دمت گرم.
در مورد سرعتی که پشتیبانی میکنن میدونستم ولی بازم دم شما گرم که تونستی 70MB تبادل اطلاعات داشته باشی.
ولی در مورد استفاده از کابل غیر کراس در شبکه بین دوتا pc نمیدونستم. "مرسی".
Printable View
دمت گرم.
در مورد سرعتی که پشتیبانی میکنن میدونستم ولی بازم دم شما گرم که تونستی 70MB تبادل اطلاعات داشته باشی.
ولی در مورد استفاده از کابل غیر کراس در شبکه بین دوتا pc نمیدونستم. "مرسی".
rooholla_86 عزیز گفتی که
با adsl یا بدون اون ، شما میتونید با مودمتون شبکه راه بندازین ، خود مودم به صورت هاب عمل میکنه.
فقط تنظیمات شبکه و home network رو توی کامپیوتر هاتون باید درست کنید.[/quote]
می شه بگی که مودم رو باید به لپتاپ وصل کنم یا به ورودیه LAN؟ چون مشکل اینه که اصلا خط تلفنی وجود نداره که مودم رو بشه بهش وصل کرد و منم نتونستم کابلی پیدا کنم که باهاش بتونم lan ورودی رو به مودم وصل کنم
کلا راهنمایی بیشتر نیاز دارم
با سلام
من از عصر انتقال داده ها سرویس دارم ، می خاستم بپرسم به نظر شما این تنظیمات کارت شبکه بنده درسته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اون alternate DNS و preferred DNS چی باید باشه ایا درسته ؟!
از دوستان اگه تنظیمات همشون رو دقیق یکی بیاد بگه ممنون میشم ، میخام ببینم درسته یا نه ...
ایا به جای اون DNS که 4.2.2.4 هست چیزه دیگه ای می تونم بنویسم ؟!
ممنون و تشکر
سلام دوستان...
مودمهاي ZYXEL كه شركت شاتل ارائه ميكنه خوبه؟
نميدونم متاسفانه يا خوشبختانه خريد اين مودم خوب بوده يا نه!
ولي به هر حال يكي گرفتم. مشگلم اينه كه تو ويندوز 7 جوابگو نيست.
كسي درايور يا راهي براي حل اين مشگل داره؟
با تشكر!!
من همين مودم رو دارم.نقل قول:
رو يه كامپيوتر ويندوز XP دارم و رو يه كامپيوتر ديگه سون كه هردو هم دارن به خوبي كار ميكنن
من مودم Comtrend دارم كه بعد از حدود 2 سال ، ديگه جواب نميده . البته به ظاهر مشكلي نداره ، اما وقتي بردم isp بهم گفت باد مودمت رو عوض كني .
گفت مودم Advance بگير كه با سيستم هاي ما سازگاري بهتري داره ، كه ميدونم چرند ميگه .
توي نت گشتم ، همچين ماركي پيدا نكردم . فكر ميكنم چون خودش داره ، ميگه اين مارك رو بگيرم كه قيمتش در حدود 60 تومنه.
يكي از دوستام ، 5-6 ماه پيش از همين isp مودم تيونت گرفت كه زياد راضي نيست ازش .
خلاصه ، به نظر شما من چي بگيرم كه گارانتي معتبر و قيمت مناسبي داشته باشه و كارايي اون هم خوب باشه .
براي مصرف خونگي ، اگه 2 تا پورت خروجي كه بشه 2 تا كامپيوتر بهش وصل كرد ، رو هم داشته باشه ، عالي ميشه
من الان 10 روز كه اينترنت ندارم. دارم از خماري ميميرم :D
سلام دوستان
از وقتی که مودم رو وصل کردم و به شبکه وصل شدم یه پیغامی میاد که ip شما با یه سیستم دیگه روی شبکه تداخل داره
چیکار کنم؟
با سلام
من از عصر انتقال داده ها سرویس دارم ، می خاستم بپرسم به نظر شما این تنظیمات کارت شبکه بنده درسته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اون alternate DNS و preferred DNS چی باید باشه ایا درسته ؟!
از دوستان اگه تنظیمات همشون رو دقیق یکی بیاد بگه ممنون میشم ، میخام ببینم درسته یا نه ...
ایا به جای اون DNS که 4.2.2.4 هست چیزه دیگه ای می تونم بنویسم ؟!
ممنون و تشکر
از دوستان کسی هست بدونه این تنظیمات درسته یا نه ؟!
سلام دوست عزيز.نقل قول:
قبلا" تشكر از پاسخ شما...
يعني اين مودم رو با USB به 7 وصل كردين؟؟!(اگه اينطور باشه كه خيلي خوشحالم كردي!:20:)
نميخوام اترنت باشه.
دوستان من از سیم برق بجای سیم تلفن برای وصل کردن به مودم استفاده کردم میتوند عیب از اون باشدنقل قول:
موفق باشید