قطعی پشت سرهم و افت سرعت تایید میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
قطعی پشت سرهم و افت سرعت تایید میشه
سلام
من الان یه فایل از آپلود بوی گرفتم خوب بود سرعت البته نوسان داشت (آپلود بوی هم که میدونید 4 تا کانکشن بیشتر نمیده)از جای دیگه ای امتحان نکردم...
تست سرعت fast.com نتیجه 180 کیلوبیت معادل ۲۲ کیلوبایت :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود
همونطور که باقی دوستان هم عرض کرده بودند فشفشه هدیه تولد بنده رو هم ندادند تماس گرفتم گفتند اطلاعاتت تایید نشده گفتم طی این چند سال که من مشترکتون بودم و هر سال فشفشه رو میدادین گفت این قانون امسال هست :n02:
جالب اینجاست که قبلا که دوستان از قضیه رو هشدار داده بودن من تمام اطلاعات و مدارک اپلود شده ام رو چک کردم و همه تایید شده بود:n01:
خلا صه اینطور دیگه گفتم بگم که باقی عزیزات در جریان باشن
جالبه به من گفت تا چند روز بعد از تولد شما همه اطلاعات درست میشه و تایید میشه و هدیه میدیم شانس شما تولدت قبل این تاریخ بوده! تولد من دو ماه پیش بود اما برای شما هم ندادن، این نشون میده که دروغ گفتن براشون راحتهنقل قول:
جالبه اینترنت های وب طوری شده که دیگه نمی شه از وی پی ان و این جور چیزا استفاده کرد. چنان سرعت محدود شده که نگو!!!
آیا آی اس پی های دیگه هم همین طوری هست؟ یا فقط مخصوص های وبه !!
Upstream 508 kbps Downstream 16382 kbps Attenuation Downstream(db) 22 Attenuation Upstream(db) 12 SNR Margin Downstream(db) 16.6 SNR Margin Upstream(db) 28.6
آقا ویرایش کنم . فکر می کردم وی پی ان رو محدود کردن . تا نه . مشکل فاجعه تر از ایناست. الان که دوباره خواستم از سایت دانلود ها باز دانلود کنم سرعت دانلود رفت رو ۵۰ کیلو بایت .
تا نیم ساعت قبلش رو یک مگ بود سرعت دانلود .
امروز هر 10-20 دقیقه اینترنتنم کلا قطع و وصل میشه . وقتی هم وصل میشه سرعت فاجعه است !!
میگم چرا اینترنت 12 گیگ 12 ماه 12 هزار تومن توی پنل نیست ولی توی قسمت تعرفه ها هست
این سرویس خوبا برای مشترکین جدیده که بار اولشونه سرویس میخرن بعد برای اونا هم حذف میشه ...نقل قول:
های وب واقعا خراب کرده ! دیگه اصلا پول و حروم داریم میکنیم ! چیز شکن استفاده میشه سرعت فکر کردم به بیت میرسه چه برسه به کیلوبایت !
حجم خوری کاملا غیر حرفه ای هم داره همه میفهمن!
صفحه گوگل هم دیگه با ذور باز میشه!
اپدیت: ایسنتا میخواد یه پیج رو باز کنه دقیقا 8 ثانیه طول میکشه!
و همینطور تلگرام 5 ثانیه بعد میره پیام!
افرین های وب :)
نقل قول:
الان سرعت زیر 3۰۰ کیلو بایته تو اینترنت ۱۶ مگ. لعنت بهت های وب !!! تازه هر روز یکی در میون این اختلالات داریم. حداقلش یک روز در میون !!
تلگرام و اینستا گرام که دبگه حرفشو نزن . انگار مثل زمانای قدیم باید کبوتر بفرستیم تا نامه و جوابش بیاد . این قدر که کند کردن .
چرا من گول این های وب رو خوردم این همه حجم الکی تو جشنواره یلداش خریدم که الان باید خودمو فحش بارون کنم. خوبه می دونستم های وب چطوریه که باز گول حجم ارزونش نسبت به قبل جشنواره اش رو خوردم !!:n37::n36::n36::n34:
واقعا راست گفتن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
الان با پشتیبانی اینترنتی صحبت کردم گفتم اگه نمی تونید اینترنت درست بدید تا شکایت کنم ازتون بعد هم قطع کنم اینترنتمو و تمام می گفت مشکل از مرکز مخابراتی خودتون هست . گفتم این همه فوروم اینترنتی و آدم هست تو انی کشور همه بد میگن از اینترنت شما نکنه همه کشور مراکز مخابراتیش داغونه که همه می نالن از شما . دیگه جوابی واسش نموند!!!
گفتم اینترنت 16 مگ سرعت دانلود باید رو 100 کیلو بایت باشه .
