آموزش استفاده از اینترنت گوشی های اندرویدی بر روی کامپیوتر
نقل قول:
من از وقتی این گوشی رو خریدم این کار رو انجام میدم
شما باید نرم افزار pdanet رو دانلود کنی بعد از دانلود داخل فایل 2 تا برنامه هست که یکیش فایل pdf هست اونو تو گوشی نصب میکنی یه برنامه دیگه هم هست که exe هستش باید گوشیتو با کابل وصل کنی به کامپیوتر اونوقت فایل exe رو نصب کنی وصط نصب میگه که میخوای درایور گوشیت رو هم نصب کنی تو باید حتما no رو انتخاب کنی وقتی تموم شد گوشه سمت راست پی سی شکل یه گوشی میاد .حالا تو باید بری برنامه ای که تو گوشی نصب کردیو باز کنی و on کنی حالا روی عکس گوشی کناره پی سی دوبار کلیک کنی به اینترنت وصل میشی تازه اس ام اس هم میتونی ردوبدل کنی.من که تا حالا باهاش مشکل نداشتم هر شب هم با نت ایرانسل با پی سی on میشم
سلام علیکم ، عید بر شما مبارک
ممنون از شما گرامی
من با توجه به صحبت شما رفتم یه جستجویی کردم و ورژن 3.02 این نرم افزار به همراه آموزش جامعش رو یافتم ، که برای تکمیل بحث شما در تاپیک قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام های خوب برای هسته اصلی
نقل قول:
سلام دوستان
من رام رسمی 2.1 دارم با بیس باند 015
یه رام غیر رسمی خوب میخام
فک کنم GingerDX بهترین باشه
توی وبلاگ x8 خوندم نوشته بود هسته alfs و هسته اصلی و ....
نمیدونم باید کدومو اول نصب کنم برای این رام
میشه راهنمایی کنید.
ممــــنــــون:40:
سلام علیکم
ببینید قید هسته زمانی کاربرد داره که شما بوت لودر گوشیتون رو باز کرده باشید و بتونید هسته گوشی رو ویــرایش کنید
شما اینطور که به نظر میرسه دست به بوت لودر نزدید لذا همون قید هسته اصلی یا فابریک برای شما صادقه
البته باید در هر صورت گوشیتون روت شده باشه و از محیط xrecovery رام ها رو نصب کنید
برای هسته اصلی
به ترتــــیب اولویـــت
prime hd 5.3|stronmix2.3|prime hd 6 gingerfast|ginger dx v24
prime hd 5.3 رام سبــــــــک و سـریــعیــه
انتشار رام v 6 .0 PrimeHD برای هسته اصلی و هسته های nAa و Alfs
سلام علیکم
ورژن6.0 رام primeHD در دو بستر هسته فابریک و کاستم انتشار یافته
برای جزئیات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید