اگه یه جواز کسب گیر بیاری میشه تجاری مشکلی نداره تازه 5مگ هم برا کاربرای خانگی اضافه شده قبلا فقط تجاری بود ولی الان به خانگی هم میدننقل قول:
Printable View
اگه یه جواز کسب گیر بیاری میشه تجاری مشکلی نداره تازه 5مگ هم برا کاربرای خانگی اضافه شده قبلا فقط تجاری بود ولی الان به خانگی هم میدننقل قول:
یه هفتس میگم دان استریم رو بالا ببرن انگار با خر دارم حرف میزنم. دیگه یه دان استریم بالا پایین کردن نباید انجام بدن؟نقل قول:
من 10 مگ گرفتم ولی پهنا باندم روی 2مگ هست!!
این دزدی نیست؟ انصافه اخه؟ باور کن یه هفتس زنگ میزنم ولی هیچ کاری نمیکنن
Sent from my GT-I9300
برا همین میگم از 2020 دقیقشو بپرس دیگهنقل قول:
این تعرفه هاشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بعید می دونم چیز خاصی بخواد
195 تا میتونی شکایت کننقل قول:
با اینکار فقط از تو که دزدی نمی کنن ، بلکه از چندین نفر دزدی می کنن
این دقیقا همون حکایتی هست که میگه
خر رو رنگ می کنن جای قناری می فروشن ! :n02:
عجب!!! تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن درستش کنن!نقل قول:
با اینها نمیشه با زبون خوش حرف زد...
از پشتیبانیش راضی هستی ؟؟؟؟نقل قول:
پشتیبانی مخابرات که اندازه گاو بارشون نیست...نقل قول:
ولی میگم مشکل خاصی پیش نیمده برای من این 1ساله
افت سرعت داره ماهی 1بار برای 3-4ساعت که خودش درست میشه اصلاً زنگ نمی زنم اعصاب خودمم خورد کنم
چون دیگه برنامشونو میدونم چیه...
داییم رییس دفتر نماینده مجلس شهرمون هست بهش میگم پدر این پشتیبانی بی سواد مخابراتو دربیاره [emoji35] . 195 هم الان شکایت میکنم . نمایندگی شهرمون هم عصر میرم شکایت میکنم.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
از طرف اداره برق اومدن سیم ها برق دکل ها رو مرتب کردند
وقتی که اینها مشغول کار بودند اینترنتم قطع می شد و نویزم می رفت بالا
وقتی کارشون تموم می شد دوباره درست می شد
حالا امروز اومدن خراب شد درست نشد
snr از 22 اومده روی 6
حالا باید چه کار کنم به مخابرات زنگ بزنم؟
همین 20 دقیقه پیش از پارس زنگ زدن اسم کارشناسش رو نگفت ولی با تی ویور بهم وصل شد پینگ گرفت و mtu من رو عوض کرد ،پروفایلم رو هم تغییر داد،بهش می گم من الان مشکل ندارم ساعت2:10 به بعد مشکل برام پیش میاد،(پینگم مدم تایم اوت میده میره روی 600 و 700) .به من گفت امشب ساعت 2:10 چک کن ،فردا بهت زنگ می زنم.به نظرت چی کار کنم،؟نقل قول:
خوبه حالا من توی شکایت گفته بودم ساعت 2:10 به بعد مشکل پیش میاد،باز دوباره الان داره پروفایلم رو عوض می کنه!!!