می خو استم بگم که این چه سرویس دهنده اینترنتی هست که سرعت دانلود با استفاده از ... شکن و تغییر دادن آی پی بیش تر از سرعت دانلود با خود آی پی ایران هست که دیگه نگفتم :n02::n08:
البته می خواستم چیزای دیگه ای هم بگم ولی لعنت کردم شیطون رو
خودش از چت زنده خارج شد !!!!!!!!!!!!!:n08:
تخلیه کن راحت میشی از دست این سرطان،یه ماه پیش تخلیه کردم الان حال میگنم با ایرانسل،نقل قول:
شما حتما به سامانه ۱۹۵ شکایت کن که بررسی کنن مشکل سرعتتو وگرنه این های وب آشغال با این پشتیبانی نفهم فقط بلدن بگن مشکل از مرکز مخابراتی و نویز خطه،
جالبه بخای از های وب تخلیه کنی حتما باید از سایت ۱۹۵ شکایت کنی وگرنه تخلیه نمیکنن تحت هیچ شرایطی
مگه شما چقدر حجم تو جشنواره یلدا خریدی که هنوز تموم نشده ؟؟؟ :n04:نقل قول:
اگه حجم اضافی داری بده ما هم دانلود کنیم :n06:
تخلیه بخوام کنم چقد زمان میبره دوستان؟
همه isp ها از نظر تخلیه اینجوری هستن؟ منظورم اینه که حتما باید ازشون شکایت کرد به 195 واسه تخلیه؟؟ آخه من مخابرات داشتم اینطوری نبود و فقط لازم بود مالک خط بره پیششون تا اقدام کنن .نقل قول:
فقط این های وب اینجوریه،نقل قول:
آسیاتک،صبانت و چند شرکت دیگه داشتم زود تخلیه میکردن و مثل های وب آدمو بازجویی نمیکردن،
اینترنت مخابرات همین که مالک خط درخواست جمع آوری بده ده دقیقه بعد تخلیه میکنن ،
چند سال پیش اینترنت مخابرات طرح پیش پرداخت داشتم،تمدید نکردم خودشون طرح پیش پرداختو حذف کردن و پول اینترنت رو قبض میومد نمیدونم الانم از این کارای مزخرف میکنه یا نه؟
سرویس 16 مگ سرعت 100 کیلو ، فشفشه خریدم 15 گیگ 5 روز خودم حساب کردم 4 گیگ بیشتر استفاده نکردم ولی نو گزارش نوشته 13.5 گیگ تو 5 ساعت!!!!!!!!! اصلا هم زیر بار نمیرن که حجم دزدی کردن ، طرف میگه احتمالا هک شدین اخه مرد مومن گیرم که هک شدم مگه میشه تو 5 ساعت با سرعت 100 کیلو 13.5 گیگ دانلود کرد
نقل قول:
الان دو روز هست که به اوج ...دن رسیده اینترنت های وب . سرویس ۱۶ مگ دارم از سایتای خارجی سرعت دانلود در حد ۳۰۰ کیلو بایت هست نهایتش
فقط از سایت های داخلی درسته .مثل این که حسابی ...دن به اینترنتشون. خوب بابا اینترنت ملیش کنین بره دیگه. کلا خارج رو قطع کنین دردسرش کم تره که
دوستان من مركز مخابرات اشرفي اصفهاني ام بهم گفتن اونجا پورت شناور داريم يعني شما بسته ميخري اگه پورت داشتيم وصل ميشه اگر نه سه روز كاري پولتون رو عودت ميديم.... الانم در شرف خريد بسته قرمز هاي وب هستم كمي پستها رو خوندم پشيمون شدم... سه ماه نت ندارم نميدونم از كدوم سرويس دهنده خريد كنم دانلود هم زياد دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
های وب شده اینترانت دیگه اینترنت نیست. دیگه با دانلود منیجر هم سرعت داغونه. وبسایت هم که کلا هیچی نصف سایت ها نصفه میان اونقدر که تایم اوت داره این روزها.نقل قول:
قبلا می شد بگی برای دانلود خوبه اینترنت های وب ولی الان به جز دانلود از سایتای داخلی ( یه جورایی بگم همون اینترانت ) دیگه اصلا به هیچ دردی نمی خوره !!
سرعت دانلود از سایتی مثل دانلود ها نزدیک دو مگابایت هست ( یعنی دقیقا به اندازه همین سرویس 16 مگابیت که دارم) ولی فقط کافیه بری یه سایت خارجی فوق فوقش بره رو 400 کیلو بایت !!
آقا یه مشت فشفشه اضافی دارم . ارزون حساب می کنم . هر کی خواست بهم خبر بده . با این وضع اینترنت تا آخر اسفند که فکر نکنم این فشفشه ها رو تموم کنم !! حراجه آقا حراااااااج:n08:
دوستان عزیز،
من ۴۱ گیگ فشفشه در حجم های مختلف (از ۱ گیگ تا ۹ گیگ) دارم که با قیمت مناسب به هر کسی که نیاز داشته باشه میفروشم.
اگر خواستید پیغام خصوصی بدید
من چی بگم که یه مشت فشفشه 100 گیگ دارم
آقا حراجه
به ازای خرید هر یک فشفشه 100گیگ یه فشفشه 100 گیگ مجانی بهش میدم . هر کی خواست خبر بده . فکر کنم اگه بای و ب گیر بازی در نیاره تا همین هفته دیگه تخلیه کنم بره . چون هیچ ارزشی نداره برام با این وضعیت
کلا شده اینترانت . سرعت دانلود داخلی نزدیک دو مگه ولی خارجی میشه ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگه . آخه مگه بیکاریم صبح تا شب از دانلود ها و میهن دانلود دانلود کنم ؟:n08:
اصلا نمیشه از سایتای خارجی دانلود کرد . فیل ت ر شکن که کلا داغون شده اصلا فایده نداره استفاده ازش
کاربر 6 ستاره هستم هر ماه 2تا کد 50گیگی میخرم الان هدیه 22بهمن داده 1گیگ فشفشه 1 روزه :| :n04: قبلا خوب بود 2گیگ بالاتر میداد
نقل قول:
داداش ای دی تلگرامتو بده
نقل قول:
لطفا ای دی تلگرامتو بده خریدارم
آقا به سلامتی . زنگ زدم به پشتیبانی های وب و درخواست تخلیه دادم. اون قدر موقع حرف زدن اعصابم خرد بود که خدا شاهده می خواستم فحش بدم. طرف بازم خوب بود فهمید همه چی حالیمه نتونست با زبون بازی سرمو شیره بلامه . خودش گفت خودتون واردین به همه چی !!!
گفتم والله این اینترانته که دادین به من نه اینترنت . بعد 4 سال باید این وضع اینترنت من باشه ؟ هیچی نگفت . همه اش می گفت مثلا یوتیوب فیلتره و این حرفا !!
گفتم من از شما اینترنت خریسدم نه اینترانت . شما پول اینترنت از من می گیرید و به جاش اینترانت میدین . اونم هی میگفت خوب اینا فیلتره !!! گفتم چرا لود صفحه سایت ها خیلی پایینه !! هی بالا پایین می پرید !!
گفتم دانلود از دانلودها و آپارات به چه درد من می خوره آخه !! هیچی نگفت !! گفتم اینا هیچ تو این یکی دو ماه اخیر چرا هر روز من قطعی اینترنت داشتم . یا کلا سرورای خارجی ور محدود کردین . همون سرورایی که قبلا با یک و نیم مگ دانلود می کردم الان با 200 کیلو بایت دارم دانلود می کنم . گفتم دیشب ایرانسل گرفتم حال کردم باهاش . گفت خوب اون گرون تره !!
بهش گفتم 80 گیگ حجم فورجی ایرناسل رو با 4000 تومن خریدم این کجاش گرونه ؟
خخخ . گرفتاریم به خدا ×××
گفت این همه حجم داری چیش می کنی ؟ گفتم به جهنم می خوام همه اش بسوزه مشکلی ندارم !!
دییگه هیچی حرف واسش نموند گقتم تا شنبه یک شنبه نامه اش رو می فرستیم نهایت تا پنج شنبه تخلیه می کنیم خطتو !!
یعنی اینو که شنیدم یه نفس راحت کشیدم . خدا رو شکر از شر های وب راحت شدم !!
نقل قول:
moallemebad
من هر کاری میکنم نمیتونم پیام بدمنقل قول:
اقایون هر کی فشفشه 50گیگ داره ما خریداریم لطفا اعلام کنید...
خخخ ... سرعت دانلود از github اومده رو 8 کیلوبایت بر ثانیه ! یاد اولین adsl که گرفتم افتادم ! آسیاتک 64 کیلوبیت که 8 کیلو سرعت داشت ۱۱ سال پیش.
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه و ایا ایرانسل بازه رایگان داره و سرعتاش رو کمو زیاد میکنه یا نه؟
سلام ایرانسل دانلود و یا بازه رایگان نداره در مورد سوالتون هم میتونین در تاپیک های خودش بپرسیننقل قول:
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه و ایا ایرانسل بازه رایگان داره و سرعتاش رو کمو زیاد میکنه یا نه؟
فیکس دو هفته هست که های وب در سکته مغزیه . انگار نه انگار سرعت 16 مگ داریم . آشغال وب !!!
من که درخواست تخلیه رو دادم چون دیگه اعصابم کشش قطعی و افت سرعت و پکت لاس رو نداره.
دوستان عزیز، ۴۲ گیگ فشفشه با کمترین قیمت به علاقمندان ارائه میشود!!
من الان یک هفته هست که نمی تونم از یوتیوب دانلود کنم، ظاهرا های وب یه خرابکاری تو یوتیوب کرده، دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟؟؟ راه حل نرم افزاری هست یا باید زنگ بزنم بهشون داد و بیداد کنم؟؟
مهندس تاپیک ایرانسل بپرس جواب میگیرینقل قول:
اونجام گفتم هنوز جواب نگرفتم.:n24:نقل قول:
لطفا حذف شود
جواب هر دوتاش به نظرم خیره !!نقل قول:
دوستان اون لینک شکایت واسه اینترنت تو سامانه 195 کسی داره بهم بده !!! یعنی هر چی تو دلمه می خوام بنویسم واسه های وب تا از شرش راحت بشم . فکر می کنم که اینا به این راحتی نمیشه از شرشون خلاص شد