دوست عزیز ...من نمیدونم از کدوم شهر هستی....اما مال من..شبانش از 3تا7 هست......سرعتشم 7 کیلو بایته.:13:..الان 8ماه که من دارم همینطور بوده...:41:نقل قول:
اما سرعت روزانه خوبی داره....:27:
.همون شاتل حداقل یه چیز مجانی داره که دانلود کنی
Printable View
دوست عزیز ...من نمیدونم از کدوم شهر هستی....اما مال من..شبانش از 3تا7 هست......سرعتشم 7 کیلو بایته.:13:..الان 8ماه که من دارم همینطور بوده...:41:نقل قول:
اما سرعت روزانه خوبی داره....:27:
.همون شاتل حداقل یه چیز مجانی داره که دانلود کنی
نمیدونم چرا برای من اینطوری شده !! واقعا عجیب نیست ؟ من در کل روز فقط وب گردی میکنم و شبا دانلود میکنم !
ولی خیلی از حجمم کم میشه !
تاریخ شروع استفاده 04/05/90 کیلوبایت مصرفی دراین بازه 3064680 کیلو بایت باقیمانده (به روز) 7444677
این مشکل با وجود کسپرسکی رو فایلهای پسورد دار برا منم بوجود میومد که خوب کسپرسکی شانسی برا موندن رو سیستم پیدا نکرد و مشکل حل شد در ضمن بعضی نسخه های آی دی ام دور ریز ترافیک دارن که با تست یه فایل بصورت تک لینک و چند لینک همزمان همون فایل معلوم میشهنقل قول:
سلام
آخرش این 2 گیگ شارژ هدیه را هم به ما ندادند
در رابطه با برنامه du meter برنامه همینطور که قبلا گفته شد یه تنظیم داره که آیا فقط ترافیک مورد استفاده اینترنت را بسنجه یا همه ترافیک شبکه داخلی و ... اگه درست تنظیم شه مشکلی نداره
شبانه مشهد دو روز هست که دانلود 0 شده. دیروز فقط از 2 تا 3 دانلود داشته.امروز کامل 0 دانلود شده.دوستان شما هم مشکل دارین با شبانه؟
من که دیروز کلی دانلود کردم.ولی با روش همون چند تا فایل همزمان.3 4 تا فایل بود هر کدوم 60 70 سرعت داشت.نقل قول:
تک میزدم 80 90 بالاتر نمیرفت×:2:
تهران که 3-4 سرعت 120-150 هست بعد از اون میشه 30-60 تا 7 صبح دیگه پر پر شبی 1400-1800 دان میشه !
دوست عزیز میشه بگی تنظیماتش چطوریه ؟ یعنی با این تنظیمات دیگه واقعا نشون میده که دقیقا چقدر مصرف داشتم ؟نقل قول:
هنگامی که برنامه را نصب میکنید در قسمت ویزارد سه گزینه ابتدا میادنقل قول:
All network traffic
Internet traffic
که شما باید اینترنت را انتخاب کنید
یا از از تنظیمات برنامه این مسیر را برید
Option>filter by ip address> سپس گزینه monitor only internet را انتخاب کنید
نقل قول:
شما از گیگابایت حرف می زنید اما من شبی 200 مگ می تونیم با کلی دردسر بگیرم
شارژ هدیه سرکاری بوده؟:2: