هيچ مشكلي به وجود نمياد.نقل قول:
خودشون به صورت اتوماتيك تنظيم ميشوند.
شاد باشيد:40:
Printable View
هيچ مشكلي به وجود نمياد.نقل قول:
خودشون به صورت اتوماتيك تنظيم ميشوند.
شاد باشيد:40:
اسپلیتر دارم.زنگ بزنم مخابرات چی بگم؟اونا که نمیفهمن Attenuation چیه.نقل قول:
گفتم که بیشتر از بقیه نیست.نقل قول:
از من و شما فقط دعا برمیاد.
خب هیچ کی من رو در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی نکرد، حالا نه تنها نفهمیدم اون مشکلات واسه ی چیه که حالا یه مشکل دیگه دارم. وقتی با دکمه مخصوص روی کیبورد وایرلسم رو خاموش و روشن می کنم چراغ وای فای روشن می شه اما اون چراغ علامت دار کنارش که وایرلس ها رو جست و جو می کرد و چشمک زن بود دیگه روشن نمی شه. ینی کلا دیگه لپ تاپ هیچ وایرلسی رو پیدا نمی کنه. حداقل بگین مشکل احتمالی چیه؟ کار شبکه مشکل داره؟
زیزیگولو!
شاید درایور وایرلس را حذف کرده باشید.
خودتون باید ببینید از کی اینطور شده و علتش چیه.
یه دستکاری کرده اید که اینجور شده. مگه پیش از اون درست کار نمیکرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مودم zyxel p660hw دارم که 2 تا سیستم از این مودم بصورت lan 1 و lan 2 استفاده میکنن . من شنیدم که در تنظیمات این مودم قابلیت مدیریت پهنای باند برای کاربران وجود داره . من اینترنت 2 مگ دارم میخوام یه کاربر از سرعت 128 کیلو استفاده کنه و بقیه پهنای باند برای کاربر دیگری . خواهشا کمک کنین .
ممنون .
سلام ..مودم D-LINK من یک خروجی lan داره ،
با چه وسیله ای چند خروجیش کنم ؟
بعیده! قبلش هم که مشکلاتی که قبلا گفتم رو داشت. فقط امروز یکبار واسه چند ثانیه یه وایرلس توی لیست کانکشنهام اومد و دیگه نیومد.نقل قول:
سلام
من یک مشکل دارم
امروز پریز کام رو از برق کشیدم بیرون درحالی که روشن بود
الان کامپیوتر توسط LAN اطلاعات رو فقط میگیره و ارسال نمی کنه و هیچ صفحه ای برام باز نمیشه کمک کنین.:n27::n28:
یعنی از اول نمیتونستید وایرلس وصل بشید؟نقل قول:
پیش از این چندتا وایرلس را نشون میداد؛ حالا چندتا؟
خودتون مودم وایرلس داریددیگه؟
از اول که چرا. فقط یه سری مشکلات داشتم که توی همین تاپیک پرسیده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد که گویا با دستکاری تونستم حلش کنم هم باز اومدم و پرسیدم که چرا سرعتش کمه و اصلا گاها هم وایرلس خودم پیدا نمیش ولی وایرلسهای دیگه پیدا میشد ولی با این حال ۷-۸ باری وصل شدم باهاش. فقط یه مثلث زرد کنار کانکشنم بود که پرسیدم و جوابی نگرفتم.
چهار تا وایرلس نشون میداد.
بله. عرض کردم که، وایرد روی پیسی استفاده میکنم و وایرلس روی لپتاپ
سلام
برای تهیه ی یک مودم معمولی که وایرلس نباشه Tpilink بهتره یا Dlink ؟ مدلش رو هم لطفا بگید .
بعضی از مودم فروش ها میگن از مخابرات اینترنت نگیرین چون امنیت نداره این حقیقت داره ؟ به جاش پارس آنلاین و چند تا ی دیگه رو توصیه می کنن .
اینکه میگن دز ساعات نیمه شب اینترنت پرسرعت رایگان هست رو میشه توضیح بدین . اگر رایگان هست پس چرا هزینه آبونمان گرفته میشه ؟
توصیه میکنم در قسمت View network connection همه کانکشنها را پاک کنید و پس از پیدا کردن فرستنده وایرلس، کانکشن جدید بسازید.نقل قول:
ضرری نداره؛ فقط باید پسوردها را فراموش نکنید.
مدتیه بنظر میاد از اینترنت وایرالس داره سواستفاده میشه.
میخوام رمز وایرلس رو تغییر بدم طوریکه بیشترین امنیت رو داشته باشه...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
مدل مودم D-Link dsl-2640T .
option های بخش تغییر رمز:
Channel: 1-11ضمنا فقط از اعداد میتونم بعنوان رمز استفاده کنم در حال حاضر.
Security: None - WEP - WPA
Authentication type: open - shared - both
Cipher: 64bit-128bit
تشکر.:n16:
این کار رو قبلا هم کردم. اینه:نقل قول:
مشگل من پیدا نشدن کلیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ممنونم که سعی کردیم کمک کنین.
این یه کار راهم بکنید: بروید در Device manager و ببینید درایور وایرلستون مشکل نداره؟
میتونید یه Properties (با کلیک راست) هم بگیرید و آپدیتش کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان برای قطع کردن اینترنت تو ویندوز سون بدون خاموش کردن مودم چه کارباید کرد ؟ روی pc و روتر ؟
روی PC که کافیه Disconnect بکنید و یا وایرلس را خاموش کنید که دیگه بلوتوث هم ندارید. (اگه بلوتوث دار باشه)نقل قول:
ولی روی مودم حتماً باید خاموش کنید.
سلام به همه دوستان
من یمشکلی دارم اونم اینکه مدم smc دارم که بعداز اینکه reset کردم با admin دیگه نمیتونم وارد فریمور بشم دوباره هم reset کردم باز هم نمیشه در ضمن از طریف telnet هم نمیشه
e-mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه فهمید که یک خط تلفن تخلیه شده ؟؟ ، برای من الان چراغ اینترنتم به حالت قرمز رنگ هست(مودم D-Link هه)، الان تخلیه شده یا اینکه باید زنگ بزنم اون شرکت اینترنت و سوال کنم که تخلیه شده یا خیر.
سلام من مودم Maxnet 530i دارم .این بعضی وقتها قطع میشه و فقط تنها راه وصل کردن اینترنت روشن و خاموش کردن مودم
.از شرکت همیارنت شیراز استفاده میکنم.تو محله ما خوبه .سرعتش هم بد نیست.از اسپلینتر هم استفاده نمیکنم.کانفینگ هم رو حالت کانکت اوتوماتیک هست.
بعضی وقتها دیونه کننده میشه.شرکت میگه قطعی از مودم.
سلام من مودم dlink که گرفتم از splitter که خروجی میگیرم برای مودم کار میکنه ولی تلفن کار نمیکنه ..ولی اگر مودم را سیمش را قطع کنم تلفن کار میکنه..منظورم اینه که سپلیتر وقتی تک خروجی داشته باشه کار میکنه اشکال از اونه یا مودم یا با هم نمیخونن ؟
آموزش تنظیم مودم TP-Link TD-8811
مودم TD-8811 یک مودم ADSL با طراحی فوق العاده و ساخت با کیفیت بوده که عملکرد بالا و پایداری خوب را در کنار سادگی در استفاده ارائه می دهد. این مودم براحتی تنظیم شده و حتی بدون هیچ تنظیم خاصی قابل استفاده است. علاوه بر تنظیم تحت وب، می توان بسادگی توسط نرم افزار همراه آنرا تنظیم نمود. دارای DHCP داخلی بوده که برای سرویس دهی به تعداد زیادی کامپیوتر به آسانی راه اندازی میشود. این مودم قطعا پر فروش ترین مودم بازار ایران است و تقریبا با همه سیستم عامل ها سازگار بوده و با کلیه سرویس دهندگان اینترنت همخوانی دارد.
پنل جلویی:
چراغ های نمایشگر پنل جلویی به شرح زیر است:
1. چراغ Power: نشانده اتصال صحیح آداپتور برق به دستگاه است.
2. چراغ USB: نشاندهنده اتصال مودم توسط کابل USB به کامپیوتر است.
3. چراغ LAN: نمایانگر اتصال LAN به یک وسیله دیگر است
4. چراغ ADSL: در صورت ثابت روشن بودن نمایانگر وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده است.
5. چراغ Internet: در صورت تنظیم صحیح مودم و اتصال مودم با اینترنت این چراغ روش خواهد شد.
