با چه برنامه ای اشتباه بلوک کردین؟؟؟
Printable View
با چه برنامه ای اشتباه بلوک کردین؟؟؟
سلام
ارجینال عزیز ممنون میشم به پست من به شماره ی زیر رسیدگی کنید :
یک سوال :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3230298&postcount=3624
چطور در ویستا میل رو فعال کنم تا بتونم به راحتی از طریق جی میل ایمیل بفرستم ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از توجه شما
ولی من قبلا این کارها رو کرده بودم. اگر این کارها رو نمی کردم نمی توانستم اینطور فارسی اینجا بنویسم.
با IEنقل قول:
ميگفت flash player اين سايت نياز داره بريزم اشتباهن گفتم نه حالا اون پايين عكس چرخدنده با علامت ممنوع اومده
سلامنقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از توجه شما
ولی من قبلا این کارها رو کرده بودم. اگر این کارها رو نمی کردم نمی توانستم اینطور فارسی اینجا بنویسم.
من اونجا توی تصویر به تب ها هم اشاره کرده بودم !
در قسمت Location ایران رو انتاخب کنید باید درست بشه ! اگه نشه باید بررسی کرد .
راستی مشکل آپدیتم رو فهمیدم که از IDM بوده ! از قسمت Block کننده لینکهای دانلود از سایتهایی مانند آپدیت مایکروسافت ولی وقتی برش داشتم هیچ اپدیتی صورت نمیگرفت و Progress bar در حالت حرکت می موند !
عکس ممکنه بذارید ؟نقل قول:
با ie
ميگفت flash player اين سايت نياز داره بريزم اشتباهن گفتم نه حالا اون پايين عكس چرخدنده با علامت ممنوع اومده
روی همون چرخ دنده کلیک کنید در صورت امکان !
البته عکس بهتر میتونه کمک کنه !
1-مباحث Babylon رو اینجا مطرح کنید تا رسیدگی بشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مشکل اپدیتتون هم که حل شد...
3-اگه منظورتون با WindowsMail هست که دقیقا تنظیم کردنش مثل OutlookExpress هست
اگر هم منظورتون همون تنظیمات هست که در انجمن اینترنت و شبکه طرز تنظیم ها به طور کامل گفته شده...
موفق باشید.
سلام
من رفتم از یکی از دوستام dvd ویستا بگیرم نصب کنم گفت بعد از اینکه نصب کردی باید بری تو اینترنت کرکش کنی و چون تو دیال آپ داری نمیشه و خیلی طول میکشه
راستش میخواستم ببینم چطوریه
احتیاج به اینترنت داره تا بتونی تمام امکانات ویندوز را به صورت کامل داشته باشی یا نه مثل همون xp نصب میشه
در ضمن با cpu 2.2 duall core
vga 1gig
ram 2 gig
32 بیت نصب کنم بهتره یا 64 بیت
ممنون
ba salam sharmande farsi nanveshtam moshkelam hamin farsi neveshtane nemitunam tu hich barnamehei farsi benvisam na einja na exel na word vistamo jadid gereftam az parand hamun npshop ke sp1 ham hast chetor mitunam farsi ro tu ghesmat regional instal konam albate baladam chetorie vali az tuye cd vista file languege ro nemitune pida kone.
ba salam sharmande farsi nanveshtam moshkelam hamin farsi neveshtane nemitunam tu hich barnamehei farsi benvisam na einja na exel na word vistamo jadid gereftam az parand hamun npshop ke sp1 ham hast chetor mitunam farsi ro tu ghesmat regional instal konam albate baladam chetorie vali az tuye cd vista file languege ro nemitune pida kone.