همه شرکتا جشنواره یلدا گذاشتن، آسیاتر نذاشته؟
Printable View
همه شرکتا جشنواره یلدا گذاشتن، آسیاتر نذاشته؟
من تخلیه خطم آز آسیاتک تا شنبه صبح تا ساعت 11 انجام شد و اصلا دردسری نداشت.جمعه درخواست دادم و با شکایت به 195 و ضمیمه اس ام اس ارسالی،خیلی سریع و با فقط یک زنگ یک دقیقه ای که براتون تخلیه میکنیم. تموم شد.
حجم دیده بان خوبه و وسوسه انگیز ولی ثبات اصلا نداره و سرعتها پایین. کلا از چهارشنبه تا الان 20 گیگ دانلود کردم. قطعا افزایش پیدا میکنه ولی افت سرعت اذیت میکنه و نداشتن ثبات.
رو آسیاتک حداقل میدونستم رو تمام سایتهای داخلی 1 مگ دانلود میده. و با وی پی ان هم اذیتم نمیکنه.
سلام
دوستان آیا tdlte آسیا تک تاپیک مجزا داره؟
اگه کسی از دوستان این سرویس رو داره میخوام بدونآیا سیمکارتشون فقط رو مودم های خودشون کار میکنه یا با مودم tdlte ایرانسل هم قابل استفاده اس ؟چون من بعضی مودم ها رو دیدم که آرم دو تا شرکت روشون هست ممنونم...
با این قیمت های سربه فلک کشیده آسیاتر دیگه موندن کار اشتباهی تخلیه بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی بگم فقط این قضیه بیشتر ثابت شه که اینترنت برای هر کسی توی ایران شانسیه
دوست من که اونم مثل من مشهده الان از اسیاتک سرویس داره، با خود من آنلاین پلی میده
داخل بازی Rainbow six siege پینگش در بدترین حالت 90 میشه و بهترین حالتش هم تا 60 میره!!:ohno:
و از وقتی هم که یادمه اینطوری بوده! بهتر از این پینگ من جایی ندیدم
بودن دوستام که مخابرات تهران دارن و یک مدت خیلی کمی داخل همین بازی پینگشون میشد دقیقا همین 60-70
اما باز براشون برگشته حالت عادیش که شده همون 110-120
بیشترش شانس آدمه
خودم الان شاتل دارم که برای من یکی حداقل ثبات نداره، یک روز پینگ پایین دو روز پکت لاست و پینگ بالا:n27:
با این وضعیتی که دوست من از اسیاتک داره دارم منم وسوسه میشم بیام اسیاتک
سلام. من میخوام برم مخابرات بیشتر به خاطر هزینش 10 20 هزار تومن هر ماه گرون میده اسیاتک . محابرات رو پیشنهاد میکنید ؟ تبریزم سمت ولی عصر .... کدوم خوبه؟ طرح داره اسیاتک یه دونه 6 ماهه گذاشته 8 مگ . کسی استفاده میکنه چطوریه ؟
داداش منم تو تبریزم ولی مخابرات برامن 8 مگ داده من 4 مگ دریافت میکنم!!!!باید به کشش از مرکز فاصلتون خوب باشه تا خوب سرعت بگیرین!!!نقل قول:
کیفیت tdlte شو نمیدونم ولی قیمتها بالاست و حجم ها پاییننقل قول:
یه sim همراه اول بهتره , طرح های گوناگون, قیمت مناسب
8 رو چند میخرین هر ماه ؟ و اینکه الان که 4 مگ هست سرعت دانلود چنده ؟ راضی هستین ازش؟ والا این اسیاتک میبینم کد تخفیف اینا هم درست حسابی نمیده 10 تومن هم گرون . میگم عوضش کنم. فقط اینکه قطعی ایناش چطوریه ؟ اسیاتک انصافا کم قطعی من دیدم ازش. و اینکه این بحث ها که میشه دعوا اینا همین اول کار محابرات میزنه قطع میکنه یا چی نت رو ....نقل قول: