دوستان. ارزون ترین ضبط ماشین که فلش بخوره چنده و چه مارکی هست؟؟
دوستان. ارزون ترین ضبط ماشین که فلش بخوره چنده و چه مارکی هست؟؟
اقا حمید پخش برای سیستم قبلی، چی پیشنهاد میکنید و از کجا تهیه کنم؟
منظورم تهیه کل سیستمه
سلام .عید شما هم مبارک دوست خوبم.:n12:
من ساب رو RS12 یا MX 12 پیشنهاد میکنم.
کامپوننت رو هم میتونید MX 165 نصب کنید یا اگر 50-60% بتر میخواهید SQX165
آمپ هم ML 75.4 واقعا آمپ خوب و با کیفیتیه.
اقا حمید دمت گرم خدا وکیلی تو اینترنت زدم عکساشو دیدم حال کردم. یه سری هم به سایت گلیدن زدم و جایزه هایی که گرفته بودو دیدم واقعا عالی بود. فقط چیزی که هست من یه جا نمیتونم اینقدر هزینه کنم . نظرتون چیه اول فقط امپلی و کامپ رو بخرم و یه چند ماه دیگه سابو؟؟؟؟؟؟ قیمت امپ و کامپ رو میشه بگین؟؟؟؟ خیلی ممنون مرسیییییییییییییییی
عرض ادب.
دوستان قصد خرید کواکسیال+امپ و یا کامپوننت+امپ رو دارم تو رنج ۳۰۰ تومن. کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه و نه حجم و بلندی ..شما کامپوننت رو پیشنهاد میدید یا کواکسیال رو؟؟
و طبق تحقیقات خودمم Infinity Kappa 693.9i و Jbl Gto 938 بهترین هستند تو دسته کواکسیال ها. اگه کسی صدای این ۲ تا رو شنیده ممنون میشم یه مقایسه بکنه.
پیشاپیش مرسی..
سلام.
یه سوال فوری داشتم.اول بگم من هیچی از سیستم های ماشین نمیدونم.لطفا مبتدی راهنمایی کنید.دو تا محصول لازمه بخرم.قیمت هم زیاد مهم نیست.
میخوام برای مسافرت تو مسیر در حال حرکت بتونم تلویزیون ببینم.(عقب ماشین) میخوام تحقیق کنم در مورد خرید مانیتور پشت سری برای ماشین و گیرنده دیجیتال برای ماشین که به این مانیتور وصل شه و تلویزیونو در حال حرکت نشون بده.مغازه ها که میگفتن هستش تیونر دیجیتالی که در حال حرکت پخش کنه با کیفیت.برای جلو ماشین نمیخوام.باند و از این جور چیزا هم نمیخوام.
مثل این که دو راه دارم؟
1- از این مانیتورهای پشت سری ماشین بگیریم و یه گیرنده دیجیتال ماشین هم بهش وصل کنیم.
2- یه عزیزی دو سال قبل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود "شما به جای خرید این گیرنده دیجیتال میتونید از مانیتور هایی که هم فلش میخوره و هم گیرنده دیجیتاله استفاده کنید قیمش حدود 180 تا 190هزار تومنه مال پروویژن خوبه" منظورشون از این مانیتورها چیاست؟من ندیدم :دی
چه راهکار هایی و چه مدل محصولی توصیه میکنید برای دبدن تلویزیون در سفر ؟
ممنون.
سلام یه راهنمایی میخواستم
یه امپ که یه جفت از این سابو درایو کنه قیمتشم بین 400تا 600 باشه
سابها: dls oa12
خودم اینارو سراغ دارم قیمتشونو ندارم اگه کسی گزینه بهتر سراغ داره پیشنهاد بده ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش چی؟[/QUOTE]نقل قول:
سلام
7056 کن وود.
کن وود U456 قیمت 270 تومن.نقل قول:
امیر جان پخش رو 7056 بگیر.نقل قول:
قطعات چیا هستن. اگر گلیدن هست من براتون تهیه میکنم.یادم نیست چیا بود؟
من مخلص شما هستم.بله واقعا برند با کیفیتیه.نقل قول:
همیشه عرض کردم اگر هزینه یکای سیستم براتون سنگینه کم کم شروع کنید به خرید.حیلی بهتر از این هست که برید 1200-300 کالا بخرید بعد پشیمون بشید از عدم کیفیت صدا.
کامپ چی بود؟
اگر SQX 165 بود که 735 و اگر MX 165 بود 360 تومن. SQX 165 Slim هم 825.
آمپ هم ML 75.4 قیمت520 تومن.فقط من دیروز دو جفت SQX یه ML 75.4 از شرکت برای یکی از دوستان گرفتم آمپ فقط یک دستگاه موجود بود. کامپ هم فقطSLIM مانده.ولی MX 165 هست.
300 تومن برای همه قطعات:n04::n04::n04:!!؟؟نقل قول:
آمپ مونو گلیدن بهتره.اگر مایل بودید میتونم براتون تهیه کنم.MTX ضعیفه براشون.نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه من خیلی با گیرنده ها و مانیتورها کار نکردم. فردا سوال میکنم خدمتتون عرض مینم.
سلام در مورد این پخش رو U456 و اسپیکر رو هم جی وی سی HX 7158
رو که گفتید بهتر نیست پایونییر تهیه کنم.یا همین ها کافیه ...مرسی
سلام خدمت اقا حمید عزیز و مابقی کاربرای گل سایت
با عرض تبریک سال نو خدمت تمامی عزیزان که انشالله سال خوبی داشته باشین
1 - این نصاب ، وقتی بهش گفتیم روی اسپیکرهامون نویز افتاده به من گفت عیب از دینام هست خلاصه ما رو قبل عید فرستاد دنبال نخود سیاه و ما هم دینام و باتری رو چک کردیم کاملا سالم بودند حالا منتظرم تا مغازه رو باز کنه و برم سر وقتش
اقا حمید دو نوع علت بهم گفتند برای افتادن نویز و راهکارش رو هم گفتند اما یادم رفت.اگر زحمت نیست مجدد بهم علت و راهکارها رو بگین تا برم حالیش کنم.
2 - الان 10 روز از زمان نصب سیستممون میگذره ، صدای کنوود 7056 تا 35 میره اما من از 25 توی این 10 روز بیشتر نکردم.حالا میخوام بدونم الان دیگه میتونم گین رو تنظیم کنم و صدا رو مثلا تا 35 ببرم بالا؟یه وقت به امپ و اسپیکر فشار نیاد؟اگر جواب "نه" هست بهم بگین پس من کی میتونم صدای این سیستم خشگلم رو ببرم روی 35:n12:
سلام و تبریک خدمت آقا حمید گل و باقی دوستان
آقا حمید من یه آمپ 8604 رو سیستمم بستم.در مجموع میشه گفت ازش راضیم اما صدای سابم رو اصلا دوست ندارم.یعنی صدایی که با آمپ ام بی آگوستیک از این ساب میگرفتم خیلی از این بهتر بود.پرتر و قدرتمندتر بود.الان بیس داره اما اصلا جوندار نیست.نمیدونم دقیقا چطور توضیح بدم.:n13:
۳روز پیش با راهنمایی های حمید جان واسه پخش پایونیر ایندش ۷۵۵۰ این سیستم رو گرفتم ، زحمت خرید و ارسالش هم آقا حمید کشید و حسابی شرمندمون کرد (به ترتیب کابل و گیچ استریت وایرز - ۲ جفت کامپوننت گلیدن SQX165 - آمپ گلیدن ML75.4) :n01:
ساب هم واسه تکمیل شدن رنج صدا موند واسه ۱-۲ ماه دیگه :n06:
آقا حمید بین sq با mx و همچنین mc با co از لحاظ صدا،کیفیت،قدرت و ... چه تفاوتی هست؟این کامپوننتا بدون آمپ هم جواب میدن یا حتما آمپ میخوان؟
و اگه یه جفت کامپوننت و یه جفت کواک نصب کنیم،میتونن جای ساب رو هم پر کنن؟
دوستان من میخوام سیستم ماشینم رو ارتقا بدم، اگه بتونین کمکم کنین توی انتخابم ممنون میشم.
سیستمی که الان روی ماشین هستش:
پخش:
JVC -KD-G415 , MP3,WMA , 50*4W
باند:
jvc
Cs-v6942
4way speaker
4 ohms
20 oz strontium ferrite
Hybrid colored 330w
(چیزی که پشتشون نوشته بود!)
آمپ و ساب هم ندارم.
من اطلاع زیادی از سیستم ندارم.فقط 1- میخوام از اینی که هست سرتر باشه.2-ساب نمیخوام ببندم.3-بودجم 700تومان هستش.
ممنون میشم نظرتون رو در مورد خرید پخش و باند و آمپ جدید بدونم.ممنون
سلام به همه دوستان
یه راهنمایی میخواستم یه باند بین 150 نهایتا 200 هزار که بیس خوبی داشته باشه و فعلا بدون امپلی صدای خوبی داشته باشه معرفی کنین ضبط فابریک سمند هستش ( بعدا ضبط و امپلی میگیرم).
ممنون
با سلام خدمت همه مخصوصا اقا حمید. با عرض پوزش کامپوننت مدلMX 165 عکسشو میشه بزارید ببینم؟؟؟؟ مگه به این بلند گو ریزهایی که روی شیشه جلو میبندن نمیگن؟؟؟؟ من یه جفت 718 تاقچه عقب دارم اونارو باید بر دارم؟ یا نه این بلندگو ها همون چیزی هستش که من فرض میکنم؟؟؟
سلام آقا حمید
میشه ریز قیمت سیستمی که به پیشتهاد کردین را بفرمایید
kenwood 7056 و sqx 165 و ml 75.4 و amp mono 9105 و sub rs15 و rs 10 و pack sim و باکس برای ساب
هزینه نصب معمولا چه حدود میشه و جایی سراغ دارین که نصب و تنظیمش خوب باشه
میشه قیمت آمپهای xl250c4 , xl150c4 را هم لطف کتید؟ میخوام یه آمپ قوی بگیرم که اگر بعدا خواستم سیستم را ارتقا بدم ، آمپ کم نیاره
چندنا سوال هم دارم
1- آمپ 75.4 ، 4 تا خروجی 110 وات 2 اهمی داره ولی sqx165 ،توانش 120 واته ، این آمپ میتونه دو جفت کامپوننت را راه بندازه
2- بجای آمپ مونوی 9105 نمیشه از آمپهای خود gladen استفاده کرد، اگر میشه مدلش و قیمتش لطفا
3-توی سایت gladen که میگشتم مدل های دیگه کامپوننت هم دیدم مثل مدل sql و ziro line و aerospace میخواستم بدونم کیفیت و قدرت این مدلها از sqx بهتر نیستن؟ اصلا تو ایران موجود هستن؟ اگر هست قیمتشون چنده؟ چون از مدل ziro به بالا همه ساخت خود آلمان هستن و یا مثلا مدل sql نسبت به sqx توان بیشتر و spl بیشتری داره کیفیتش هم از sqx بهتزه؟ قیمتش؟ و با چه آمپی میشه درایوش کزد و قیمت آمپش چنده؟
4- برای ساب ها هم دقیقا سوال بالا را دارم اصلا برای بیس هم کیفیتهای مختلف وجود داره یا فقط قدرت بیس تغییر میکنه
5- دو مدل باکس وجود داره vented و SEALED میخواستم بدونم فرقشون چیه؟ چون باکس های sealed کوچک تر هستن و من دوست ندارم فضای زیادی از صندوقم گرفته بشه
6- باکسهای شرکتی بادست ساز از لحاظ کیفیت صدای ساب اختلاف دارن؟
7-یخش 7056 بهتره یا 8019 ؟ چون 8019 قشنگ تره
من واقعا شرمندم آقا حمید زیاد سوال میپرسم
من وقتی میخوام چیزی بخرم دوست دارم یه جوری خرید کنم که 1 ماه بعدش پشیمون نشم و با دید باز انتخاب کنم
راستی ماشین پرشیا است
از لصف شما بسیار سپاسگزارم
سلام حمید جان سال نو مبارک داد
من این کامپاننت رو خریدم و ان شا ا... فردا صبح دستمه اگه همه چی خوب پیش بره !
فقط یه آمپلی بهم معرفی کن براش بگیرم ، ارزون ترین چیز ممکن ( اصلی ) :
اینم مشخصاتش :
[[/QUOTE]
300 تومن برای همه قطعات:n04::n04::n04:!!؟؟
[/QUOTE]
نه دیگه طرفای 300 واسه کواکسیال فقط!
5602 پایونیر ارزونترین آمپی هست که این کامپ شما رو کامل درایوش میکنه و قیمتشم حدود 270 هستشنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام داداشنقل قول:
مبارک باشه ؟
درکل چند واست دراومد ؟
راستی عزیز این آمپت که عکسش رو گذاشتی داخل همین جعبه سفیدی هست که روش نوشته گلیدن ؟
با سلام
از حميد آقاي گل چند تا سوال داشتم
- پخش من 5450 هست ميخوام براش باند تهيه كنم ميخواستم سوال كنم كه صداي بيس و كيفيت برام مهمه اگه نخوام آمپ بخرم كامپ بخرم يا كواك بهتره ؟
- بين اينفينيتي 693.9i و الپاين spg 69c3 و AUDIO SYSTEM CO 609 و آلپاين spr-69 و MTX693 و HCX ECX 690 كدوم به نسبت قيمت صداي با كيفيت تر و بيس بيشتري توليد ميكنن؟ نميخوام فيك باشن ، فيك كدومش تو بازار هست كه مراقب باشم بهم نندازن ؟
خودم قبلا سيستم داشتم كه دزديدن ديگه نميخوام زياد هزينه كنم . :n03:
ایول آقا حمید آنلاین شد
عرض ادب
چشم به راهتون بودم
آقا حمید سلام
اگر پست قبل منو جواب دادین لطف کنین بفرمایید اگر دو جفت sql165 و یک ساب sqx12 انتخاب کنم (البته اگر موجود باشن و بهتر از sqx165 و rs15 باشن) چه آمپهایی برای درایوشون لازمه و هزینم کل سیستم به ریز چقدر میشه
خواهشن اگر فرصتش را داشتین جواب تمام سوالات پست قبلم را کامل بدید
من شرمندم
سعی میکنم دیگه سوال نپرسم
:n16::n16::n16::n16:
سلامنقل قول:
به نظر من کن وود صداش بهتره. پایونیر کمی تیزه.اگر سلیقتون با پایونیر مچ تر هست اونو بگیرید.
ارادتنقل قول:
نویز روی سیستم صوتی اغلب از این دو مورد هست که اتفاق می افته:
1- کشیدن سیم های RCA از طرفی که کابل برق عبور کرده
2-در آوردن جکهای RCA زمانمی که سیستم روشن هست چه از پشت HU و چه آمپلیفایر.
اگر ازPre Amp پخش باشه با اتصال منفی به بدنه روی کابل RCA موقتا حل میشه ولی باید بره تعمیر و قطعه آسیب دیده تعویض بشه.
بله طبق دستورالعمل تنظیم گین میتونید گین رو تنظیم کنید.
من هم عرض سلام و تبریک رو دارم خدمتتون البته با تاخیر:n02:نقل قول:
اگر ممکنه از قسمت تنظیمات آمپ و قسمت کابلها برام عکس بگیر.
SQX خیلی بالاتر از MX هست. MX پائینترین رده محصولات هست.هم قدرت و هم کیفیت بالاتری داره.نقل قول:
SQX بدون آمپ خیر 120 وات روی لود 2 اهمی لازم داره MX هم همینطور.
هیچ اسپیکری نمیتونه جای ساب رو بگیره.چون برای این کار طراحی و ساخته نشدن.
پخش رو 7056 و اسپیکر رو جی وی سی HX 7158 تهیه کنید.نقل قول:
JVC HX7158 قیمت 210 تومن.نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
سلامنقل قول:
پخش 500
SQX 165SLIM قیمت هر جفت 830
آمپ ML 75.4قیمت 520
ساب 15قیمت 545 و RS10 هم 320
پک برق 135
آمپ مونو رو نمیدونم.
باکس رو باید ساب مشخص بشه و نوع باکس سیلد یا پورتد؟حجم؟
آمپهائی که فرمودین تمام شده و باید صبر کنید تا بار جدید شرکت برسه.
ML75.4 درایوش میکنه. البته SQX165 ظاهرا تمام شده و اسلیم هست.
2-چرا میشه ولی الان تمام شده.
3-مسلما هرچقدر پول بدی آش میخوری.SQL و Zero بالای یک میلیون هستن
4-دقیقا همینطوره.مثلا ساب سریه SQX رو من با باکس فابریک و سایز 10 شنیدم هیچ وقت از ذهنم خارج نمیشه.:n03:
5-توضیح دادم
6-باکسهای شرکتی از نظر حجم بیستر جنرال هستن و یک سایز اپتیمم. ولی در عوض هم کیفیت ساخت بالاتری دارن و هم متریال بهتری
7-از نظر کیفیت صدا یکی هستن.
من تضمین شده بهتون صدا و کیفیت تحویل میدم.
300 تومن برای همه قطعات:n04::n04::n04:!!؟؟نقل قول:
[/QUOTE]
نه دیگه طرفای 300 واسه کواکسیال فقط![/QUOTE]
از هرتز میتونید بگیرید690 های انرژی
امین جان حدود 2.270 شد.نقل قول:
اون عکس جعبه کامپوننت SQX هست. جعبه آمپ همونه:n06:
سلام ارادتمندم.نقل قول:
اگر کیفیت و تفکیک صدا دوست دارید باید کامپوننت تهیه کنید.ولی آمپ لازم داره.
آدیو سیستم و در مرحله بعدی هرتز.آلپاین تایپ آر هم گزینه سوم هست.
تو پست قبل هم عرض کردم فعلا موجود نیست. ولی فکر کنم تا یک دو ماه دیگه برسه.ضمنا نمیدونم چیا تو این بار هست؟:n13:نقل قول:
SQL رو باید یا با ماسکونی وان 120 ببندید که حدود 1500 بوده قبلا یا با XL150C4 که اونم همین حدود بوده.
سای SQX هم حدود 980 بوده بدون باکس.
مشخصه دارید کاملا با وسواس هزینه میکنید.
SQL رو من یا وان 120 روی 206 آقا عبداله و با ساب باکس 10 SQX شنیدم. واقعا بی نظیر بود صدا.
اساتید یه سوال، روی 206 صندوق ندار :n02: که فضای کمی داره میشه اسپیکرهای بزرگ جاسازی کرد تا ضبط رو زیاد میکنی حال بده ؟ :n02:
مرسی
(سلام ارادت دارم
کامپوننت خوب تفکیک بسیار بالائی بهتون میده.ولی توصیه میشه،عزیزانی که از ست کامپوننت تو خودروهاشون استفاده میکنند،در کنارش جهت تکمیل رنج فرکانس از ساب ووفر هم بهره مند گردند.
206 یکی از خودورهای به قول خودم خوش استیج هست از نظر چرخش صدا (البته هاچ بکش.چون SD ش رو تست نکردم)لذا اگر تو استچ جلو کامپوننت مناسب ببندید نیازی به استیج عقب نیست.
من پیشنهادم
1- پخش 7056 قیمت 500(البته قیمت ممکنه تغییر کرده باشه)
2-کامپوننت gladen SQX 165 قیمت 735 تومن
3-آمپلیفایر چهار کانال آدیو سیستم ML 75.4 قیمت 520
4- ساب MX 10 قیمت 210......)
