از 12.34 بذار دانلود شه:5:نقل قول:
من وقتی قبل 12.34 میذارم دانلود شه ازم حجم کم میکنه:13:
Printable View
از 12.34 بذار دانلود شه:5:نقل قول:
من وقتی قبل 12.34 میذارم دانلود شه ازم حجم کم میکنه:13:
بچه ها شما هم شبا قطعی دارین؟
دیشب بین ساعت 12.30 تا 1 قطعی داشتم که باعث میشد واسم حجم کم کنه
خیلی نامردن !!!
دوستان چند تا تست سرعت بذارین ، سرور تهران ! من که پینگم کمتر از 95 نمیاد :41:
واسه شما چطور ؟
با idm دانلود میکنی؟نقل قول:
اگه زیاد دانلود نداری بکارت نمیاد
من که هارد کم آوردم (2 ترا پر شده) هارد هم که گرون شده نمیصرفه بخری
بله با IDM دانلود میکنم و لینکهام هم پرسرعت هستن.(مدیافایر و آپلودباز و پارس اسپیس).نقل قول:
دانلودم خیلی زیاده مخصوصا برای این موقع از سال که مراسمای مختلف فیلم و موسیقی برگزار میشه.
شما یک مگابیت با ترافیک ماهانه دوگیگ داری یا بیشتر؟
یه سوال دیگه هم ازتون داشتم: قبلا که سرویستون کمتر از یک مگ بود افت سرعت داشتین یا اینکه سرعت همیشه با هر سرویسی در شبها براتون خوب بوده؟
سلام دوستان
ترافیک رایگان شبانه پارس آنلاین دقیقا از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
من تازه از پارس آنلاین سرویس گرفتم.1 تا 6 صبح برای تمام سرویس ها رایگانه؟ اگه سر ساعت 6 مودمو خاموش روشن نکنی رایگان نمیشه؟!
تو پست اول کاملا توضیح داده شده ،نقل قول:
1 تا 6 رایگانه ، ولی اگه میخوای از ترفند استفاده کنی ، ساعت 12.30 به بعد یه بار روشن خاموش و یه بار هم قبل ساعت 7 باید رستارت یا مودم رو خاموش کنی
بلهنقل قول:
قبلا با 256 بین 2.5 تا 3.5 دانلود میکردم
هفته ای 3 4 بار این پنل کاربری تو پارس انلاین نمیدونم چرا از دسترس خارج میشه
معلوم نیست دارن چکار میکنن
میخوام برم ببینم چقدر امشب ترافیک دریافتی داشتم میگه خطا بوجود اومده :13:
از بین شما دوستان کسی هست که سرویسش رو ارتقا داده باشه و دانلود شبانش بهتر شده باشه؟
مثلا من که الان 512 دارم و شبا سرعتم 40 کیلوبایته اگه یک مگ بگیرم به نظرتون وضعم بهتر میشه؟
من چند شبه که دانلود هام به این شکل هست
این واسه تنظیمات مودمه یا اینکه پارس آنلاین هی قطع و وصل می کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یه چن وقتیه اینترنت من زودتر قطع میشه در صورتی که من توی دانلود منجیر ساعت دیس کانکت رو 6/58 گذاشتم قبلا مشکلی نبود ولی یه دو هفته ای هستش رفته رو اعصابم این اخری رو هم که ساعت 4:17 دقیقه دیس کانکت کرده
اگه این مشکل برای شما هم پیش اومده لطفا راهنمایی کنید
ساعت سیستم عقب جلو شده برای همین زودتر دیسکانکت می کنهنقل قول:
من زنگ زدم نمایندگی شهریار گفت 128 ب بالا نمیدیم
مگه از نمایندگی ها بگیریم نمیشه وارد پمل اصلی پارس شد؟از اونجا میشه عوض کرد؟
چرا 256 - 2 گیگ و 128 - 2 گیگ قیمتشون یکیه ؟
وقتی حجم ترافیک باقیماندتون به زیر یک گیگ میرسه این مشکل در دانلود شبانه بروز میکنه.نقل قول:
با شارژ مجدد مشکل رفع میشه.
سلام
ببخشید دوستان یه سوالی داشتم
پارس آنلاین نامحدود داره ؟
بله نامحدود هم داره
ولی کاملأ شانسیه که ازش راضی باشین
به نظر من یه بار ریسک کن سرویست رو ارتقا بدهنقل قول:
چون تا خودت امتحان نکنی هیشکی نمیتونه کمکت منه
یا دانلودت خوب میشه یا کلن قید دانلود شبانه رو بزن
من که توی لیست اکانت ها چیزی به نام نامحدود نمی بینمنقل قول:
از نماییندگی هم پرسیدم گفت فقط واسه شرکت هاست
نقل قول:
از بین شما دوستان کسی هست که سرویسش رو ارتقا داده باشه و دانلود شبانش بهتر شده باشه؟
مثلا من که الان 512 دارم و شبا سرعتم 40 کیلوبایته اگه یک مگ بگیرم به نظرتون وضعم بهتر میشه؟
به هیچ عنوان نگیر
من تست زدم
همشون همین جوریه
تازه ماله تو خوبه
ماله سرعت روی 15 تا بیست هست . بزور شبی 600-700 مگ می گیره
بروخدا رو شکر کن
یه سوال
این اکانتی که بعد از تموم شدنت بهت میدن با 2 گیگ حجم و 5 روز می تونی استفاده کنی
این رو اگه مثلا 1 گیگ از حجم رو مصرف کنی و یه گیگش بمونه دو گیگ رو از اکانت بعدیت کسر می کنن یا هرچقدر مصرف کنی؟
نامحدوداش در حد دیال آپه ... اصلا به روشن موندن pc و اینا نمی ارزه
کسی هم بخواد نامحدود بگیره یا جوابی که به شما دادن رو میدن یا اینکه کلی کلنجار باهاتون میرن تا منصرف بشین
بیشتر به این خاطر نامحدودا رو گذاشتن که بگن ما هم قوانین رو رعایت میکنیم وگرنه اصلا ارزش نداره
همین کار رو کردم.امروز یه 1024 سه ماهه 6 گیگ گرفتم اگه شبی 4 گیگ دانلود شد که هیچی و گر نه قید پارس آنلاین رو میزنم.نقل قول:
سلام
بعد از سالها انتظارپورت های مخابرات ما هم واشد و از پارس انلاین به ما زنگ زدن :8: منم یه 512 با دو گیگ ترافیک ماهیانه گرفتم حالا یه سوال داشتم مودمی که من گفتم Wireless هست کامپیوترم هم یه کم قدیمیه میخواستم بدونم برای اتصال به کامپیوتر که به مشکل نمیخورم ؟ اگه میشه یه نرم افزار خوبم برای دانلود شبانه معرفی کنید ممنون میشم
اگه جواب داد اطلاع رسانی کننقل قول:
نقل قول:
مودم وایرلس 4 تا پورت lan پشتش باید داشته باشه و مشکلی از این بابت ندارید چون مسلما پشت کیس شما سوکت lan موجود هست البته اگر کامپیوتر کارت وایرلس داشته باشه دیگه مشکلی نیست
نرم افزار خاصی نیست که بگیم حتما باید این باشه ولی اکثر دوستان از نرم افزار IDM استفاده میکنند
از دوستان كسي از 256 به 512 يا 1 مگ نرفته؟
ميخوام ببينم سرعت شبانش تو حالت جديد چقدر شده؟
الان من ميانگين سرعتم 25.
من از 512 رفتم یک مگ.همین امشب یا فردا شب که اعتبار قبلیم تموم شد و یک مگ شروع شد نتیجشو میگم.نقل قول:
اگه شبی 4 گیگ کمتر دانلود بده من که عطای پارس آنلاینو به لقاش میبخشم و میرم سراغ ایرانسل یا مخابرات.:5:
سرعت شبانه 512 چند بود؟نقل قول:
40 تا 50 کیلوبایت از ساعت 1تا6 و 225 کیلوبایت در بقیه ساعات.نقل قول:
کسی نمی دونست سرعت دانلود 1مگ و 2مگ از این 219 و 395 هزار تومانی ها تو روز چنده ؟:20:
والا من یکی به تو و بقیه دوستان شدیدا حق میدم که ناراضی باشین آخه با 512 باید 50 الی 60 بره درسته که میگن قانونا این همه است اما خودشون همیشه میگن خط همه کاربرای محدود تا 2 مگ بازه؟؟والا من خودم هر شب سرعتم اگه کم بشه 90 به پایین نمیاد...امیدوارم حل بشه اگه نشد انشالله یه شرکت بهتر پیدا کنید که بدردتون بخوره.نقل قول:
من باهاشون تماس گرفتم و گفتم وقتی خط من 512 هست یعنی سرعتم در بدترین حالت باید 60 باشه خودشون هم قبول کردن و شب بهم زنگ زدن و بعد از کلی دنگ و فنگ سرعتمو یه کم بالاتر بردند اما فقط همون یه شب سرعتم خوب بود و دوباره روز از نو روزی از نو.تازه جدیدترین شاهکارشون اینه که دیشب سرعتم روی 32 کیلوبایت ثابت مونده بود.نقل قول:
برای 256 باید نامه ببری که بتونی برای مصرف خونگی بگیری .نقل قول:
خب ؟؟؟نقل قول:
چه ربطی به قیمتش داشت ؟
سوال من این بود دوست عزیز :20:
نقل قول:
وقت تمدید که رسید یه چند روز بدون اینترنت سر کن اون وقته که بهت زنگ زدن التماس کردن که تمدید کن تو هم بگو نه امکان نداره و بگو که شرکت اذیتت کرده...ببین درست میشه یانه اگه نشد برو یه شرکت دیگه.نقل قول:
---------- Post added 18-01-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 17-01-2012 at 11:58 PM ----------
چون 128 رو 1 ماه میدن استفاده کنی اما 256 1 ماهه ندارن و میگن باید 3 ماه به بالا باشه که یکی از شگردها و سیاستهای شرکت برای جذب مشتریه...نقل قول:
اینجا تو شهر ما مثل تگزاس آمریکا میمونه.
اگه یه روز تمدید نکنم خطمو از رانژه درمیارن و میدن به یکی دیگه.همه واسه ای دی اس ال کمین کردن.حالا به خیالشون چه خبره.
عزیز من خودم شرکت رو 15 روز گذاشتم سرکار تا بدونن که من دارم واسه اینترنت پول میدم و مجانی بهم ندادن که بگم بیخیال پول که ندادم تو هم پرس و جو کن ببین اگه شرکت خوبی هست برو اونجا ضمنا همه این حرف ها الکی و بازار گرمیه و میخوان به خیال خودشون بگن ما گند لات اینترنتیم داداش من رفته بود اینترنت بگیره گفته بودن پورت خالی نداریم و تا 1 ماه دیگه نمیشه بعد از 6 روز بهش زنگ زدن پورت واستون هست اگه میخواین ثبت نام کنیم:27:نقل قول:
چون هیچ فرقی ندارندنقل قول:
سرعت روز چقدر کمه
گاهی بیشتر از 60 نمیشه گاهی هم آخرش 90 - 100
سرعت شبانه هم که دو روز 230 بود الان شده همون 15 -20
حتما دو روزه یهو پهنای باندشون تموم شده
باز باید زنگ بزنم
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااا
خسته شدم
خدا رو شکر که امشب هم سرعت خوبه انشالله همه به این بلا دچار بشن(سرعت 190 رو پر کنن):46: