تا قبل از ماه رمضون با 128 شبانه 1MB میگرفتم ؛ ولی حیف که اون موقع دانلود نداشتم .نقل قول:
الان با 512 حداکثر 200KB .
Printable View
تا قبل از ماه رمضون با 128 شبانه 1MB میگرفتم ؛ ولی حیف که اون موقع دانلود نداشتم .نقل قول:
الان با 512 حداکثر 200KB .
اگر خطتت میکشه و دان استریمو بتونن حداقل رو 12مگ ببندن چرا نشه؟؟؟!!!!!نقل قول:
حتما نمیخوان 12مگ بدن
به پارس انلاین زنگ بزنگ بگم قرارداد ماه قبل رو بسوزنن تا قرارداد رزرو فعال بشه قبول میکنن ؟
تازه بازم زنگ زدم صبانت میگه فقط مرکز علامه توی اهواز نمی تونه بیش 2مگ بگیره نه روی همون 2 بسته میشه :n03:نقل قول:
فرشاد برو صبا نت رفیق دارم خونه شون پاداد هست سرویس 6 مگ داره شبی 10 الی 15 گیگ دان میکنه:n04:
نمیدونم فکر کنم داره بهت دروغ میگه شاید فکر میکنه خطت نمیکشهنقل قول:
من نمیتونم اگه تخلیه کردم احتمالا مخابرات خطمو pcm میکنه ریسکش بالاست
کسی نیست جواب ما رو بده ؟ :n27:نقل قول:
نه بابا راست گفته میگه تجهیزات مخابرات علامه قدیمی هست یعنی از پول بدشون میاد:n13:نقل قول:
فرشاد مگه کشکه خط شما را پی سی ام کنند برو مخابرات بگو میخام تغییر شرکت بدم مشکلی نیست اگر هم نشد یه خط جدید بگیر 55 هزار تومن میشه:n10:
بچه ها انجمن هر کدام چن تا شرکت تغییر دادن تو هنوز ول بکن مخابرات نیستی:n08:
خط من رو روی 16 مگ بستن ولی هیچ تغییری در سرعت اینترنت مشاهده نمی شه علاوه بر آن کیفیت خط رو هم پایین آورده.
به جای 16 مگ بستن یه اینترنت با کیفیت بدن. این 16 مگ بستن فقط حربه تبلیغاتی هست و رقابت با دیگر سرویس دهنده های اینترنتی.
دوستان تو Command prompt دستور پینگ که میگیرم میزان Request time out زیاد هست و میزان Packet Loss بین 10 تا 15 درصد هست ؟ این طبیعی فلمداد میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین سرعت های اسمس رو با کیفیت بدن ما کلاه مون رو انداختیم رو سرمون به قول معروف تو جیب ما رو نزن بقیه اش پیشکش:n20:نقل قول: