خیلی عجیبه ها ! :18: :41:
همه دوستان دارند میگند دو روزه نمیشه رفت توی پنل و بعد این دوستمون میگه حتی یک دقیقه هم قطعی نداشته :دی
Printable View
خیلی عجیبه ها ! :18: :41:
همه دوستان دارند میگند دو روزه نمیشه رفت توی پنل و بعد این دوستمون میگه حتی یک دقیقه هم قطعی نداشته :دی
نمیشه رفت دیگه :دی
من نمیدونم چقد دیگه دارم :| دوباره خلاص بشه دیگه شارژ نمیکنم .
آقای سانسور چی!!!
که ده تا پست دادن هر چی دوست داشتن به من گفتن ولی هیچ کدوم از پست های معمولی منو تایید نمیکنی
زشته نکن این کارو
شکر خدا تو این مملکت کاره ای نشدی
خب اینا منم سرویس کردند.
حالا پسورد این پنل جدید چیه؟
سلامنقل قول:
می شود ان مشلاتی که ان پنل داشته به من بگید! من تا حالا 3 نسخص را خریدم! اگر امکان داره به من بگید تا این اشتباه را دوباره تکرار نکنم! کم پولی نیست هر کدوم 5 میلیونه!
یک عکس برات می گذارم تا بدونی من کجا رفتم! ببین این جا کجاست من که نفهمیدم موتور خونس یا پنل ادمین! البته این پنل که من لاگین کردم پکیده تر از انی بود که ماله ادمین باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت ان مورد هم گفتم ببخشید! اما بهتره بدونی بیشتر یوزر ها عصبانی هستن!
adsltce تو هم که فقط بلدی حرف بزنی. این پنلت که همچنان قطعه.
اصلا مشکل اصلی ما بعد از شبانه رایگان همین پنله. از وقتی اومدی اینجا پست دادی پنل بدتر شده.
آقا شما که دسترسی داری ببین این پنل چشه که نمیشه رفت توش خودت درستش کن:31:
سرعت خوبه ولی صفحه ها لود نمیشه اوپرا دائم پیغام میده سرعت پایینه توربو رو فعال کن ، عکس ها گوگل لود نمیشه 1000 تا یکیش باز میشه ، پانل که قبلا برا ما باز نمیشد باید با وی p ان میرفتیم الان وی p ان ترکیده پانل هم رو هواست ، سایت هایی که سرورشون بیرون این خراب شدست درست بالا نمیان و ...
مخلص کلام سگ بزنه به این اینترنت :2:
راستی از کی تهران شده سرور ؟ مگه کویت نبود ؟
اقا جان من 26 ماه اذر یک اکانت 4 گیگی شارژ کردم 2 دی که می خواستم وارد شم دیدم چراغ اینترنتم خاموشه رفتم تو سایتشون چک کردم دیدم اعتبارم تمام شده در حالی که مطمئنم من تو این چند روز اینقدر از اینترنت استفاده نکردم
توی پنل که چک کردم دیدم نوشته من یک گیگ هم 1 دی شارز کردم در حالی که ابدا چنین کاری نکردم
حالا کجا باید شکایت کرد به غیر از این تلفن مزخرفشون
یعنی من ماه بعد باید سه تا پول فیش تلفن بدم عجب وضعییهههه
سلام
میگم پینگ شما هم خراب شده؟ قبلا زیر 130 بود اما الان رفته نزدیکای 300 و توی استریم و ... خیلی اذیت می کنه قبلا با pn/\ میشد یه فیلم رو درست حسابی دید اما الان با اونم نمیشه خلاصه خیلی مضخرف شده.
مال شما هم همینطوریه؟