اق جا واقعا دستت درد نکنه اما من چون زیاد ابتدایی هستم میشه در مورد این قسمت یه توضیحی بدی چون اصلا منظورت رو نفهمیدم:10::11:نقل قول:
Printable View
اق جا واقعا دستت درد نکنه اما من چون زیاد ابتدایی هستم میشه در مورد این قسمت یه توضیحی بدی چون اصلا منظورت رو نفهمیدم:10::11:نقل قول:
کافیه مسیر زیر رو دنبال کنی و تغییر گفته شده رو انجام بدی:نقل قول:
Start>run>"to run benevis" regedit
از صفحه باز شده کادر سمت چپ دنبال HKEY_CURRENT_USER بگرد بعد علامت + اونو بزن باز بزشه، از منوی باز شده Software بعد Yahoo بعد Pager بعد Test رو پیدا کن روی فثسف کلیک کن و از منوی سمت راست روی Default راست کلیک کن و Modify رو بزن.
بقیش رو هم که shahin666 گفته چیکار کنی
سلام دوستان
یکی بدادم برسه
نامردها آیدی منو هک کردند - چطوری میتونم پسش بگیرم؟
تو رو خدا کمکم کنید.
سلام من وقتی میخوام وارد روم ها بشم ارور میده میگه request confused
اقا جان من این قسمت رو نمیدونم کجاست من خیلی ابتدایی هستم:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
این روشی که دوستمون گفتن مختص یاهو 8 و بالاتر هست......... به جای روشی که گفته شد این فایلو دانلود کنید:
http://www.wackyb.com/downloads/YahooV8Multi.reg
;)
موفق باشید :)
سلام shahin666 جاننقل قول:
البته من قبلا از يه نرم افزار استفاده ميكردم
ولي چون با رجيستري خيلي ارتباط دارم اين مطلب برام خيلي جالب بود
دستت درد نكنه
البته يه چيز ديگه هم برام جالب بود و اونم عكسي كه انتخاب كردي
ايول بابا استقلالي
راستي ميشه بگي منبع اين مورد از كجا بود يا اگه نكات ديگه اي بلدي بگي
مرسي
با سلام
یک سوال دارم اگه زود جواب بدید ممنون میشم
یک سایت هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وقتی وارد سایت میشی وآیدی یاهو افراد رو میزنی میگه اون فرد آنلاین هست یا نه. ضمنا همراه با نشون دادن وضعیت آیدی یک عکس هم از طرف نشون میده . اما وقتی میری پروفایل اون آیدی رو چک میکنی اون عکس نمایش داده نمیشه.
چطوری میشه اون عکس رو از پروفایل اون آیدی به صورت بزرگ دید؟
اون عکس آواتاره اون شخصیه که شما چک میکنید........ و آواتار عکسیه که کوچیک شده و امکان دسترسی به اصل اون وجود نداره، چون اون عکس روی سرور یاهو با همون اندازه ی کوچیک ذخیره میشه........نقل قول:
موفق باشید :)
از راهنمایییتون تشکر میکنم