آسیا تک اون پهنای باندی که باید به کاربرانش اختصاص بده رو گذاشته برای هاست ها و خدمات میزبانیش برای سایت ها
از راه کم فروشی و حروم خوری میخواد پول در بیاره
Printable View
آسیا تک اون پهنای باندی که باید به کاربرانش اختصاص بده رو گذاشته برای هاست ها و خدمات میزبانیش برای سایت ها
از راه کم فروشی و حروم خوری میخواد پول در بیاره
بعیده این دوتا ربطی به هم داشته باشن!
اینترنت یک!
سرور سمت چپ Ashenagame
سرور سمت راست wowzone(.ir)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به زودی پروژه گوگل معروف به بالون به مرحله اجرایی میرسه و ما هم دیگه از این مردم حروم خور و افراطی های گردن کلفت که حق مردم رو میخورن راحت میشیم و به اینترنت درست حسابی میرسیم.نمیدونم چقدر از این پروژه خبر دارین ولی اگه این گروژه به مرحله نهایی برسه با 300 بالون اینترنت در کل دنیا برقرار خواهد شد :n19:.و ما هم از دست این اینترانت راحت میشیم.این پروژه الا در فاز دوم هست و در حال تست در هند.:n20:حدف دسترسی 1.3 میلیارد نفر به اینترنت در هند:n04:.بعد میگن امریکا بده حالا برو بگو مرگ بر امریکا:n02:.
واقعا از این آسیاتک حروم خور تر من ندیدم..!اینترنت یک مگ گرفتم سرعتم روی 40 هست زنگ میزنم میگم آقا باید روی 120 باشه میگه نه قانون یک مگ اینکه روی 40 باشه..!؟ خیال کرده همه مثل خودون نفهم هستن..
شما ماهانه چقدر میپردازی واسه این سرویست ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زنگیدم میگم تکلیف مای بدبخت چیه که به این خراب شده اعتماد کردیم یکساله تمدید کردیم، میگه صبر کن به صدای مشترکین وصل کنم!!!!!!!!!!!!!
اخه کی به 4کیلوبایت بر ثانیه میگه پر سرعت؟؟؟؟؟ دایال اپ بیشتر میده ب خدا!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
به منم جواب دادن که سرعت شما از نظر ما مطلوبه! ر..... به نظرت آسیاتر
نقل قول:
شما که اینقدر در موردش اطلاع داری باید بدونی که قبلش باید اجازه مق ا م ا ت رو بگیرن!
همینطوری که نمیشه یه بالون فرستاد رو یه کشور!!!
پس فعلا ....:n24:
درضمن آمریکا اگه به فکر ما بود چیزایی که جوانان نیاز دارنو تحریم نمیکرد ! پس گور بابای آمریکا!
:n06:512 برنزی خوبه ( تک کانکشن idm نهایتا تا 55 کیلوبایت میده ) درسته نسبت به 200-250 سرویس دو مگ که سال پیش داشتم هیچی نیست اما همش تو دانلودم اینور اونور تو میچرخم ، با یــــ***ـــوتوب زیاد سروکار دارم در کل اکه از پینگ :n21: و سرعت دانلود :n30: بشه گذشت نسبت به 25 تومن در ماه می ارزه ... حالا مخابراتی ها تهران اگه بهترشو سراغ دارن خبرم کنن :n16:تو این 16 روزه که این سرویسُ دارم نزدیک 30 تا فیلم دانلود کردم ... در کل مصرفم بالا بوده ماه بعد نززن تو سر مال صلوات :n02:
همچین چیزی تو ایران حقیقت داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دیگه از کجا آوردی ؟ نکنه فوتوشاپ کردی :n02: این چیزها تو ایران فقط تو خوای شب میشه دید
امروز دوباره ساعت 1 قطع شد چند ساعت بعدش که وصل شد ری.... توش.
عقل درست حسابی هم ندارن مشکل و برطرف کنن همش میگن اشکال از خودته.
هست ولی بعضی ها چند تا نت رو با هم مخلوط میکنن اینطوری میشه!
البته یه سری سرویس های سرعت بالا هم هست مثلا یادمه های نت یه مدت سرویس های با سرعت خیلی بالا میداد
اینم ببینید ، (معلوم نیست اینترنته یا اینترانت!)
اینو یکی از کابرای اسیاتک تو فیض بوک گذاشته بود فکر کنم از استان فارس میگفت من از سایت فیلتر اینقدر میگیرم منم گفتم ......... اب قطعه : ))))نقل قول:
حالا اگه بخوام فقط باسرعت دانلود کنم و نه پینگ بخوام نه اپلود چیکار باید بکنم؟ هزینش هم مهم نیست البته از سایت های داخلی
مگه میشه بهشون بگیم سرعت سرورای داخلی رو بالا ببندن ؟ البته مفتی ک انجام نمیدن ، اگه بدن هم پول میگیرن ! ولی اگه بکنن بازم بد نیس ! میشه بازی دان کرد ! :n29:نقل قول:
یعنی سرعت دان به چند میرسه ؟الان که 2 مگ گرفتم از ------ و ------------- حدوداً 500 تا میگیره در حالی که با 512 هم شنیدم همین سرعته یا 50 تا کمترنقل قول:
منظورم سافت و میهن بودنقل قول:
شما اول برو یکم سرچ کن احتیاج نیست که از مقامات کشور اجازه بگیرن برد دسترسی انقدر هست که توی عراق و افغانستان این کارو انجام بدن مردم تهران هم میتونن استفاده کنن بر پوشش هر بالن بسیار زیاده.در ضمن.تحریم هیچ ربطی به این مسائل نداره معمولا تحریم برای ضربه زدن به حکومت هست به این صورت که مردم شکور هدف قرار میگیرن که با فشار به حکومت شون باعث بشن که حگومت در روابط خارجی تجدید نظر کنه.درود بر امریکا مرگ بر اسرائل و...نقل قول:
تک لینکشو نمیدونم اما من 4-5 تا لینک گزاشتم با نرم افزار مدیریت پهنا سرعت دانلود و 1.25 نشون میداد.نقل قول:
البته نه از اسیاتر
نامحدود پیشگامان!!
نقل قول:
دوست عزیز پس اونا هندیا رو دوست داشتن که از مقامات اجازه گرفتن؟
در مورد قسمت بولد شده اول هم بگم، جستجو کاری نداره! اگرم قبل اعلام شما تو فروم این کار رو انجام نداده بودم، حتما بعدش انجام دادم که اومدم اینو گفتم!
شما که اینقدر بلدی، در مورد قسمت بولد دوم! شما که با اینترنت کارای مهم انجام میدادی!
1255 کیلومتر مربع میدونی چقدره؟؟؟!!!!! اکثر استان های مرزی ما حداقل برابر یا چندین برابر اینن! پس الکی دلتو خوش نکن! مثال میخوای؟ کرمانشاه 24,998 km²
در مورد قسمت دوم هم باید گفت من کاری به هدفشون ندارم اینان که دارن میگن ما با مردم دشمنی نداریم! حالا نمیدونم مثلا NORTON ایران رو تحریم کنه مشکل با مردمه یا با....؟
پس بیایین قبل رویایی فکر کردن، یکم تحقیق کنم! هیچکی از اینترنت مفت بدش نمیاد...
اینجا رو نگاه کنید:n02:
به احتمال 99 درصد این ماله خانواده مجلسی های امروز و دیروز بود که تو سر و کله هم میزدند:n21:نقل قول:
اون مارک پایین سمت راست ماله چیه؟نقل قول:
مشکوک میزنه
اینایی که قبلا دی لینک خریدن بن تخفیف ندارن؟:n08:نقل قول:
4 روز دیگه هم کلا مودم و روتر و....هم میفروشه
حیف حیف که نمیتونم از اینجا تخلیه کنم.
فکر کنم 2 - 3 روزی هست که تجهیزات آسیاتک در تهران قاطی کرده ! ، بعضی مواقع سرعت افت میکنه بعضی مواقع افزایش پیدا میکنه ! ، مثلا دیروز صبح سرعت سرور خارجی تک دانلود من کاهش پیدا کرده بود و به 80 - 90 رسیده بود ولی دیشب تقریبا ساعت 2 - 3 سرعت شده بود 2 مگ نامحدود واقعی ! ، و با 250 دانلود می کرد.
اگر وضعیت اینترنت ایران طوری بشه که 2 مگ نامحدود واقعی رو تقریبا تا 100 تومن ماهی بدن، برای من به شخصه کافی هست ، سرعت های بالاتر پیشکش !!
اون ایکون برنامه TAPATALK چون با اون وصل شدم هر عکسی بزارم اون علامت میاد روشنقل قول:
وضعیت امشب خوب شده سرویس 1 مگ محدود الان سرعت 120-130 از سرور خارجی
بودن که هستنقل قول:
من خودم تو یه مرکز پژوهش با ۱مگ دانلود میکردم، اونم هر کانکشنی با ۱!
