دوستان ازساعت یک اینترنت 4gایرانسل تقریبا قطع شده توشیراز بولوار نصر. وسرعت بسیارپایین امده است مشکل بقیه هم دارید تو استانهای دیگه واقا رضا نکنه بخاطر فیلترینگ هوشمنده سرعتها را کم کردند؟
Printable View
دوستان ازساعت یک اینترنت 4gایرانسل تقریبا قطع شده توشیراز بولوار نصر. وسرعت بسیارپایین امده است مشکل بقیه هم دارید تو استانهای دیگه واقا رضا نکنه بخاطر فیلترینگ هوشمنده سرعتها را کم کردند؟
تست 4 جی ارومیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت واسه اینترنت 4 جی فاجعه اس!
پس سراسری است نکنه محدودیت سرعت گذاشتند که اگر اینجور باشه واقعا صد جی هم بیارند خودشان رامسخره کردند .
فرق ۴g و lte چیست؟
رشت بلوار باهنر الان چی هست ؟ 3جی یا 4 جی ؟
به یمن و مبارکی چند برابر شدن پهنای باند داخلی و راه اندازی فاز 2 فیلترینگ هوشمند، اینترنت را فعلا کنسل می کنیم برید با خانواده باشید حالشو ببرید آخه چقدر اینترنت اینترنت !!!!
معاونت فرهنگی اداره بوق
جریان اینترنت رایگان چیه که ایرانسل میده ؟ 1 ساعت پیش 500 مگ داد - الان 1 گیگ دیگه داد
نوش جاننقل قول:
بعد با کد *140*10# تست کردین ؟ اوکی بود ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آره تست کردم - اول 500 مگ داد بعد از چند دقیقه یک گیگ دیگه داد ولی فکرکنم محلتش تا آخر امشب باشه!نقل قول:
دوستان این بسته شبانه 24 گیگ هست هنور؟
بله داداش . اینم کدش : *۵۵۵*۵*۳*۹#نقل قول:
دوستان برا من همین الان از ایرانسل اس اومد:
اینترنت رایگان هدیه به ایرانسلی ها، 11 تیر از ساعت 00:00 لغایت 02:00 بامداد یعنی تو این دو ساعت میشه نامحدود دی ال کرد؟؟؟
واسه منم اومده. نمیدونم جریان چیه ولی با یه سیمم که اعتبار نداره ساعت 12 تست میکنم ببینم چی میشه.نقل قول:
به نظرم میخوان شبکشون رو بعد افتتاح پروژه تلاش تست کنند.
برای منم اومده یعنی امروز از 12 میشه استفاده کرد من رو سیمکارت یه طرح 24 شبانه اجرا ؟!!!
فقط 15 دقیقه تا ساعت موعود مونده :D
واسه منم پیام اومد 6 گیگ اماد کردم ایشالله سرعتش خوب باشه 2 ساعته بگیرش
برای منم اومده.... دوستان تست کنین اگه اوکی بود منم بزارم دانلود:n02:
سلام.من یک بسته یه ماهه 3 گیگ اینترنت خریدم که 500 مگ در تمام ساعات و 2.5 گیگ شبانه داره. الان 500 مگ تموم شده ولی هنوز 1 گیگ از شبانه ام مونده. میخوام یه بسته دیگه بگیرم. آیا میشه ؟ اگر نه کسی راه حلی داره؟
تست شد کار میکنه.نقل قول:
سرعت افتضاحهنقل قول:
من گذاشتم دانلود ولی سرعت خیلی خیلی کمه !! 100 کیلو با سرور های داخل و خارج !!
انگار نه انگار که قبلا 20 مگ سرعت میگرفتم ! :|
اوه اوه @@@ وضعیت شبکه رو !! در حالت عادی ببین چجوریه !! :|
3G که ترکیده.نقل قول:
باز 4G یه مقدار سرعتش بهتره و نوسانی تا 14 مگ رو میده
+
ایرانسل پشت سر هم پیغام میده: حجم اینترنت شبانه رو به پایان است. 200مگابایت ماهانه5000تومن#1*3*5*555
سرعت به شدت پایینه. برا من 20 کیلوبایته!
آقا چه حالی میده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه !!! کلا به باد فنا رفت @@@ بابا من هم با 4G وصل شدم @@@
برا من هم هر ثانیه پیام میاد حجم شبانه شما رو به اتمام است :|
کل کشور وصل شدن
دیر رسیدن همه پهنای باند جناب Miladran داره میخوره بگید طرح کنسل کنن :n35::n02:
دوستان میگم باز تر شید به همه برسه من فقط چهار گیگ نیاز دارم :n02::n27:
فکر کنم ایرانسل این 2 ساعت رو برای تست گذاشته ببینه که قابلیت های شبکه اش تا کجاس و تراکم مصرف دیتا کجاس
تست 4G:
پایینتر از این هم راه داره بیاد! ایرانسل هم غمش نیس
نمردیمو معنی رایگان رو هم فهمیدیم!!!
تا حالا اینقدر از اینترنت حالم به هم نخورده بود، اون دو ساعت ارزونی خودتون، واقعاً که!!!! :angry:
فردا احتمالا ایرانسل میاد میگه جریان چی بوده!!نقل قول:
اقا رضا هم امروز نیومد بگه داستان چیه ؟
به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره....نقل قول:
من با گوشی داداشم با نسل 3 هم وصل شدم سرعت 4 مگ رو داد !! جالبه !! 3G سرعتش بیشتر از 4G بود !!نقل قول:
ولی الان دوباره سرعت هر دو تا شد 10 کیلو !! :n02:
صرفا جهت تست بد نیس که شبکه رو اینجوری محک بزنن :دی
انقدر برام SMS اومد که گوشیم هنگ کرده :n02::n02:
من که بیخیال شدم.... سرعتش زیر 50 کیلوبایته....
تبلیغات که بعله ، ایرانسل از روز اولی که اومد از هر چیزی استفاده ی تبلیغاتی کرده ، این که جای خود دارد.نقل قول:
درود.rru چیه؟
نهایت سرعتی که تونستم بگیرم !!
این همه زور بزن سرعت ADSL ـت رو هم نده !!!:n22:
اقا رایگان نخواستیم این دو تا هشت مارو سرعتشو درست کنین دع کیلوبایت بر ثانیه بدرد کی میخوره اخه اه تا این موقع بیدار بمون این سرعت باشه حرامتون بشه هر چی پول در میارین
خوب من دقیق 7.5 گیگ دان کردم
خیلی هم عالی
بله فرمایش شما متینه ایرانسل فقط برای دانلود خوبه نه استفاده های دیگه از اینترنتنقل قول:
کلا به نظر من که شش ماه اینترنت ایرانسل دارم هیچ کس نباید ای دی اس ال رو به خاطر ایرانسل ول کنه چون به هیچ وجه ثبات نداره و استیبل نیست. توی این یکی دو ساعت اینقدر وضع خراب بود که من سوییچ کردم به ای دی اس الم. ..........