اساتید عزیز برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای شماره پرونده و رمز چی باید بزنیم؟
با تشکر
Printable View
اساتید عزیز برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای شماره پرونده و رمز چی باید بزنیم؟
با تشکر
من از دیشب افت سرعت عجیبی دارم ، سرعت دانلودم از 65 اومده روی 10-20 بقیه دوستان هم همینطوری هستن؟
اوه اوه اوه :دی داغون شده چرا؟!سرعت 4-5 پینگ بالا و تایم اوت زیاد یه صفحه رو 3 بار باید ریفرش کنم تا باز بشه!!:2:
زنگ زدم 2828 گفت واسه همه مشکل داره
برای منم هر 5 دقیقه یکبار کلا قطع میشه دوباره وصل میشه!!!!
دوستان من تازگی از مخابرات سرویس گرفتم و وقتی میخوام با سی دی مودم رو نصب کنم
همه مراحل رو طی میکنه و در آخر این پیغام رو میده.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ dsl هم روشن و ثابت میمونه ولی هر کاری میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه تا وصل شم
لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه
با تشگر
تنظیمات مودم رو انجام دادین ؟نقل قول:
اگه گارانتی داشته باشه مودمتون فکر کنم آخر wizard نصب اسم مخابرات تو لیست ISP ها هست. انتخاب کنید یوزر پسورد رو ازتون می خواد بقیه تنظیمات رو خودش انجام میده.
من ظهر ساعت 11 تا 1 مشکل داشت...ولی از اون موقع به بعد خوبه..
رفیق من همه تنظیمات مودم رو انجام میدم ولی تو مرحله آخر این پیغام رو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونید مشکل از کجاست؟
یعنی خداییش جواب قانع کننده تر از این ندیده بودم تا حالا . کلا یکی از جواب هایی که ما توی ایران دوست داریم از پشتیبان های ISP بشنویم یکیش همینه . که ازش نتیجه میشه خدا رو شکر فقط من رو محدود نکردن و بقیه هم همین مشکل رو دارن . پس هیچ کاری فعلا نمیکنم تا خودشون درست کنن .نقل قول:
خداییش جز اینه ؟