اتصال به اینترنت ارور 691 میده ولی با یوزر دیگه وصل میشه . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
Printable View
اتصال به اینترنت ارور 691 میده ولی با یوزر دیگه وصل میشه . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
نقل قول:
هنوز معلوم نیست شاید توهم زده باشم:n02:
بزارید یک باره دیگه هم شارژم تموم شد امتحان می کنم
نتیجش رو بهتون می گم
تازه ممکنه که به خاطره این به روز رسانی های جدید این مشکل پیش اومده باشه و بعدا رفع بشه:n33:
آفرین حق کاملا با مشترک است مخابرات به حساب خودش میگه یک به هشت کیه اینو بررسی کنه مثلا یک به ده نده اینترنت داغون تحویل ملت میدن مشترک رعایت کنه نه این حق مشترکه مخابرات رعایت کنه قانون را.نقل قول:
حجم ما رو هم دزدیدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم خواستم وارد شم که دیدم اخطار داد شما مسدود شده اید.این چ کوفتیه باز. جالب اینجاست که از سره شب همینو میگه نمیدونم چه 30 دقیقه ای هست که تموم نمیشه
از دوستان کسی در ورود به این سامانه خراب شده مشکل داره ایا ؟یا فقط مشکل منه!
باسلام خدمت تمام دوستان
باز مسخره بازی های جدید مخابرات برای شهرستانی ها و غیره که نمیشه وارد پنل بشی فرقی نداره (من که نمیتونم!!)
دو گیگ هم شارژ کردم برنگشت مخابرات هم جوابگو نیست پول به حساب دولت رفته و برنخواهد گشت...
وقتی گفتم دوستان بریم برای شکایت گوش نکردین الان سایتها را عوض کردن که باز در این قسمت باز حجم دزدی ها بوده که دوستان میگن معلوم نیست برای ما بدبخت چقدر دزدی شده که حتما میشه بدون چک کردن میگم اما وقتی چک کردم خبر میدم.....
این دزد های ادامه خواهد داشت و هرگز تمام میشه با اینکه پول میگیرن اما باز بیچاره ها ناراحت هستن اینترنت باباشون را ما داریم استفاده میکنیم ای ما چی نشیم باید کلا نتمون قطع بشه، که ناراحت نشن....
طفلکی ها دلمان سوخت....
پس ما داریم پول مفت درمیاریم الان باید فحش بنویسم اما ***** این جوابشون هست که کلی فحش میشه....
تا ما دست به دست هم نشیم این نت همیشه همینطوری میمانه و دزدهای بیشتر خواهد شد....
ما که هر کاری کردیم جوابی ندادن یک دست که صدا نداره...
امیدوارم این افراد آدم شوند و دیگر ما رو اذیت نکنن لازم نیست بیاین سایت پیشرفته کنید همان خوب بود....
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34:
نقل قول:
بله دوست عزیز ما هم این مشکل را داریم...
جالبه .با اینکه رمزو درست میزنم میگه اشتباهه و فک کنم چون چن باز زدم و وارد نشد مسدود میکنه.منم لجم در اومد رفتم شماره چن تا از دوستامو زدم و یه رمز الکی زدم و شماره اونم مسدود کردم. این یعنی شماره هرکیو بخوای میتونی مسدود کنی.خاک تو سرشون با این سیستم راه انداختنشون.شمام برید شماره دوستاتونو مسدود کنید همه دادشون در بیاد:n09:نقل قول:
نقل قول:
الان دیگه واقعا حرف فامیل دور درک میشه من دیگه حرفی ندارم....
سلام--من رفتم دفتر پیشخوان روز یکشبه این حرف را زد- که فعلا مودم رایگان نمی دهند؟؟//نقل قول:
راستی به نظر شما در طرح کمپین طرح 1m با 5 گیگ ترافیک بهتر است یا طرح 2m با ترافیک 3 گیگ کدام مقرون به صرفه تر است؟//سرعت روز و شب هر کدام چند است؟//----تشکر
سلام دوستان.
با کمال نا باوری امروز میشه گفت بعد از 5 ماه اینترنت من اوضاعش بهتر شد !!!
حالا این ادامه داشته باشه خوبه !!
من که هشدار دادم ظهر که سیستم جدید و حجم خوری های جدید:n15:و حواستون باشه بچه ها
این چند روزه پیگیر حجم هاتون باشین و شکایت بنویسیسن اگه کم شده
جالبیش اینه من بدبخت یکی از قربانیانی هستم که همیشه موقع اپدیت سیستم هاشون ازز من حجم گنده کم میشه مث همین دفعه که 31 مگ کجا و 5مگ کجا !!!!! من که اصلا راضی نستم ازشون
کم دغدغه زندگی و مسائل دیگه داریم که این حجم ها و ترافیک ها هم بش اضافه شده هر روز باید نگران حجم ترافیک نت ام باشم که مبادا مخابرات بخورش !!!:n21:
اقا مگه ساعات رایگان 1 تا 7 نیست؟
من دیروز ساعت 6 صبح داشتم دانلود میکردم که یه دفعه واسه 1 دقیقه نت قطع شد و چراغ اینترنت خاموش شد....بعد که اومد دیدم نت تموم شده. یعنی چی اخه؟
بابا بخدا دزدی شاخ و دم نداره واقعا بیاید جمع شیم بریم مخابرات مرکزی مشهد. من نیشابورم اما میام. بسه دیگه شورشو دراوردن. مخصوصا واسه ما فیبر نوریا....عوضیا الان با خودشون میگن اینا چاره ای ندارن پس تا میتونیم میخوریم و به ریششون میخندیم. بی پدر مادرا!
اره سیستم جدیدشون که خدا می کنه چی شو دارن تغییر میدن ازدیروز حجم شبانه دیگه حالیش نمیشه اون رو هم کم می کنه از ترافیکنقل قول:
ببین راس 1:10 امشب من همون مقدار الکی (چون گفتم که مقدار هنگفتی از من دزدی شده حجمم) که سامانه نشون میده رو ثبت کردم الان 2.5 شبه طی این یک ساعت وخورده هر چی حجم شبانه بود دیدم از ترافیک ام کم کرده !!!!!!!!!:n04:
بر پدر و مادر و جد و خودشون و همشون *********
اعصاب نمی ذارن واسه ملت اه ه ه ه ه ه ه
بچه ها کسایی که سامانه 2020 واسشون وارد نمیشه زنگ بزنین 2020 و بگین حجم ترافیک تون رو در در قبل تغییر سامانه و بعد تغییر سیستم هر دو شو بخونن تا بدونین حجم تون چنده
ینی وارد سیستم شبانه نمیشه؟ یا میشه اما حجمم کم میکنه؟ اخه الان زدم دانلود سرعتش 50 80 بود اگه واردش نشه که سرعت این نباید باشه.
بعدشم دیشب من 1200 دانلود کردم که اونقدر حجم نداشتم... اما همونطور که گفتم ساعت 6 اونطوری شد. داستان چیه الان من دانلود نکنم یه چند روزی؟
سیستم جدید شبانه رایگان حالیش نیست بدجور حجم کم میکنه.هم از تو سایت هم دیدم کم کرد به شماره 2020 زنگ زدم دیدم کم کرد.خدا لعنتت کنه مخابرات
منکه خیلی وقته وارد پنل نشدم چک کنم چه خبره
ولی با این صحبتا که حجم هم دارن می دزدن اگه همینطوری هم میخواستم سرکی بکشم دیگه کلا ترجیح میدم سر نزنم تا در آرامش باشم! :n31:
شمارش معکوس شروع شدهنقل قول:
اول مودم رایگان رو برمیدارن
بعد کلا شبانه ی رایگان رو
این خط اینم نشون_
دوستان زیاد تند نرید البته من خودم دل خوشی از مخابرات ندارم
:n21:
من خودم رفتم توی سایت جدید مقدار حجم خودم رو چک کردم دیدم حدود 2 گیگ پریده ولی وقتی از طریق تلفن گویای 2020 چک کردم حجمش درست بود شما هم چک کنید :n04:
خوب منم سومین نفرم که در مورد این موضوع مشکل خاصی ندارم
اینم وضعیت دانلود دیشب که راس ساعت 1 زدم دانلود. اون 15 مگابایت هم قبل از تایم رایگان مصرف شدن و خیلی خوشکل 12 گیگ هم در رایگان:n01:
باسلام دوست عزیز
حجم دیشب من یک گیگ بوده تمام شده یعنی چی مگه شبانه نیست....
دیشب حجمم پریده یعنی چی سایت هم که باز نمیشه ببینیم چه غلطی کردن شارژ هم نمیشه الان با نت یکی از بچه ها زنگ زدم پسوردش را گرفتم وای دارم روانی میشم...
دوستان به حرفم رسیدین بیاین یک قراری بزاریم بریم مخابرات ببینیم چی میشه این چه وضعی واقعا به اینها رو بدی چهار تا نعل میخرن سوارت میشن!!!!
دو گیگ شارژ نشد، نت رایگان حجم خوری شده، دیگه معلوم نیست حجم خوری داشتم یا نه....
اینی که دوستمون گفت بلاک میشی الان ما بلاک شدیم من در تعجبم وقتی نمیشه وارد پنل بشیم میگه پنلی وجود نداره و یا ثبت نام نشده پس چجوری این بلاک شده چرا اینها اینجورین....
نقل قول:شبانه تون رو استفاده کنین اره توی این چند روزه سیستم هاشون قاطی کرده و از ترافیک روز کم می کنه مال منم الان همین طوره اما تا چند روز دیگه گکه به قول خودشون سیستم هاشون مث ادم قراره کار کنه ، اگه حجمه برنگشت شکایت کنین تا حججم رو برگردونننقل قول:
بله داریم مشکل رانقل قول:
نقل قول:
دیشب منم واسه تست زدم یه فیلم650 مگابایتی دانلود کرم اینم ریز کارکرد
نامردا از حجمم کم کردن
اخه این چه وضعیشه هر روز بانبول تازه در میارن
الان شبانه حذف شده یا کسی نمیدونه
دوستان تو این سامانه جدید چجوری لاگین کنم شماره با کد جدیده یا قدیم؟
سوالنقل قول:
اشتراک شما از نوع 《کمپین یکساله دارای شبانه رایگان》 هست یا نه
چون اگر اینجوری باشه باید گفت دیگه شبانه ی رایگان برداسته شده
بچه ها مراقب باشین بازم سر و کله ی چوپون دروغگو پیدا شده ... باز داره آمارهای دانلود شبانه ی فوتوشیافی میده;)
سلام-- من از مخابرات سه سال است اشتراک دارم 256 امروز تست گرفتم --این سرعت خوبه--من زیاد اشنا به این اعداد نیستم--
اشتراک من پاییزه طلایی+شبانه هستنقل قول:
حذف شده؟ یعنی چی؟ وقتی قرارداد 1 ساله میبندی که شبانه هم داره که حق ندارن وسطش یهو زیرش بزنن!نقل قول:
سرعتو بیخیال ! پینگ چی میگه !!! :n19:نقل قول:
سرعتت هم نسبت به اینکه سرویس 256 داری خیلی خوبه . :n18:
فرض میگیریم اینترنت شما اینطور که تعریف میکنید خوب باشه. ولی خوب بودن نت 1 نفر ( که اونم بعید میدونم) و وضعیت گند 10000 کاربر نمیتونه دلیل بر این باشه که: (( به به مخابرات عجب اینترنتی داره))نقل قول:
یاد اون مثلی افتادم که برای پرنسس خبر میبرن که مردم از گرسنگی نون برای خوردن ندارن. پرنسس هم میگه خوب چرا کیک نمیخورن. وقتی خودت شرایط بد رو نداشته باشی نمیتونی بقیه رو هم درک کنی و همیشه با اون وضعیت خوب خودت فکر میکنی.
یه چیز دیگه هم بگم. حدودا 4 .5 سال پیش من هم همین وضعیت رو با شاتل داشتم. سرعت همه خراب شده بود ولی سرعت من هنوز خیلی خوب بود( شبانه ها) ولی خوب من صلاح نمیدونستم که بیام از شرکتی دفاع کنم که داره به 99 درصد کاربراش ظلم میکنه! و فقط من یا شاید چند نفر دیگه سرعتمون خوب باشه!
3700 از حجم ما رو هم دیشب دزدان سر گردنه دزدیدن.آیا این حجم بر میگرده یا نه؟
نقل قول:نقل قول:
اشتراک شما چیه؟
من رو سیستمم نرم افزار محاسبه نصب کردم. از دیشب تا الان کلا 100 مگ بیشتر مصرف نکردم. ولی شارژم 230 مگ کم شده. باید یه کاری بکنیم اینطوری فایده نداره!
پاییزه طلایی شبانهنقل قول:
یک تماسی بگیر شاید کلا بسلامتی شبانه رو برداشتننقل قول:
قبلا که گفتم اینجا ایرانه و هر چیزی امکانش هست
شبانه تون رو استفاده کنین اره توی این چند روزه سیستم هاشون قاطی کرده و از ترافیک روز کم می کنه مال منم الان همین طوره اما تا چند روز دیگه گکه به قول خودشون سیستم هاشون مث ادم قراره کار کنه ، اگه حجمه برنگشت شکایت کنین تا حججم رو برگردونن
شما 3700 برداشتن من دیشب 2 گیگ دانلود کردم برام زده 7.7 رایگان + 6 روزانه!نقل قول:
یعنی طی 24 ساعت حدود 14 گیگ مصرف داشتم!
دو تا سوال:
یکی اینکه این سیستم جدید که میگین کجاست؟
این لینک که مثل سابقه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم دوستانی که مشکل کم شدن حجم داشتن و حجمشون برگشته دقیقا چه کاری انجام دادن؟
من الان زنگ زدم برگشته میگه وای فای رو حک کردن
بعد من چی بگم خوب؟!
چرت محضه....بردار مک آدرس دستگاهایی که استفاده میکنی با وای فای بزن تو تنظیمات مودمت....اگه دیدی دوباره حجم کم نشد....زنگم بزنی میگن وای فای -- شده!نقل قول:
من الان زنگ زدم برگشته میگه وای فای رو حک کردن
بعد من چی بگم خوب؟!
من میگم تو ساعات رایگان حجمم پرید!
به خدا شکالیت با تلفن و اینترنت فایدهع نداره ....جمع شین بریم مخابرات مرکزی!