اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟نقل قول:
بعد تغییرات تو xplore هنوزم 206 نشون میده؟
Printable View
اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟نقل قول:
اولش اینم 332 بود ....بعد از عملیات هم توی ایکس پلور همون 206 رو نشون میدهنقل قول:
اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟
ولی فکر کنم این ان 82 یه جای کارش میلنگه اخه همین برنامه سی پی یویه 8510 رو میزنه 330 ولی 82 رو میزنه 206 ...!!!
نکنه نوکیا دودره بازی در اورده سی پی یوه ان 73 رو گذاشته روش...: دی
وای شما چه را همه چی رو با هم قاطی می کنید...:41::18:نقل قول:
برای بار صدم میگم cpu ان 73 arm 9 هستش اما cpu ان 82 arm 11 هستش ( مثلا core2due به core2quad)
سایر پردازش هایی هم که از cpu اصلی کم شده به خاطر ویژگی های دیگه ی گوشی هست ...
اگه از 8510 منظورت Innov8 هستش که باید بگم اون سامسونگ و با نوکیا فرق داره ... یا حداقل از اسمشون معلومه ...
جالبه شما ها به نوکیا تهمت می زنین ... :27:
اون صدو خورده ای که کم میزنه واسه دوربین هست.
دوستان چرا الکی بحث میکنید ...
.
این گوشی اینقدر محاسن داره که حالا سر 100 اختلاف cpu گوشی دیگه این حرفا رو نداره ...
.
فعلاً با توجه به قیمتش بهترین گوشی هست ...
ما که بحثی نکردیم فقط گفتیم این چرا اینجوری اون چرا اون جوری...!!!!
اون قضیه ان 73 رو هم مزاح فرمودیم...: دی
سلام ودورود به دوستاننقل قول:
سامان عزیز متاسفانه با آپگرید کردن گوشیم به 31 فارسیم پرید.
سلام
دوستان میخوام بعد از اینکه این گوشی رو خریدم، حالا معایبی که تا الان باهاشون برخورد کردم رو ذکر کنم، شاید دوست دیگری هم خواست این گوشی رو بخره و این پست رو بخونه، بیشتر با معایبش آشنا بشه.
این پست کاملا بی طرفانه و بدون تعصب و خصومت هست.
این پست در تاپیکی که برای مشاوره زدم هم قرار میدم.
===============
معایبی که تا الان دیدم:
- صفحه نمایش گوشی هم تیره هست هم تار.
- دوربین در عکاسی علی رغم این همه تعریف و تمجید دوربین خوبی برای عکاسی نیست. نه که بگمن بده، ولی خوب نیست. قدرت عکاسیش توی شب و در فاصله کم (مثلا 8 متر کمتر) هست. اون هم به لطف فلاش زنون و هماهنگی کامل شاتر با فلاش. (فیلمش خوبه و ایرادی نمیشه بهش گرفت)
- کیبرد گوشی که هر چند هم عادت کنیم، باز هم نمیتونیم با سرعت گوشی هایی مثل D900،W810،K770 و ... تایپ کنیم ( P1 . P990 که دیگه جای خود دارد) (البته میشه بدون نگاه کردن هم تایپ کرد، ولی سرعت ...)
- آفیس خود گوشی اصلا کامل نیست و نمیتونه راحت فایل های آفیس رو باز کنه و برای این کار نیاز به نرم افزار داره.
- تعداد مسیج های رد و بدل شده در این گوشی مشخص نیست.
- دکمه کم و زیاد صدا (زوم دوربین) هیچ گونه برجستگی ای نداره و اگه بخوایید بدون نگاه کردن به اینها کار کنید به راحتی ممکنه اشتباه کنید. کلا این گوشی از لحاظ کیبرد و دکمه ها در سطح پایینی هست.
- قاب قسمت دور گوشی به نظر من از مقاومت خوبی برخوردار نیست و حدس میزنم به راحتی بشکنه
- گالری گوشی که فکر کنم مشکل همه نوکیا های گالری دار هست که همه عکس و فیلم هایی که رو گوشی هسترو نشون میده. حتی اگه یه صفحه اینتر نت سیو شده رو بندازید روی گوشی و بع برید گالری، تمام عکسهای فولدر اشیاء اون صفحه رو نمایش میده...
- هنگام اومدن یه بلوتوث هیچگونه صدایی از گوشی بلند نمیشه و فقط باید به صفحه نمایش نگاه کنید ببینم چه اتفاقی میوفته.
==================================
قطعا این گوشی معایب دیگه هم داره. که یا از دید من اونقدر بزرگ نیستن که بهشون بگم عیب یا من هنوز باهاشون برخورد نکردم. اگه با عیب بزرگ دیگه برخورد کردم در همین پست اضافه خواهم کرد.
مزایای زیادی هم داره این گوشی که حدس میزنم نیازی به بیان اونا نباشه.
با تشکر- فرشاد واثقی :12:
آها ... خوب شد یکی حرف ما رو فهمید ... arm 9کجا arm11 کجا ...
همونطور که مهدی جان گفتن 100 Mhz باقیموندش به خاطر دوربینه ...
می خاستم بدونم موقع عکس گرفتن دوربین شما صدا داره یا نه چون مال من که اصلن صدا نداره .. چرا؟