من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد
Printable View
من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد
Device name: B612s-51d
My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown
- - - Updated - - -
Device name: B612s-51d
My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown
بعد از نصب یکبار مودم رو reset factory کننقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.alkhazali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله........نحوه اجرای fdd؟؟
روشی برای اجرای fdd وجود ندارد شما در قسمت تنظیمات شبکه اینطوری تنظیم کن :نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.alkhazali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
add me in facebook please
لطفا من را در فیس بوک اضافه کنید
این عکسی که گذاشتید،منم از همین مودم دارم ولی فریمورش با عکس فرق داره،چطور آپدیت کنم؟نقل قول:
منطقه ما هر دو باند فعاله و با دکل صد متر فاصله دارم،ولی اصلا تجمیع نکرده تا الان،فک کنم فریمورش تجمیع ندارن.
من با همه فریمورها امتحان کردم مدل : e5186s-22a راحت اگر فورجی پلاس برا اپراتور فعال باشه تجمیع رو انجام میده . اینجا برا ایرانسل فعاله و راحت در حالت اتوماتیک تجمیع رو انجام میده نداد هم میتونید با برنامه E5186 Toolbox مودم رو بزارید رو حالت تجمیع باند 3 + 7 و تست کنید . در مورد این فریمور هم بله من فریمور مودم رو عوض کردم و فریمور مود شده زدم ولی چند تا باگ داره این فریمور و در کل راضی کننده هست از جمله اینکه ussd داره و قابلیت انتخاب و قفل باندها و voip هم سالم و فعاله . برا نصب فریمور روی این مودم ابتدا مودم رو میبرید رو حالت نصب با فشردن دکمه های ترکیبی و بعد از طریق مولتی کست یک فریمور مخصوص هست بهش میگن فریمور سرویس دانگرید اونو میزنید رو مودم و مودم کلا نابود میشه :D بعد فریمور مود شده رو باز با مولتی کست و این بار بدون نیاز به بردن مودم به حالت نصب تزریق میکنید و تمام . این خلاصه کار بود در اسرع وقت اموزش کامل رو میزارم .نقل قول:
نکته در این مودم علامتی مبنی بر مشخص بودن حالت تجمیع نشان داده نمیشود و فقط از روی تفاوت سرعت میتوان فهمید داره تجمیع میکنه .
فقط داش صابر،این برنامه toolbox روی گوشی نصب میشه؟نقل قول:
آیا امکان آپدیت مودم بدون کامپیوتر هست؟
ممنون
برنامه toolbox و ltewatch برا کامپیوتر هستن و رو این مودم جواب میدن و برا موبایل از برنامه huawei manager استفاده کنید . برا تغییر فریمور هم فقط با کامپیوتر و کابل لن انجام میشه و نیازی به باز کردن پشت مودم نیست .نقل قول:
اینم huawei manager :