نقل قول:
يه عكس از صفحه اصلي مودم ت بذار ( Status )
Printable View
نقل قول:
يه عكس از صفحه اصلي مودم ت بذار ( Status )
خط ت رو 4 مگ ، ست شده
نويز خط ت يكمي بالاس . سعي كن از سيم مستقيم يه تست بگيري و عكس ش رو بذارم ببينم شرايط به چه صورته
اگر سر خط مشكل ت رفع شد بايد سيمكشي رو يا روكار انجام بدي يا داخلي رو عوض بكني ..
قدیما روزای تعطیل یه ۵ گیگی بود که میشد ارزون خرید. جمعش کردن ؟
نه پنج شنبه باید بخری هنوز هست 1500تومننقل قول:
امروز صفحه مودم رو چک میکردم دیدم Max Rate مودمم از 16384 همیشگی اومده روی 19086.
باشه ولی چرا؟ :laughing:
کشش خطتون را زیاد کردننقل قول:
سلام خط من تا چند مگ کشش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خطتون را روی 7 مگ بستن باید یه چیزی مثل max rate یا attenable rate را توی تنظیمات مودمتون پیدا کنید که همون کشش خطهنقل قول:
سلام، شما adsl2+ نذاشتید، از تنظیمات مودم، روی 992.5 یا همون adsl2+ قرارش بدید.نقل قول:
کد تخفیف شاتل برای مشتریان جدید ندارید؟
322170144نقل قول:
322178917
322179722
سلامنقل قول:
کشش خط مگر دست شرکته؟
مثلا میزارن روی 16 مگ خط جواب میده حتما؟
Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×
سلامنقل قول:
کشش خط مگر دست شرکته؟
مثلا میزارن روی 16 مگ خط جواب میده حتما؟
من میخواستم از شاتل اینترنت بگیرم میخواستم ببینم برای گیمینگ و دانلود چطوره؟
کلا ثباتش چطوره؟
اگر نه چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×
سلامنقل قول:
اینطور که پیداست امکان دستکاری کشش خط رو هم دارن
از نظر ثبات به نظرم بهتر از بقیه شرکتهاست البته گرونتر از بقیه شرکتهاست برای دانلود زیاد نمیصرفه پروفایل گیم را هم به تازگی میشه روش فعال کرد شرکتهای دیگه هم پیشگامان جشنواره خوبی داره و دوستان هم به تازگی گرفته بودن راضی بودن صبانت هم جشنواره داره ولی ثبات نداره مخابرات هم از نظر قیمت بهتر از بقیه است البته پشتیبانیش خوب نیست
دوستان یه مشکلی پیش اومده!
چند روزه از ساعت 10 شب تا 12 سرعت فیل شکنها میاد پایین!
سلام
دوستان من دیشب شاتل ثبت نام کردم و پرداخت انجام دادم سوالاتی دارم:
1- هزینه رانژه و کارها چقدر هست؟ چون چند شرکت من خبر دارم رانژه و کارها 13000 تومان میگیرن شاتل 30 تومان، میگن بخاطر نامه نگاری 17000 تومان رو میگیرن و قانونه، من ندیدم تا به حال.
2- تخصیص دادن پورت مگر چقدر طول میکشه؟ شرکت های دیگه همون لحظه پورت رو اوکی میکنن اما تا الان پورت برای من تخصیص نشده وگرنه دوستم تو قسمت رانژه هست و همونجا رانژه میکنه، صبح پرسیدم گفت نامه برات نیومده برای رانژه و از شرکت پرسیدم گفتن ما فرستادیم بخش فنی پورت تخصیص بدن.
برای من یک هفته طول کشید.نقل قول:
دوستان dns های شاتل رو میخاستم
عزیز میشه هر دو سوال قبل رو پاسخ بدید؟نقل قول:
در ضمن راضی هستید در این مدت؟
آیا کیفیت خطتون هم با تغیر isp تغییر کرد؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×
85.15.1.14نقل قول:
85.15.1.15
سلامنقل قول:
1. شاتل 30 تومن نمیگیره، یه هزینه نصب و راه اندازیه و رانژه هم مثل بقیه هست که شما چون خودتون راه اندازی بلدید بهتون هزینه نصب رو پس میدن
2. شاتل توی زمینه تخصیص پورت مریضه ! برای من گفتن تا 9 روز هم ممکنه طول بکشه من هم شکایت زدم دو روزه وصل شد! اوضلا باید شکایت بزنی تو این ممکلت
3. در بقیه زمینه ها (برای من یکی که اول اسیاتک بعد شاتل بعد های وب بعد پارس انلاین بودم البته دو تای اولی برای سالها پیشه اون موقع که بیشتر 126 کیلو بایت نمیدادن) بهترین شرکت بوده، اگر شما بری توی پست های من همش در حال شکایت و ناله بودم! چون کیفیت خط برام مهمه و قطع نشدنش، الان سه ماهه شاتلم حتی یه بار قطع نشده (جز یه بار 5 ثانیه) و از جهت پکت لاس و سرعت و همه چیز اوکی هست، و توی این سه ماه منی که هر هفته زنگ میزدم پشتیبانی پارس یا بقیشون یه بار هم زنگ نزدم! ضمن این که هر تغییر یا امار و ارقامی و چیزی بخوای هم توی پنلشونه و پشتیبانی انلاینشونم مثل شرکتای خارجی بازی ها همیشه آنلاینه و جواب میده نمیخواد زنگ بزنی
کلا راضی هستم، گرون تره اما راحتم و خیالم کلا راحته
این هم راهنمایی
سلام خسته نباشید. اقا شاتل برای رشت خوبه؟
قبلا داشتم راضی بودم
الان مخابرات هستم چندسالی تا یکی دوماه پیش خوب بود یهو داغون شد
یه سوال دیگه من تو اسیت speedtest دانلودم روی 1.36 مگ بر ثانیه هست ولی موقع دانلود نهایت میرسه 200 کیلوبایت در ثانیه تا چند وقت پیش 1.2 مگ در ثانیه دانلود میشد الان ولی بکشه 200 کیلوبایت
مشکل از کجاس؟
پینگ شاتل 4.2.2.4 200ms شده مال بقیه همینجوره؟
چند وقت پیش مشکل داشت حل شد...الان دوباره چند شبه شروع شده همین مشکل این بار کلی با پشتیبانی تماس گرفتم که آخه داستان چیه شبا اینترنت کلا رو هواس...کلی چرت گفتن و آخرم گفتن مشکل خارجیه و داخل شاتل هم نیست حل شدنش طول میکشه...من که نمیدونم داستان چیه ولی انصافا اینترنت جزو حال بهم زن ترین چیزا تو این کشور شده بس که محدودیت براش میزارن چه تو فروشش چه تو استفاده ش و بعید هم نیس این همه فیلترینگی که میکنن این مشکلو بوجود آورده باشهنقل قول:
حالا جالبیش اینه دیشب پیام زدم بشون چرا اینطوره میگن خط شما نویزش وحشتناکه گفتم من پایین ترین سرعت هم اوردم ارتباطی نداره زیر بار نرفتنقل قول:
یک بار ارزو بدل موندیم به شرکتای سرویس دهنده زنگ بزنم بگن مشکل از سمت ماست نشد که بشه
من انقد پیگیری کردم با تماس و پیام سر موضوعای مختلف واقعا خسته شدم سرویس دهنده های دیگه م متاسفانه بدون مشکل نیستن انگاری برا آدم تو این خراب شده هیچ انتخابی نیس...خیلی وقته بخاطر محدودیت حجما شخصا دارم اذیت میشم مخصوصا با شاتل تو این کرونا و این داستانا ولی هیچ راه دیگه ای نیس انگاری اینترنت خوب و بدون مشکل برا ما رویا محسوب میشهنقل قول:
چه مدتی همین شکل بود؟ چون تازه اومدم اینطوری گندشو بالا اوردن امشب هم همینطورهنقل قول:
سری قبل که یکماه و خورده ای پیش بود شاید بگم حدود 15 روز همین داستان بود تو ساعتای شب کلا اینترنت خارجی افتضاح بود...متاسفانه دوباره چهار پنج شبه برای من این شکلیه باز که احتمالا دیگه این بار حمع میکنم سرویسمو بعد چند سال از یه سرویس دهنده ای میگیرم که حداقل دیگه یه حجم بهتر بهم بدن با قیمت مناسبترنقل قول:
مشکل شاتل دقیقا از 6 شروع میشه 1 شب تموم میشه حالا تا کی ادامه داره خدا میدونهنقل قول:
نظر من اینه کلا بیخیال ADSL باس بشی من تقریبا تمام شرکتا بودم خودشون ایراد داشتن ک هیچ مرکز مخابراتی هم جای خودش
من خودم مجبورم برم سراغ LTE پینگشم خوب نیس ولی بهتر از خط چرت و پرته
اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.نقل قول:
حرفت کاملا درسته...کاش حداقل سرعت و حجمی که میدن رو یکم درستش کنن...مخصوصا با اومدن کرونا خیلی زندگیا تغییر کرد دیگه تکنولوژی و اینترنت جزو زندگی همه شده تمام کسایی که تو یه خونه ن از اینترنت استفاده میکنن چه برا درس چه کار چه سرگرمی...اطلاعات چک میشه کاریش نمیتونیم بکنیم حداقل استانداردای این لامصبو یذره بالاتر ببرین که بهترین سرویس دهنده تو کشور با توجه به گفته های خودشون بالاترین بسته حجمش 300-400 گیگ نباشه اونم رو این adsl ای که خودم به زور 12 مگ میگیرم...به جا اینکه روز به روزم شرایطش بهتر بشه ارزون تر بشه با توجه به همه گیری اینترنت بدتر قیمتا میره بالانقل قول:
اونکه ثباتش از adsl ام بدتره هزینه اینترتی هم که باید بکنی خیلی بیشتر میشه...زیر ساخت تقویت بشه و این تکنولوژی های تاریخ مصرف گذشته رو کنار بزارن مشکلات حله ولی تو کدوم قسمت وضع خوبه اینجا و رسیدگی میکنن که اینترنت دومیش باشهنقل قول:
شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا
نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه
مشکل از زیرساخته من الان 3 تا شرکت دارم شاتل اسیاتک پیشگامان همشون همین اتفاق میافته براشوننقل قول:
منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست
دوستمون بالاتر گفت منم با حرفشون موافقم مشکل زیرساخته احتمالا برای همین تعویض سرویس دهنده بخاطرش فقط بی نت موندن برا هفت هشت روزهنقل قول:
دوستان سلام
من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا :grrr:
من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟
نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟
بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشهنقل قول: