متاسفانه اکثر دوستانی که در تاپیک های لپ تاپ ها و دیگر بخش ها فعالیت داشتن نیستن و رفتن هر کس به دلیلی
نقل قول:
سلام
کلا برنامه ای که واسه ایسوس میریزین واسه اینکه تنضیمات صدا و روشنایی نور صفحه رو تصویر نشون داده بشه چیه؟
مثل power managment تو لنوو و یا power manager acer .
واسه ایسوس اسمش چی هست ؟
چون الان وقتی صدا و نور رو کم و زیاد میکنم تو تصویر چیزی نشون داده نمیشه !
یه برنامه دیدم بنام power 4 gear hybrid . اینه ؟ اگر این نیست ، چی واسه چیه ؟
اره همین برنامه power 4gear hubrid میتونه مدیریت باتری رو انجام بده
نقل قول:
سلام دوستان
من یه لبتاب ایسوس مدل x550l گرفتم
الان سوالم اینه که چجوری میتونم مقدار مموری کارت گرافیک اصلی که انویدیا هست رو ببینم ؟
از کترل پنل میشه دید
نقل قول:
سلام.خسته نباشید
یه لپ تاپ ایسوس مدل x452 دارم . یه سی دی درایور ها همراه لپ تاپ هست . وقتی خریدم فروشنده واسم ویندوز ریخت و سی دی رو گذاشت و خیلی راحت درایورا نصب شد .
امروز ویندوز عوض کردم ( ویندوز 8 پرو ) اما وقتی سی دی درایور ها رو می زارم نصب نمیشه و ارور پایین رو میده :
درایور های ویندوز 8 رو نصب میکنید؟
فکر میکنم درایور هاتوون مربوط به ویندوز 7 هستش
نقل قول:
سلام من چند ماهه میخوام لپ تاپ بخرم مدام نظرمو عوض می کنم به نظرتون ایسوس k451lb مدل i7 با 4 گیگ حافظه ی گرافیکی بهتره یا لنوو z510-d .لنوو رو میگن کیبوردش خراب میشه و هدست خوب وصل نمیشه و چند تا ایراد کوچیک دیگه. از طرفی هم کسی در مورد این مدل ایسوس نظری نداده هیچ کجا ازش ویدیو یا نقد دقیقی نیست مشخصات لنوو رو هم میدونم بالاتره به خاطر خرابیاش میترسم.. خواهش می کنم بگید کدوم بهتره دیگه خسته شدم از بس تحقیق کردم برم این هفته بخرم تموم شه...
ممنون
این که کدوم بهتره رو هیچ کس نمیتونه به طور قطع بگه بهتره هردو برند خوب هستن و کیفیت خوبی دارن ولی اگر z510 مشکلاتی اینچنینی رو داره پیشنهاد میکنم طرفش نرین.
من خودم لپ تاپ ایسوز دارم تقریبا 3 سال میشه تو این مدت هم 24 ساعت روشن بوده تا الان اخ نگفته.
نقل قول:
سلام شش ماهه لپ تاپ s400 ایسوس خردیم چنتا مشکل داره
۱. بعضی وقتا لپ تاپ بالا نمیاد یعنی بعد از ارم ایسوس صفحه سیاه میشه
۲.بعضی وقتا خودش خاموش میشه یعنی یهویی برقش میپره
۳. امروز کلا پورت لنش از کار افتاد
میخواستم ببینم کسی ای مشکلات رو دیده یا نه؟؟
بنظرتون بعد از گارانتی بفروشمش برم اپل بخرم؟؟ وافعا ایسوس نامیدم کرد
بعضضی وقت ها همچین مشکلاتی پیش میاد دیگه اگر گارانتی خوبی داشته باشین باید لپ تاپ عوض کنن براتون احتمالا مشکل از مادربوردش باشه.
کسی تفاوت بین n55 sf و n55 sl رو میدونه؟