جدی میگید؟من امروز 5 مگ 3 ماهه تمدید کردم تو Ibsng زده night.شما خودت مگه 10 مگ و شبانه نداری؟نقل قول:
امشب مال خودم رو تست کنم ببینم داره یا نه
Printable View
جدی میگید؟من امروز 5 مگ 3 ماهه تمدید کردم تو Ibsng زده night.شما خودت مگه 10 مگ و شبانه نداری؟نقل قول:
امشب مال خودم رو تست کنم ببینم داره یا نه
سلام
دوستان گفته بودن که از این ماه اینترنت نامحدود هم میاد!!! رفتم چک کردم:n28:
من 512 دارم ... دانلود شبانه ام رو مخمه و میخوام سرعت بالاتر بگیرم...ولی یه موردی هست....در طول روز وقتی مودم روشنه و هیچ دستگاهی بهش وصل نیست, حجم اینترنتم کم میشه:n04:.... حالا اگه سرعت 2 مگ بگیرم چجوریاس..... سرعت کم شدن حجم ترافیکم زیاد میشه؟
موفق باشید
بله منم وقتی مودم روشنه حجم کم میشه!
من فردا اینترنتم تمام میشه، نامحدود از کی میاد؟ اگه تا دو سه روز دیگه میاد، بذارم دو سه روز دیگه تمدید کنم؟
من 16 روز دیگه باید تمدید کنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300
سلامنقل قول:
فعلا که تعداد افراد منتظر تو 2020 زیاد هستن..منم حال ندارم بمونم منتظر تا بپرسم.... امشب بهشون زنگ میزنم ببینم چی میگن
بهتره به فکر استفاده از 3g ایرانسل و همراه اول باشیم.... مخابرا همینطور داره کیفیتش بدتر میشه
موفق باشید
راسته که شبانه 5و10حذف شد؟من نمیتونم سرعت 250کیلوبایتو تحمل کنم:n28:
نمایندگی کجا؟نقل قول:
وقتی یه مدت 700 باشی بایدم نتونی 250 رو تحمل کنی [emoji3]نقل قول:
Sent from my GT-I9300
من قبلا سرعتم 1مگابایت بود بعدش یهو اومدم رو 250کیلوبایت تا چند روز روحیه دانلود نداشتم:n14:نقل قول:
حالا بنظرت واقعا حذف کردن شبانه 5و10رو یا نه؟
فرشاد چرا سرویستو عوض میکنی مدام؟نقل قول:
فک کنم چون میخوان نامحدود رو برگردونن
یه چیزی هم یادت رفت! ما تو خوزستانیم پسر. میدونی یعنی چی؟ یعنی همه چی داریم ولی هیچی نداریم.
Sent from my GT-I9300
شرکت آلفا نت تست 2 مگ منطقه لشکر اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن :
وایرلس؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
بله
امشب ساعت رایگانش رو تست میکنم ببینم چطوره
بار قبلی که تست کردم رایگانش آشغال بود
تازه گرفتی وایرلس؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند وقتی هست گرفتم. امشب ببینم سرعتش چطوره.قبلا تست کردم بد بود توی ساعت رایگان
باید دید امشب چطوره
درضمن هزینه این سرویس ماهی ۶۵ تومانه
۱۰ گیگ در ماه . سرعت ۲ مگ
رسما گفتن که 5مگ و 10 مگ ساپورت نمیکنه خط! میگه نویز زیاد میگیره تو این سرعت! :n29:
یادش بخیر یه زمانی مخابرات مرکز گلستان بهترین بود تو اهواز...الان شده بدترین...حتی پارس آنلاین هم گفت که سرویس تضمینی نمیدیم چون امکاناتش قدیمیه! .. گیر کردم مخابرات! :n14:
ای بابا من چرا نمیتونم تو سیترا تمدید کنم ؟ تو پنل میرم ولی نه میتونم حجم بخرم نه تمدید . چیکار کنم ؟
از پرتک اقدام کن !نقل قول:
Sent from my GT-I9300
هنوز منتقلم نکردن اونجاااااا .شهرستانم
حضوری برو نمایندگینقل قول:
Sent from my GT-I9300
اینترنت 2 مگ آلفانت هزینه ماهیانه 65 تومان 10 گیگ در ماه (کمتر از 10 گیگ دانلود شبانه نداره)
ساعت شبانه 1 تا 6 صبح
تست ساعت 1 :30 بامداد
سرور داخلی
سرور خارجی
ذکر کنم که تمام لینک های مستقیم چه داخلی چه خارجی با کانکشن 24 تایی توی آی دی ام با سرعت 550 دانلود میشن
عکس :
http://8pic.ir/images/c0m2y1o5a2lmdacun3b8.jpg
دوستان فکرشو بکنید مخابرات اگه دوباره دانلود شبانه رو برداشته باشه دو تا سیم کارت ایرانسل دارم با یکیش بسته 1ماهه با 2گیگ میگیرم برا وبگردی با اون یکی یه بسته 24گیگ 1ماهه میگیرم برا دانلود کلا درمیاد 20تومن یعنی با 20تومن 1ماهه با 26گیگ میگیریم تازه 3gهم که دیگه داره راه میفته دیگه چرا بریم نت 1مگ با 3گیگ از مخابرات بگیریم با 15100تومن که 3گیگ واقعی هم نیست:n19:
باید دید وقتی ایرانسل بصورت رسمی وارد عرصه 3 جی شد و تمام دکل های سطح شهر رو فعال کرد اون وقت کیفیتش چطور میشهنقل قول:
100کیلوبایت هم باشه کافیه برا مصرف 26گیگنقل قول:
سلام چقد هزینه کردی واسه نت وایرلس کامل؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان حالا جریان چیه ماه بعد که تمدید کردیم شبانه میپره؟اگه همین سرویس خودمونو تمدید کنیم شبانه نمیمونه؟:n13:
معلوم نیست چشونه هی حذف و اضافه میکنن:n21:
من که قبلا گفتم اگه پهنای باند کم آوردن دوباره شبانه رو حذف میکنن
300 مودمت میشه 120 روتر بیسیم میشه 25 تومان سیم میشه(25متر) و کلی هم دردسر نصب و راه اندازی دارهنقل قول:
گاهی سیگنال ضعیف میشه گاهی یه دکل خوبه اون یکی بد بعضی وقتا برعکس و هی باید تعویض کنی
در کل وایمکس و ای دی اس ال راحت تره
تو رو قران این چه وضعیه الان سرویس 512 خودم رو که تمام شد به 2مگ تغییر دادم شما ببینید تغییری احساس میکنید!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [512[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/2048]
واقعا این تست 2 مگ هست ؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
وایرلس کیفیتش به مراتب از ای دی اس ال بهتره. به خاطر قیمتس اصولا کسی نمیره زیاد طرفشنقل قول:
Sent from my GT-I9300
5مگ هم از 70بالاتر نمیره فعلانقل قول:
منم همچنان پسوردم رو ندادند[emoji1]
منم همچنان پسوردم رو ندادند
الان زنگ زدم پشتیبانی ضحی پسر خوش برخوردی بود جریان رو بهش گفتم گفت انتقال میدم که پیگیری بشه.اما اگر واسه پیج بازکردن میخوای زیاد تاثییر نداره گفتم بابا واسه دانلود میخوام گفت پیگیری میکنم. واسه شبانه هم بهش گفتم. گفت یکم بهم ریخته هستیم واسه انتقال واصلاح اطلاعات مشترکین. اما مطمئن باش تا چند روز اینده شبانه هم ردیف میشه سرعتم اوکی میشه.نقل قول:
مخابرات چون بی درو پیکره هیچیش سرجای خودش نیستنقل قول:
Sent from my GT-I9300
وقتی مخابرات تغییرات ایجاد میکنه تا مدتی خود پشتیبانی هم از چیزی خبر نداره دیگه خودت حسابشو بکش:n09::n10:نقل قول:
این تیکت هایی که تو پرتک میفرستیم پاسخ میدن یا دکوریه ؟
پرتک کلا دست مخابراته پشتیبانی هیچ کاری نمیتونه روش انجام بدهنقل قول:
سلام قراره دوباره شبانه حذف بشه؟
امروز دومگ تمدید کردم شبانه هنوز هست
منم 2مگ تمدید کردم اما شبانه نداشت. زنگ زدم گفت فعلا نیست اما حتما میزاریم تا چند روز دیگه.نقل قول: