تاریخ سیستم شما اشتباه است
امروز 2008/10/15 هستش ولی تاریخ سیستم شما 2008/10/24 ( یعنی 9 روز تاریخ سیستم شما جلو هستش)
در ضمن لطفا این عکس رو هم بردار ؛ چون حجم زیادی رو گرفته :46:
Printable View
تاریخ سیستم شما اشتباه است
امروز 2008/10/15 هستش ولی تاریخ سیستم شما 2008/10/24 ( یعنی 9 روز تاریخ سیستم شما جلو هستش)
در ضمن لطفا این عکس رو هم بردار ؛ چون حجم زیادی رو گرفته :46:
نقل قول:
دوست عزيز اشکال از اين هست که : تاريخ سيستم شما، درست نيست
دوستان کسپرسکی 8 منهای مزایای بسیاری که نسبت به نسخه 7 دارد 2 عیب هم میشه بهش وارد کرد
اول اینکه عدم امکان تهیه Rule برای پروسه ها در نسخه 8 هستش
خب دوستانیکه که در کار با فایروال های حرفه ای تجربه کافی دارند که منظور من رو میفهمند
مثلا نمیشه به فایروال کسپرسکی گفت این پروسه نباید به فلان سرور وصل بشه یا فلان پورت رو براش بسته باشه
البته این دلیل ضعف فایروال نیست و برای کساییکه زیاد با تنظیمات فایروال سر و کاری ندارند هیچ چیز مهمی نیست
اما برای ما که قصد داریم هرگونه امکان ورود و خروج مشکوک اطلاعات رو بگیریم آزار دهنده است
ایمیلی که در این زمینه به کمپانی کسپرسکی زدم گفتند فعلا چنین امکانی درنظر گرفته نشده
شاید بعدا در نسخه MP1 محصول 2009 و یا کلا در نسخه 2010 این خصوصیت مجددا وارد بشه
امیدوارم این خصوصیت هرچه سریعتر مجددا اضافه بشه
دومین عیب رو هم بعدا میگم
lمن یک سوال دارم من هنتی ویروس کاسپرسکی 2009 درام و همش اپدیت می کنم ولی وقتی ctrl+alt+deletرو می زنم طبق مقاله که تو تایپک حل مشکل new folder هست کامپیوترم پر ویروس باید چیکار کنم؟
دوست عزیز به چه نوع ویروسهایی دچار شدید ... آیا کسپرسکی قادر به شناسایی نیستنقل قول:
در صورت عدم شناسایی ویروس توسط کسپرسکی لطفا نمونه ویروس خود ار اینجا بگذارید
در ضمن شما همان توصیه های دوستان را برای رفع کامل آلودگی بکار ببرید
برای ویروس کشی با کسپرسکی هم کافیه ابتدا کسپرسکی را آپدیت کنید
System Restore را خاموش کرده و وارد Safe Mode شوید
با حداکثر توان آنتی ویروس سیستم خود را کاملا اسکن کنید
موفق باشید
درود
من می خواهم فایلهای آپدیت Kaspersky Internet Security 2009 را بعد از اینکه کاملا و به طور فول آپدیت کرد مرتبا جدا کنم که بعد از نصب یک ویندوز جدید نروم دوباره آنها را بگیرم و آپدیت کنم و فایلهایی که جدا کردم را در پوشه برنامه Replace کنم. آیا این کار عملی است؟ و آیا هیچ مشکلی برای برنامه ایجاد نمی کند ؟ در Nod32 که این کار انجام می شد و خیلی هم خوب کار می کرد حالا کسپرسکی را نمی دانم.
با سپاس فراوان
بدرود
اصولا کار کپی و پیست کردن آپدیت های آنتی ویروس کار درستی نیست ( مگر در مواقعیکه ناچار باشید)نقل قول:
چون با این کار سبب آسیب رسانی به پیکره آنتی ویروس و کاهش میزان قدرت آن خواهد شد
در حال حاضر بهترین راه برای انتقال آپدیت ها ، معرفی آن بصورت یک سرور است
این روش بهترین و موثر ترین راه برای انتقال آپدیت هاست بدون هیچگونه ضرری
نحوه آپدیت دستی هم در پست اول تاپیک درج شده
ممنوننقل قول:
من از کسپر 7.0.1.325 استفاده میکنم. و هیچ گونه نرم افزار امنیتی دیگه ای ندارم
در بعضی مواقع که ویندوز نا خواسته ریستارت میشود در هنگام بالا امدن دوباره کسپر پیغامی میده که میخواد یک چیزای رو بفرسته.
به هر حال نظر شما چی من کسپرم رو انیستال کنم و دوباره نصب کنم و یا ورژن 2009 رو نصب کنم
راستی 2009 یا 2008 چه مزیتهایی نصبت به 2007 دارند؟
باتشکر مجدد
شما مطابق پست زیر گزارشی از سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگر قصد ارتقا کسپرسکی را دارید از نسخه 8.0.0.454 استفاده کنید
در ضمن ما نسخه 2008 نداریم ...
قبلا نسخه های کسپرسکی با شماره شناسایی میشد مثلا 7 ( که با سال هم هماهنگی داشت )
پس از وقفه ای که برای انتشار نسخه 8 افتاد تصمیم گرفته شده نسخه ها با سال عنوان بشه
بخاطر همین به نسخه 8 ، نسخه 2009 هم میگند
لینکهایی که برای دانلود این ورژن گذاشتن بعضیهاش Expire شده مجید جان :نقل قول:
ممکنه یه لینک جدید واسه دانلودش معرفی کنی ؟ ( دیگه باید دست به دامن دوستان DSL دار بشیم ! ) :5:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2746909&postcount=30