سیدو کیتا:لیورپول یکی از بهترین تیمهای دنیاست
ستاره 32 ساله مالیایی ممکن است به زودی از رختکن بارسا جدا شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Seydou Keita - Barcelona
سایت گل- سیدو کیتا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از پیشنهاد انتقال به لیورپول خوشحال شده است
رسانه های انگلیسی در گزارشهایی به این نکته اشاره کرده اند که کنی دالگلیش، مربی لیورپول تمایل زیادی دارد تا این بازیکن مالیایی را دربازار نقل و انتقالات تابستانی به رختکن تیمش بیاورد
کیتا که در سال 2008 به بارسلونا پیوست در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی ندارد و در رقابتهای این فصل تنها در 14 دیدار برای بارسا به میدان رفته
ستاره سابق باشگاه سویا اکنون به دنبال تیم دیگری است تا بتواند در ترکیب اصلی تیم به میدان برود وازهمین رو از پیشنهاد انتقال به لیورپول استقبال کرده
کیتا در صحبتهایی که در اسکای سپورتس بازتاب یافت گفت:« از ابراز تمایل لیورپول به شدت خوشحال شدم. لیورپول یکی از بزرگترین تیمهای دنیاست. البته باید تا پایان فصل صبرکنم و ببینم که در نهایت چه می شود.»
این بازیکن مالیایی ادامه داد:« من بارسلونا را دوست دارم و سخت است بتوان تیمی بهتراز بارسلونا یافت. ولی من هم انگیزه های زیادی دارم و دوست دارم تا هر هفته در ترکیب تیم به میدان برود. چالشی جدید در جایی دیگر برای من جذاب است و لیورپول هم تیمی تراز اولی است که بازیکنان خیلی خوبی هم دارد.»
مسی : مدتها بود که درانتظار چنین روزی بودم
مسی با پیشی گرفتن از لوکه، اکنون پنجمین گلزن برتر تیم ملی آرژانتین است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سایت گل- لیونل مسی ستاره جوان تیم ملی آرژانتین روز 4شنبه اولین هت تریکش برای تیم ملی کشورش را در بازی با سوئیس انجام داد
کاپیتان آلبی سلسته درپایان این دیدار خوشحالی اش را از این بابت ابراز کرد و به خبرنگاران گفت:« مدتها بود که درانتظار چنین روزی در تیم ملی بودم. دربازیهای زیادی به دنبال گل بودم ولی به گل نمی رسیدم ولی در بازی 4شنبه توانستم 3 گل بزنم و 4شنبه روز ویژه ای برای من بود؛ چرا که تیم ملی کشورم هم به پیروزی رسید.توپ این مسابقه را برای یادگاری به خانه می برم.»
درچندین بازی اخیر هواداران تیم ملی آرژانتین معتقد بودند که مسی درحد و اندازه هایی که برای بارسا بازی می کند، نیست. خود او درپایان این دیدار دوستانه گفت:«راستش را بخواهید خیلی خوشحالم. این اتفاقی است که مدتها درانتظارش بودم و این فرصت در اختیار من قرار نمی گرفت ولی این بار توانستم گل بزنم و تیمم به پیروزی رسید. پس خوشحالم. این همان کاری است که برای انجام آن تلاش می کنیم. ما به دنبال آن هستیم که به عنوان یک گروه، قوی باشیم و به رشدمان ادامه دهیم. باز هم می توانیم بهتر از اینها باشیم ؛ خودمان هم می دانیم ولی برد خیلی خوب است.»
با این سه گل، مسی توانست از رکورد گلهای لوکه پیشی گرفته و پنجمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین لقب بگیرد:« هنوز کارهای زیادی مانده و حاشیه بهبود زیادی داریم. مهم این است که با خوشحالی و رضایت سوئیس را ترک می کنیم. تیم ملی ما باید به همین شیوه حرکتش را ادامه دهد . دراین گروه تغییراتی دیدم. ما دو روز کنار هم تمرین کردیم و خسته هم بودیم ولی تیممان واکنش خوبی نشان داد. باید از هر لحاظ بهتر شویم، به ویژه از نظر تیمی باید رشد کنیم. همیشه برد خیلی خوب است.»
سرخیو آگوئرو ، دیگر ستاره تیم ملی آرژانتین هم عملکرد خیلی خوبی در این بازی داشت و درپایان این دیدار دوستانه در صفحه توئیترش نوشت:« مسی؟ اگر دیروز می گفتم که تمرین کرد با او برایم یک رویاست، اما الان درکنار او بازی می کنم. لیو چه بازیکن بزرگی است.اولین هت تریک او برای تیم ملی را شاهد بودیم.»
او در ادامه یادآوری کرد:« تبریک برای برد و به خاطر اینکه در طول 90 دقیقه با جان و دل بازی کردیم. این برای تقویت گروه و رشد تیمی مفید است.»