با سلام وخسته نباشی خدمت دوستان به خصوص اقا حمید.سال نو مبارک.
این چند روز به سفر نوروزی رفته بودم،فردا میرم دنبال لوازم ببینم اصفهان هست یا نه .
اگه نبود چکارکنم اقاحمید؟
ایا زحمتشو برام میکشیند؟
دست گلت درد نکنه
فقط اگه میشه بهم بگو که کدوماش فیکش زیاد شده کدوماش اصله و از کجا تشخیص بدم ؟
سلام آقا حمید گل ؛ واقعا معرکه ای :n16:
جسارتا قیمت کنوود 7016 رو ندارید؟ ( آک یا کارکرد )
اقا حمید ممنون از عکسی که گذاشتین . خب من چند تاسوال برام پیش امده... من چون زیاد از سیستم سر در نمیارم و تازه یه خوده روش حساس شدم . من کامپ mx 165 plus رو پسندیدم قیمتش هم عالیه ولی من یه جفت 718 که دارم و چیکار کنم بفروشمش بره یا نه چون نمیخوام تاقچه عقب بیشتر از یه جفت باند نصب باشه( خوشم نمیاد شلوغ کاری ) این کامپ جواب میده؟؟؟؟ برای کل داخل ماشین؟؟؟ امپ هم ml75.4 خیلی قدرتی و خوب هستش فعلا میخوام این دوتارو بگیرم تا بعد برم سراغ ساب rs 12 . بخشید سوالام زیاد شد فقط یه سوال دیگه میشه به جای کامپ همون 718 خودم نصب باشه یا نه؟؟؟؟ این یه امپلی کل کارم و راه میندازه یا بازم باید امپلی بخرم؟؟؟؟؟ خیلی خیلی مممممممنونم...:n16:
سلام.البته بنده استاد نیستم.نقل قول:
شما روی طاقچه عقب هر اسپیکر 7*10 یا 6*9 میتونید نصب کنید. البته بهتره طاقچه فابریک رو تعویض کنید با MDF.اما اگر میخواهید با صدای بالا و حجم بالا موزیک گوش کنیدبا حتما اسپیکری که انتخاب میکنید رو با آمپلیفایر درایو کنید. چون در غیر اینصورت پخش نمیتونه اسپیکر رو مستقیما و به طور کامل درایو کنه و باعث بوجودن آمدن دیستورشن میشه.
سلام.سال نو شما هم مبارک باشه دوست خوبم.انشاءالله تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه.نقل قول:
گلیدن اصفهان نمایندگی نداره. بله بنده میتونم براتون تهیه کنم.pm میدم خدمتتون
اینفی و جی بی ال فیک شون زیاده. هرتز هم همینطور.نقل قول:
محبت داری شما.نه متاسفانه ندارم. البته توصیه میکنم 7016 آک (منظورم این جدیدهاست) رو نگیری بهتره.مشکل ریدینگ دارن. 7056 بگیر خیلی بهتره.نقل قول:
ببین مرتضی جان کامپوننت رو نباید اصلا با کواکسیال مقایسه کنید. کامپوننت طراحی شده برای تفکی صدای بهتر.نمیتونید اون بیسی که یه کواک 7*10 میزه رو ازش توقع داشته باشید.لذا بهتره کامپوننت رو تو استیج جلو نصب کنید و فعلا 718 رو داشته باشی تا پارت بعدی گلیدن برسه و با CO 609 عوض کنیدش.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم MX165 رو با یه ML 60.2 ببندید و بعدا 718 رو بفروشید و یه ML 75.4 بگیرید و بریج بدید به CO 609 یا گزینه بعدی برای تهیه کمتر آمپلیفایر
MX165+ML 75.4 و در آینده MC609 روی دو کانال باقیمانده آمپ و مجددا تهیه یه آمپ مونو یا دو کانال و ساب RS 12
این به نظر من بهتر هم هست.
نحوه تشخیص تیوتر s20پایونر اصل چییه یک جفت را می گن 175 هزار تومان ویک جفت دیگه را می گن120هزار تومان؟
با سلام و خسته نباشی ...
اقا حمید خیلی ممنون از پاسخ شما.
من بخوام کامپ رو تو استیج جلو نصب کنم باید یه تغییر اساسی بدم تو جلو چون مدل پراید 131 هستش و جای باند فابریکی های ماشین جا نمیشه و باید بزارم تو در که اونم ماشین و خراب میکنه. همون تاقچه عقب میزارم . اقا حمید بخوام 718 هارو هم بدم بره و جاش co 609 بگیرم خیلی هزینم میره بالا همونو نگه میدارم. فقط نمیشه برای همه اینا یعنی یه جفت 718 و کامپ mx 165 و ساب RS 12 ای که بعدا میخوام اضافه کنم کلا از یه امپ استفاده کنم؟؟؟؟ خیلی خیلی ممنون:n02:
حمید دادا پست مارو رد دادی ، فک کنم اینقد حجم پست ها زیاد بود ندیدی . . . :n01:
سال نو مبارک باشه ، خیلی مخلصیم ، ان شا ا... خدا به شما لطف بی کران عطا کنه اینقدر کار راه بندازی مرد
من امروز بالاخر نصب کردم این کامپ رو ، سه ساعت درگیرشون بودم ، از رو بی سوادی !
یه آمپلی بهم معرفی کن حمید که حسابی صداشون رو در بیاره ، ترجیحاً برندی غیر از پایونییر ، البته انصافاً الان بدون آمپلی فوق العاده اند ، خصوصاً از نظر حجم ! اصلاً انتظار نداشتم در این حد باشند.
اینم لینک مشخصاتشون که تو پست قبلیمم بود :
امروز پخش 2650 رو پراید بستم اما باندای جلو صدای خوبی نداره چه باندی مناسبه و بهش میخوره دوستان؟
سلام
لطف کنید یه آمپ 2 کانال برای اسپیکر 6965 تا سقف 100.000 معرفی کنید بهم
سلام حمید جاننقل قول:
من واقعا از شما ممنونم برای وقتی که میزارید
با راهنمایی های شما تصمیم گرفتم دو جفت sql165 و یک ساب sqx با باکس فابریک بگیرم. ماشینم پرشیاست، اگر sqx 10 کافیه که همونو میگیرم و گرنه sqx12 میگیرم به نظر شما کدام مناسبه؟
البته با آمپها و بقیه لوازمی که لازمه
فقط گفتین شرکت موجود نداره
منتظر میمانم تا جنسهاش برسه و بعد زحمت خریدشو به شما بدم
بینهایت از لطفتون ممنونم
این آقا حمیدی یه روزی به من گفت دارم تجربه 17-18 سال سیستم بازی رو دراختیارت میذارم اون روز ما سرمون داغ بود نمیفهمیدیم چی میگن :n02:
خداییش خیلی کارشون بیسته
من همیشه ازشون تعریف کردم بازم میکنم
هرکی تو ماشین میشینه میگه سیستمت چیه که انقد خوش صداس.
تفاوت خیلی محسوسه. در این جد بگم که 3-4 روز پیش با ماشین یکی از دوستان یه نیمچه مسافرت بودیم. باور کنید صدای آهنگ غیرقابل تحمل بود!
سیستمش هم پخش 6050 پایونیر + باند 718 کنوود و آمپ پایونیر بود ( مدل دقیقش رو نمیدونم ) یعنی منی که به سیستم خودم عادت کردم دیگه سختمه کمتر از اونو گوش بدم
سلام اقا حمید عزیز
می خواستم نظرتونو در مورد برند audiotec-fischer سری Helix بدونم و مقایسه ای داشته باشین با سایر برند ها مخصوصا گلیدن تو این رنج قیمت و اینکه قیمتاش چجوریه؟
صدای ساب Helix هم شنیدین؟کلا کدوم محصولش محصولش معروفتر هست؟کامپ یا آمپ...