محمد جون همه چیو میگی به جز دلیلش ؟
Printable View
محمد جون همه چیو میگی به جز دلیلش ؟
دوستان جنگ داره شروع میشه. منو پس اوت کرد:
xsmith
آرش تو پست من توی سایروس رو پاک کردی ؟
اره. بابا چیه با هم دعوا میکنید زشته. بابا اون لوگو هست دیگه
ارش ج.ن لوگو خودتی !!!!! گفتم منو درست صدا کن لطفا :19:نقل قول:
حالا این ممد چی گفته بود که پستشو پاک کردی ؟؟؟
ما که با هم دعوا نداریم منو ممد با هم خیلی دوستیم مگه نه ؟:10:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:ممد :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
سلام من برای بار اول میخوام توی این بازی ثبت نام کنم ، دیدم چند تا سرور وجود داره حالا به نظر شما توی کدام سرور ثبت نام کنم ، در ضمن سرورهای 0 تا 20 وجود نداره و از 21 تا 40 موجوده
انگار اشتباهی اومدی وست 9 سرور یعنی ورلد استنقل قول:
چجوری می شه تو یه شهر عضو شد؟
من در حال ثبت نام هستم!!!تو کدوم جهان بهتره بازی کنم؟
آقا ببینم این سرور 10 امروز راه افتاد؟
آره بيا همونجانقل قول:
منم تو ورلد 10 می خوام سرباز باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهرداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم پور دوئلر میشم
من یه سوال دارم.که شاید احمقانه به نظر بیاد ولی من چطور میتونم وسیله ای بخرم؟مثلا تفنگ یا کلاه یا چکمه؟
مرسی.
عضو یه شهر میشی یعد میتونی از فروشگاهای شهر بخری .نقل قول:
اگر هم عضو اون شهر نباشی باید 8 برابر قیمت اصلی اون آیتم رو بپردازی .
یوزر من تو ورلد 10: sorooush
لطفا یه دعوت نامه بفرستید.ممنون.شهرش فرق نمیکنه.
مرسی
شهر پیدا کردی بگو واسه منم دعوتنامه بفرستن :27:نقل قول:
تازه ورد شروع شده . یه نفر به بدبختی 300 دلار جمع میکنه تا شهر بسازه بعد دو تا کارگر میرن تو شهر بقیه باید بیرون باشن تا شهر یکم کامل شه هر وقت هم پول لازم بود میرن و پول میریزن باز پرت میشن بیرون .
دو هفته اول ورد به فکر این نباش که شهر پیدا کنی . بعد از دو هفته هم بری تو شهر فقط باید پول بدی تا شهر سریع تر رشد وگرنه بازم پرت میشی بیرون .
من الان دعوت نامه از یه شهر دارم !!
یه شهر دیگه هم برام میخواد دعوت نامه بفرسته !! : دی
یعنی رفتم بهشون پول دادم که بعدا منو دعوت کنن !! شهر رنک دو !! فاندرش بچه ی باحالیه !!
شهر رنک 5 هم الان برام دعوت نامه فرستاده !! : دی
همچین میگه رنک 1 و 2 انگار بین 2000 تا شهر اوله ! کلا 5 تا شهر بیشتر نیست :27:
حالا ممد یه شهر درست حسابی پیدا شد بگو چتر شم .
البته با مسئول west wide در تماسم احتمالا شهر زدن برم اونجا . هادی هم یه سری وعده داده حالا موندم چیکار کنم :20:
من که الان از یه شهر دعوت نامه دارم ! یه شهر دیگه هم میخواد همین که جمعیتش لول 2 شد برام دعوت بفرسته !!
چاقال هرجا رفتم تورو هم اگه بخوای میتونم بیارم !! این شهری که وقتی جمعیتش لول 2 شد میخواد برام دعوت نامه بفرسته ، فاندرش بهم میگه کلانتر !!! : دی
پس بگو واسه منم دعوتنامه بفرسته کلانتر :دی
فعلا که ورد داره خوب پیش میره یعنی زیاد عقب نیستم تا خدا چی بخواد :)
یه سوال این وسایل که میره تو اینونتوری رو چه کار کنم؟باید بفروشم؟چطوری؟منظورم شکر و ذرت و سکه و ایناست.نه مثل کلاه.اونا رو میدونم.
