مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيد نداره
قبل از شروع دانلود حتما بايد ببنين تورنت سيد داره يا نه
اولش کولاک دانلود میکرد از 2 روز پیش اینطور شد
الان 2 تا هست اما بازم کار نمبکنه 1 گیگ 500 تا گرفتمنقل قول:
ای کاش از بخش نمودار سرعتت هم یک عکس می زاشتینقل قول:
پیشنهاد من اینه که باسه 50 تا دیگر یک لینک مستقیم بزاری ترکیبی باهاش دانلود شه.
اولش کولاک کردن ربطی نداره چون ممکنه بهترین لیچر هارو داشته باشی و ان بخش هایی که موجوده رو با تمام سرعت دانلود کنن.نقل قول:
دونبال فایل های تورنت مشابه خودت بگرد و از ترکرهاش استفاده کن شاید بتونی این مشکل رو حل کنی.
د:13:
دوستان من چند روزی میشه سرعت تورنتن خیلی پایین اومده، من 512 دارم ولی اصلا سرعتش به 5kb/s هم نمیرسه، خیلی وقتام روی همون صفر میمونه، من از شاتل نت میگییرم، کس دیگه ای هم تازگیا به این مشکل بر خورده یا نه؟؟؟
مننقل قول:پیشنهاد میدمکد:www.h33t.com
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دوستان بهترین سایت تورنت برای دانلود فیلمهای اورجینال بلوری ترجیحا با فرمت iso چه سایتی هست و اگه از این سایتهای خصوصیه من چطور میتونم عضو بشم و اگه احتیاج به دعوت نامه داره کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
دوستان یه فیلم دانلود کردم اجرا می کنم می گه برای پخش به Coral player احتیاج داری.
من که اصلا به این جور چیزا اعتماد ندارم نرفتم دنبالش.می خوام ببینم حالا چیه؟ویروسه؟تقلبیه؟کلاهبرد اریه؟چیه؟
تورنت فیکه ولی داستان یکم بیشتر از این حرف هاستنقل قول:
ظاهرا از سال 2010 این پلیر تو فیلم های زیادی که تازه عرضه میشن داره تبلیغ میشه و چیز هایی که خوندم بیشتر به این موضوع بود که ظاهرا سازنده های نرم افزار این کارو می کنن.( یک تعداد هم احتمال یک جمله جدید به فیک سازی هست.)
سرعت این تورنت ها زیاده و کاربراشون هم زیادن و به خاطر همین خیلی ها این ترونت ها رو به جای نسخه های اصلی می گیرن .باید حتما کامنت های تورنت ها رو بخونین که این از سلامت فایل مطمئن بشین.
یکی اینو باسه بررسی گذارشات تورنت ها در نرم افزار گذاشته بود یک جا ( هنوز بررسی نکردم چیه ولی گفتم شاید بدرد بخوره)
کد:http://fenopy.eu/fakefinder/
بچه ها یه چند تا سایت خوب برای سرچ تورنت سراغ دارید؟
متالی جاتم داشته باشه چه بهتر:31: