آخه برا من نوشته 4608 . فکر کن.....
من هم همینطورنقل قول:
Printable View
آخه برا من نوشته 4608 . فکر کن.....
من هم همینطورنقل قول:
شما اول بدون من از شاتل تعریف نکردم بعد بیا بحرف :دینقل قول:
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
شما هم فکر کن مزاح کردم به دل نگیر:27:نقل قول:
میشه پیغامی رو که میگه این 3 گیگ رو اضافه کردن بذارین اینجا ؟!نقل قول:
چند نفر براشون 3 گیگ اضافه شده ؟!
نقل قول:
چنين پيغامي براي من كه نيومده!
تو قسمت گزارش مشكلات اين قضيه 3 گيگ رو مطرح كردم(2 بار)
و اونها كه هميشه سريع جواب مي دادند اين دفعه جوابم رو هم ندادند اين مودبها!
نقل قول:
مشترک گرامی (********): علاقهمندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی كه فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن یكی از اصلیترین اهداف شركت شاتل محسوب میشود، این شركت به طور مرتب و با برنامهریزی منسجم و دقیق، اقدامات لازم برای افزایش امكانات مورد نیاز مخابراتی را در زودترین زمان ممكن انجام میدهد تا بتواند همواره خدماتی با بهترین کیفیت دراختیار مشتریان قرار دهد.
متاسفانه، تاخیر به وجود آمده در فراهم آمدن امکانات مخابراتی مورد نیاز برای این منظور با وجود پیگیریهای مکرر این شرکت در مرکز مخابراتی شما، موجب گشته است تا سرعت در مرکز مخابراتی شما طبق استانداردهای شرکت شاتل نباشد، یعنی هرچند سرعت منطبق بر سرعت قرارداد و میزان تعهد در قرارداد بوده است، اما با آن چه که شاتل در استانداردهای خویش برای ارایه به مشتریان در نظر گرفته، تفاوت داشته است. نکتهی قابل توجه دیگر نیز آن است که هم اینک نیز برخی از سرویسهای اینترنتی و پروتکلهایی همچون Https نیز دچار اختلالاتی خارج از کنترل شاتل است که دلایل و شرایط آن در ایمیل جداگانهی دیگری برای شما ارسال خواهد شد.
بیگمان، تلاش و پیگیری بیوقفه برای برطرف ساختن این مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه دارد و امیدوار است كه تلاشهای انجام شده طی روزهای آینده به ثمر نشسته و این مشكل به طور كلی برطرف شود. از آن جایی که اختلالهای پیش آمده از سوی شرکت شاتل بوده است، ضمن عذرخواهی از مشکل پیش آمده و قدردانی از صبوری شما مشترک گرامی، معادل 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 20 دی ماه به سرویس شما تعلق خواهد گرفت که میتوانید از آن در دورهی جاری * سرویس خویش بهره گیرید.
همینه دیگه اینجور مواقع پشتیبانی باید جوابگو باشه که نیست!فقط بلدند یه جمله را کپی پیس کنن!نقل قول:
داره تو تایپیک 2 دستگی پیش میاد یه دسه تعریف می کنند یه دسته می کوبند. چه با حاله این تایپیک هم بازدیدش بالا هست هم پست هاش :31:
نقل قول:
مثل اینکه مشهد رو روی 4مگ Up کردن ولی مارو روی 2مگ نامردا
البته من 512 هستم بازم 2مگ خوبه ولی 4مگ ... یه چیز دیگست :5:
نقل قول:
آره مثل اینکه.
من دیروز داشتم یک فایل دانلود میکردم متوجه شدم که سرعتم 500 کیلوبایته. بعد که چک کردم دیدم downstream رو روی 4 مگ بستن
اینم تست سرعت
مواظب دیدن فیلم های آنلاین باش. مثل باد حجمت میره اینطوری:31:نقل قول:
درسته که هرچی سرعت بره در روز بالاتر در واقع می خوان کاربر حجمش زودتر تموم بشه ولی یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه وقتی کاربر به فایلی نیاز ضروری داره سریع بتونه دانلود کنه. بعضی اوقات پیش میاد.