پینگ شاتل اصلا برای بازی انلاین خوب نیست. هر سرویسی بگیری هم فرق نداره. چه 128 محدود چه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
Printable View
پینگ شاتل اصلا برای بازی انلاین خوب نیست. هر سرویسی بگیری هم فرق نداره. چه 128 محدود چه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
این قسمت مشکلات اینترنتیشون چرا قطعه؟
خیلی وقته اینجوریه؟
براي من هم جاي سواله!نقل قول:
امروز 3 بار پيام دادم بدون اينكه جوابي دريافت كنم!
دوستان ديگه هم يه چك مي كنند ؟
سلام دوستان
یکی از دوستان من سرویس 128 نامحدود داره که باید سرعتش روی 20 باشه
ولی الان حدودا 3 ماهه سرعتش روی 60 هستش چند روزی هم هست سرعتش به 90 هم میرسه؟
قضیه چیه؟اینجوی که در حق اون کسانی که سرعت های 512 نامحدود دارن و دارن مبلغ بیشتری میدن ظلم میشه؟
یا کلا برای همه رو سرعت بالا میدن؟
سلام
من سرویس 2 مگ اکو دارم که داره تموم میشه
سرعت داتلودم حدود 200 بود الان دوباره میخوام شارژ کنم به نظرتون 2مگ مثلا با 512 از نظر سرعت دانلود فرقی داره ؟چون بعضی از دوستان گفتن با سروس 512 سرعت دانشون روی 240 هست اصلا فرقی انچنانی دارن که ادم بیشتر هزینه کنه یا 2 مگ با 512 هم زیاد فرقی نداره؟
نه ظلم نمیشه .نقل قول:
چون سرویسی به نام نامحدود نداره شاتل. اون 128 هم محدود هست فقط حجم بیشتری می تونی دانلود کنی . حدود 18 گیگ در ماه بعد سرعتت میشه دایال آپ.
اون 512 محدودیتش بیشتر هست.
البته ART و CRA با هم قضیشون فرق داره. اینی که من گفتم برای آرت هست.
ART 512 رو هم بالاتر میبندن .
سلامنقل قول:
داداش فکر نکنم شاتل سرویس اکوهاش از 512 بالاتر باشه ها
چون من می خواستم بخرم دیدم تعرفه هاش فرق کرده میتونی بری تو سایتش ببینی
درباره سرعت هم که تو روز فرقی نداره ولی شب که پدرمون رو درآورده
سلام،دوست عزیز من سرویس eco 512 دارم پینگم توی کانتر استرایک میانگین 50 هست و برای بازی عالیه.(البته بستگی به منطقه مخابراتی هم داره)نقل قول:
آقا سلام اگه من اینترنت 256 نامحدود بگیرم واسه بازیه آنلاین پینگم حدودا چنده؟
سلام درسته برای من هم حدود 1 ماهه که سرعتم حدودا 240 شده.سرعت روزانه خیلی رفته بالا ولی شبانه همون 50-60(eco 512)نقل قول:
سلام
من سرویس 2 مگ اکو دارم که داره تموم میشه
سرعت داتلودم حدود 200 بود الان دوباره میخوام شارژ کنم به نظرتون 2مگ مثلا با 512 از نظر سرعت دانلود فرقی داره ؟چون بعضی از دوستان گفتن با سروس 512 سرعت دانشون روی 240 هست اصلا فرقی انچنانی دارن که ادم بیشتر هزینه کنه یا 2 مگ با 512 هم زیاد فرقی نداره؟
این سرعت تا کی همینطور بمونه...خدا میدونه(مملکت صاحب نداره یهو دیدی سرعت دوباره شد همون 60)
البته اینم بگم که توی سرویس Eco (به نقل از گفته های دوستان در این تاپیک) اگه هر شب دانلود پر حجم بکنی شاتل سرعتت رو تبدیل به لاک پشت میکنه که دیگه دانلود بیجا نکنی!!!شبها جیره بندیه!(جالا خوبه 85% مردم ایران بدون اینترنت هستند).
ترفند از دیشب تا حالای شاتل سرعت شبانه 31 روزانه 120 با art 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید برای اینکه بفهمیم پینگمون برای کانتر خوبه یا نه چه جوری باید بفهمیم ؟؟
ممنون میشم توضیح بدید
منم از سرویس eco 512 استفاده میکنم