مرسی.
اینا محصولات هستن . اکثرا کوئست ها احتیاج به اینا دارن تا انجام بشن . مثلا یه کوئست هست باید 3 تا ذرت بدی و ...
تا میتونی این محصولات رو نگه دار چون قیمتی ندارن . عوضش یه لباس که بدردت نمیخورد پیدا کردی بفروش یا یه کار با پول بالا انجام بده :)
چاقال من میخوام از ABHOR EVIL برم یه شهر دیگه ... اگه میخوای بگو بهشون بگم برات دعوت نامه بفرستن
روی چه اسکیلی داری کار میکنی ؟
آره بگو منم دعوت کنن . اگه جا دارن :)
روی شوتینگ/داج کار میکنم .
جا که دارن !! وقتی من برم جا خالی میشه تو میای دیه !! : دی !!!
البته اینا نصف هتل رو ساختن بعدش میخوان قبرستون بسازن !! الان به فاندر رنک 4 گفتم که کی قبرستونتون رو میسازین ، اگه اونا هم به زودی میسازن میرم اونجا چون باحال تره !!! : دی
حالا کی خواست دوئل کنه اول بازی :دی بخوای یه تارگت پیدا کنی باید 7 ساعت بری تا به یه شهر دیگه برسی !
من اصلا قصد ندارم دوئلر خفن بشم و برای رنکینگ بازی کنم .
اگه اینطوریه نمیخواد دعوت کنه من خودم یه جا رو پیدا میکنم . الان زوده برای وارد شهر شدن . کلی پول هم باید بریزی خزانه :)
چاقال به فاندر abhor evil گفتم دعوتت کنه ... ببینیم چی میشه ... !
منم به یه شهر دعوت کردن
فقط یه قضیه هست
منم می تونم به پیشرفت این شهره کمک کنم؟
اخه خیلی عقب موندست!
فقط اگر كارگري كه روي كانستراكشن كار نكرده نيستي چيزي نساز پولشونو هدر ميدي بعد ميندازنت بيرون:31:.نقل قول:
بهترين كمكت پول ريختنه:46:
فقط تمام پولت را نریز که خودت این اوایل بیشتر به پول نیاز داری تا ساختن شهر
من یک شهر دارم
دست دوستان بابت راهنمایی درد نکنه
داشتم پست های قدیمی را جست و جو می کردم چون از روی تاریخ شروع استفاده پرمیومم دیدم باید این روزا روزای رندی برام باشه که این پست به چشم افتاد ببینم مهرداد بازم روی این حرفت که برام گفتی پاورجا هستی :31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3767153&postcount=9034
فردا یوزرم 4 ماهه می شه :31: در 4 ماه 64 لول :19:
بالایی هم اولین پستم هست که گفتم شروع کردم به بازی :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3758150&postcount=8789
یادش بخیر همین دیروز بود که مهرداد سرکارم گذاشته بود که می شه بین ورلد ها رفت و آمد کرد :31:
lool
یادش بخیر اون موقع چقدر بچه ها اکتیو بودن
بالا خره تونستی بین ورلدها بری یا نه ؟؟؟ :دی
این کار های ورلد 6 رو باز کردم:
Selling guns to Indians
Charlatan
Stealing Horses
Hunting wolves
Hunting grizzly bears
Trading with Indians
Prison guard
رنک یک بودن در دوئلر چقدر حال میده !! 3 روزه رنک یکم !!
:31: الان می تونم برم بین ورلد ها فقط با لول یک :31: نه لول 64 که فردا اینا می شه 65 :21:نقل قول:
اینم اولین پست منهنقل قول:
به رنک تربالم توجه کنید که کی بیخیالش شدم :19: