیلور اسنیک هست که فدراسیون بزرگی هست الانم که شده لیدر برای جنگ های فورت و هماهنگی بین شهر ها و هم پیمان ها
برای اون زیاد تلگرام برام می یاد و مجبورم یکی یکی جواب بدم بهشون
منم کویست و فورت کار نمی کنم فقط کارای پر تجربه می کنم اسکیلام را هم برای شوتینگ و اپرنس اگه می گذاشتم 3 تا کار پر تجربه دیگه هم باز می کردم ولی دیدم فایده نداره چون شاید زیادش هر روز بهم 100 تا 200 تجربه فرق می کرد که ارزش این را نداره
چون اپرنس و شوتینگ فقط برای دوئل کافی نیست ( البته فعلا دوئل نمی کنم هر 1 ماه اینا یک هفته اینا می رم شرق نقشه تا دوئل کنم تو ورلد 9 در طرف غرب حتی با یک نفرم نمی تونم دوئل کنم چون لولشون پایینه و برام فعال نیست به خاطر اون دیگه راحتم و لباسم را از دوئل بر می دارم و کار می کنم ) الان اسکیلم را گذاشتم داد و به موازات اون اپرنس می گذارم الان dodging با لباس دوئلم 98 هست که فکر کنم برای دوئل کردن خیلی خوب باشه الان دیگه براش اسکیل نمی گذارم می گذارم اپرنس تا برسه به 120 تا
در نهایت نمره بیستم را از وست گرفتم:31:
rank = 20
فکر کنم اولین ایرانی باشم که رنک بیست می شه در کل ورلد ها :46: در وست:31:
نمیخوام نا امیدت کنم ولی خیلی وقته 4-5 تا ایرانی رو میشناسم تو رود 5 همشون رنک یه رقمی exp هستن (از 4 به بعد- لول +85) و همونایی که رنک یه رقمی exp هستن رنک 2-4-5-8 دوئل هم هستن . یه سری دیگه هم توی 30 تای اول هستن . روی هم نزدیک 10 نفر میشن . بچه های یه فروم دیگه هستن . برو توی ورد 5 به این رنک ها تلگرام بزن جوابتو میگیری .نقل قول:
فکر کنم اولین ایرانی باشم که رنک بیست می شه در کل ورلد ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در وست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن بیاین جمع شیم دور هم من گفتم شما با همون خارجی ها بازی کنین حالشو ببرین اینجا ریده میشه به اعصابتون .
والا من نمی دونستم ورلد 5 بازیکن رنک بالا تر از 20 داشته باشیم :20:نقل قول:
حالا اگه می شه تو اسم یوزراشون را بگو من یک صحبت کنم . ( چون می خواهم از سابقه داران این بازی صحبت کنم و درس بگیرم ) یک نفر ورلد 2 پیدا کردم که همتون در ورلد های دیگه می شناسیدش ولی نمی دونید ورلد 2 اون یوزر را داره یعنی یک مولتی یوزر خفن لول بالا داره ( فقط بگم رنک دو رقمی لول و دوئله عددش را نگم چون گفته نمی خواهم کسی بدونه اسم این یوزر را )
حالا منظور از از جمله آخرت را نفهمیدم
افرادی که در این تاپیک بودند یا حداقل باهاشون سلام علیک داشتیم با همشون فعلا بازم سلام و علیک داریم به جز تونقل قول:
با همون خارجی ها بازی کنین حالشو ببرین اینجا ریده میشه به اعصابتون
حالا نمی دونم شاید مشکل یا با توست و یا همه دوستان منهای تو
تو خودت کنار کشیدی و خواستی که اعصابت را داغون کنی کسی بهت چیزی نگفته بود
فکر کنم زیادی از خودت مغرور شدی به خاطر اونه و یا نتونستی بعضی صحبت ها را بکشی
ضمنا به اول جملم نگاه کن گفتم فکر کنم اولین ایرانی باشم .... ( فکر کنم ) حالا من نمی دونم تو بگو منم بدونم
الان یک نگاه کردم ورلد 5 دیدم فعلا 2 تا ایرانی هست که رنک بالای 20 هست حالا فهمیدم که کل ورلد را نمی تونم بگم ولی ورلد 9 را می تونم بگم دی
ولی کاش من 2 ماه زود شروع می کردم ورل 9 اون موقع می تونستم تا رنک 1یا 2 یا 3 برسم الان نمی تونم بیشتر از 10 برسم چون دیگه روی کارای پر تجربه اسکیل نمی گذارم تا کارای پر تجربه بهتری باز کنم