مثلا اگه ۲تا فایل دانلود میکردی هر کدوم رو با ۱مگ میگرفت. هر یه گیگ رو توی یه ربع میگرفت لامصب
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk 2
من سرویس (چلچله نامحدود بی کران برنزی با سرعت 512) گرفتم اما سرعت من بین 40 تا 45 کیلو بیشتر نیست در صورتی که سرعت باید 65 کیلو باشه این چه وضشه ؟ چرا سرعت واقعی نیست؟:n21:
سرورهای مختلف هم تست کردم اما باز هم هیچ تغییری نمیکنه سرعت شب و روز همینه نمیدونستم سرویسهای نامحدود سرعتشون پایین تر از اون چیزیه که اعلام میکنن وگرنه اصلا نمیگرفتم این اخرین باریه که دیگه سرویس میگیرم :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اره همینهنقل قول:
سرعت 1024 نامحدود 60 هست
قبل از خرید باید تحقیق می کردید دیگه!
نمیخواستم این بحث رو با شما باز کنم ولی ببین اینترنت چمدانی که میدونی چی هست.اوکی وقتی بالن روی سر هر کشور همسایه ایران بیاد دست به دست مگرده میرسه به شما در ضمن شما خودت یکم برو سرچ کن 1225 کیلومتر مربع تو فاز ازمایشی.حتما میشه با برد بیشتر هم ارائه بشه:n25:نقل قول:
من که می خواستم سرویس 1 مگ نامحدود بخرم خوب شد نگرفتم:n04:نقل قول:
من که فکر میکردم سرعت واقعیه
میشه این سرویسمو پس بدم از یه سرویس دیگه استفاده کنم؟؟
فکر نکنم!فقط میشه همین سرویس را سرعت بالاتر بگیری!نقل قول:
یک سئوال داشتم...این اینترنت حجمی آسیاتک مثلا 1 مگ سرعتش رو چند هست..بعد شبانه رایگان سرعتش چند هست
نقل قول:
شما اول میگفتی که قصد ، مطرح کردن امید و آرزوه من چیزی نمیگفتم! انشالله بردش بیشتر شه اما همه از این حرف های خوشگل زیاد شنیدیم...
در مورد دوستانی که میان شکایت میکنن ! سرعت برنزی آسیاتک قبلا سرعت واقعی بود... یه نقره اضافه کردن و میخواست بندازن به مردم ! الان طلایی سرعت واقعی رو میده که اصلا به صرفه نیست!
نقره ای 4/3 سرویسو میده
برنزی یا حلبی جدید چند کیلوبایتی بیشتر از نصف! برازی مثال 256 با18-20 دان میکنه! نوسانش از 5-25 ! حالا اونایی که 512 دارن و میگن 40-45 ، به نظر من میانگینش دقیق نیست. چیزی که من تست کردم40کیلوبایت بوده!
چند دفعه اینجا گفتم اما کسی اهمیت نداد،چون همه منتظرن که بقیه اقدام کنن و فقط میان اینجا غر غر میکنن، همه زحمت بکشین به واحد صدای مشتری زنگ بزنین بگین اگه سرعت برنزی عادی نشه جمع آوری میکنین... حالا خود دانید از ما گفتن بود... فوقش دوره بعدی از این خراب شده میرم یه جا دیگه اما خوبه که حق خودتونو بخواید!
اینم جواب شکایت آسیاتک به من! قسمتی از جواب
.......از آنجاییکه سرویس 256 نامحدود برنزی روی 192 بسته شده است،....................
حالا نمیدونم ! برنامه که به من میگه نهایت میاگین 20!
دیگه خود دانید!
آسیاتک همون سرعته پایین رو که میگید ثابت هست؟یعنی تو اسپید تست در روز چند بار تست هاتون تغییر دارن؟
محدود و نامحدود 1مگ
تستی که الان بگیرید با 5 دقیق یعد متفاوت هستش مثلا سرعت میده 25 یه لحظه بعداصلا اسپید تست باز نمیشه !نقل قول:
نقل قول:
اسپید تست یه کانکشنی تست میکنه! الان دارم یه فایل از مارکت آندروید میگیرم 42 مگ! حدود 2 ساعته که کامل نشده!
سرعت تک کانکشن افتضاح