پنل پشت دستگاه:
اتصالات پشت دستگاه به شرح زیر است:
LINE: اتصال به خط تلفن از طریق Splitter
USB: محل اتصال کابل USB
LAN: اتصال کابل شبکه برای کامپیوتر
RESET: دکمه ریست کردن مودم
POWER: اتصال آداپتور برق
ON/OFF: دکمه روش و خاموش کردن
اتصال مودم:
1. نیازمندی های سیستمی:
1.1. سرویس ADSL فعال از سرویس دهنده گان اینترنت
1.2. یک کامپیوتر با کارت شبکه کابلی و کابل شبکه (کابل شبکه در پک مودم موجود است)
1.3. فعال بودن پروتکل TCP/IP روی کامپیوتر (بصورت پیش فرض در ویندوز فعال است)
1.4. یک مروگر وب مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اپرا یا .....
اتصال به مودم
لطفا قبل از هر کاری از فعال بودن سرویس ADSL خود مطمئن شوید (با اتصال مودم به خط تلفن باید چراغ ADSL پس از حدود 30 ثانیه ثابت روش شود) سپس مراحل زیر را برای اتصال مودم انجام دهید: 1. اتصال کارت شبکه کامپیوتر به یکی از پورت های LAN مودم با کابل شبکه مناسب (اگر کامپیوتر شما دارای کارت شبکه نیست یا میخواهید کامپیوتر دومی را بوسیله USB به مودم متصل کنید ابتدا نحوه راه اندازی USB را در آخر همین مقاله مطالعه نموده و سپس مراحل کار را از همین جا ادامه دهید) 2. اتصال خط تلفن از طریق Splitter موجود در پک مودم به مودم
3. اتصال آداپتور برق و سپس روشن کردن مودم
شکل زیر راهنمای خوبی برای اتصالات است:
راهنمای تنظیم سریع:
1. آدرس IP پیش فرض این مودم 192.168.1.1 و Subnet Mask آن 255.255.255.0 است. این مقادیر قابل تغییر است اما در این راهنما ما از مقادیر پیش فرض جهت تنظیم استفاده می کنیم. تنظمات IP کارت شبکه متصل شده را برای اتصال صحیح تنظیم کنید، اگر از نحوه این کار اطلاع ندارید به لینک زیر مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:
الف. این Username و Password را با Username و Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.
ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید. 4. بعد از ورود موفق به صفحه تنظمیات مودم، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. روی Quick Setup کلیک کنید.
5. در این قسمت مقادیر VPI و VCI را در فیلد های مربوطه وارد کنید، مقادیر VPI و VCI برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران 0 و 35 برای اکثر سرویس دهنده ها و 0 و 59 برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید. روی دکمه Next کلیک کنید.
6. در این صفحه گزینه PPP Over Ethernet PPPoE را انتخاب و آیتم Encapsulation Mode را روی LLC رها کرده و روی دکمه Next کلیک کنید. در این مرحله اگر شما Bridging را انتخاب کنید کار تنظیم مودم به پایان رسیده است اما بعدا برای اتصال به اینترنت باید در ویندوز یک کانکشن از نوع Broad band و PPPoE بسازید و در آنجا Username و Password ی را که از سرویس دهنده اینترنت گرفته اید وارد کرده و آن کانکشن را کانکت کنید. در واقع شما می توانید بدون هیچ تنظیم خاصی و تنها با اتصال مودم و ساخت این کانکشن در ویندوز از این مودم استفاده کنید اما در این حالت شما فقط با کامپیوتری که کانکشن را اجرا کرده است به اینترنت دسترسی دارید ولی روش شرح داده شده در این مقاله حرفه ای تر بوده و تمامی کامپیوتر های متصل به مودم (مثلا از طریق یک سوییچ شبکه) می توانند از اینترنت استفاده کنند چرا که مودم کار اتصال را انجام میدهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password را وارد کنید، سایر گزینه ها را بدون تغییر رها کنید و فقط در گزینه Dial On Demand تیک مربوطه را بردارید، روی Next کلیک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8. خلاصه ای از تنظیمات نشان داده میشود. روی دکمه Save/Reboot کلیک کنید و حدود 2 دقیقه منتظر بمانید تا مودم راه اندازی شده و به اینترنت متصل شود. در خلال راه اندازی دستگاه را خاموش نکنید. نشانه تنظیمات صحیح شما روشن شدن چراغ اینترنت است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظمات USB:
برای کسانی که کامپیوتر آنها دارای کارت شبکه نیست و یا به هر دلیل میخواهند از رابط USB استفاده کنند مراحل زیر نشان داده میشود. با نصب رابط USB شما در اصل یک کارت شبکه مجازی نصب میکنید. نرم افزار های مرتبط در CD همراه محصول وجود داشته یا از سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود است. مراحل نصب درایور USB:
با اتصال کابل USB به مودم و سپس به کامپیوتر، سیستم عامل شما در مورد نصب یک سخت افزار جدید پیغام خواهد داد. شما شکل زیر را مشاهده خواهید کرد، Install from a list of specific location را انتخاب و دکمه Next را کلیک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صفحه گزینه Search Removable Media را تیک زده ودکمه Next را کلیک کنید. دقت کنید که CD مودم باید در داخل CD-ROM قرار گرفته باشد.
در این مرحله ویندوز درایور مربوطه را از CD یافته و آنرا نصب می کند.
سپس در پنجره زیر روی Finish برای اتمام مراحل نصب کلیک کنید.
در اینجا یک کارت شبکه در کامپیوتر شما نصب شده است (بصورت مجازی) و شما می توانید مانند یک کارت شبکه واقعی از آن برای اتصال به مودم بهره ببرید. توجه کنید که مراحل فوق در ویندوز XP بوده و در ویندوز ویستا و سون مراحل فوق بصورت اتوماتیک انجام خواهد گرفت در غیر اینصورت مراحل نصب تفاوت اندکی با ویندوز XP دارد. برای ادامه کار تنظیم به مرحله 1 مراجعه کنید.
اکنون مودم شما آماده کار بوده و می توانید از اینترنت لذت ببرید. فقط به نکات زیر توجه کنید:
1. کلیه محصولات TP-LINK را فقط با گارانتی معتبر فرادانش تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل متحمل ضرر نشوید. فروشگاه سایبرکانکت محصولات TP-LINK را با گارانتی رسمی فرادانش توزیع می کند و نماینده انحصاری آن در استان کرمانشاه است. 2. صفحات نشان داده شده در این آموزش مربوط آخرین فریم ور این دستگاه تا لحظه نگارش این مطلب است و ممکن است در نسخه های مختلف تفاوت های اندکی وجود داشته باشد. اگر از گزینه خاصی مطمئن نیستید آنرا تغییر ندهید.
سلام من مودم D-LINK مدل 2520-U
دارم ..چند تا سوال داشتم ..
۱-میخوام این مودم را wireless کنم چه راهی ر آپیشنهاد میکنید ؟
۲-من وقتی کابل LAN را وصل میکنم به laptop هم ADSL وصل هست هم به وایمکس تو خانه ...سوالم اینه که به کدوم در حقیقت وصل هست ..چون به جفتش که نمیتونه وصل بشه ؟
باید روتر بگیرین و قیمت روتر هم با قیمت wireless برابری میکنه فکر کنم منطقی تره که یک مودم وایرلس بگیرین
ممنون..در مورد سوال دومم هم جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
روی قسمت کانکشن نشون میده که به کدوم وصله.نقل قول:
هر وقت چراغ dsl مودمت خاموش شد خطت تخلیه شدهنقل قول:
توی connection جفتشون را میزنه connected ،،،همین برای من عجیبهنقل قول:
دوستان من چند روزه بدون مشکل کانکت میشم ولی یه علامت ضربدر قرمز رنگ روی آیکون مربوط به شبکه وجود داره، مثل مواقعی که قطع میشده.
قضیه اش چیه ؟
درود
مودمی ADSL DLINK.2600 خریداری کردم به خاطر وایرلسدار بودنش چون تا حالا با مودم وایرلسدار کار نکردم خب برم سر اصل مطلب
این عکسها رو ببینید کجا رو باید تنظیم کنم ذکر اینکه شرکت ارائه دهنده نتم شاتل هست و اگر اشتباه نکنم کد مخصوصش واسه وصل شدن همون VCIباید 35 باشد درسته؟؟؟
ما باد IP .192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شدیم اما نتونستم کانکس بشم مشکل در کجاست کجاها رو باید تنظیم کنم البته این قسمت وایرلسشم مانده فعلا اینو اوکی کنیم تا بعدش
این ارور رو موقعی پیش میاد که vpiروی 0 باشد اینطوری میشه !!به قول معروف هر عدیدی به غیر از 0 بزارم این ارور مشاهده نمیشود اما بان به نت وصل نمیشم
از هردو Status بگیر. نشون میده که کدوم داره کار میکنه. با کلیک راست روی نام کانکشن.
عزیز این برمیگرده به کابلت سریع ترین راه و بهترین راه اینه با یه کابل دیگه تست کنی اگه بازم اینجوری بود درایور کارت شبکه تون رو حذف و نصب کنید بازم همینطور بود با کابل یو اس بی به پی سی وصل کنیداگه درست شد احتمال زیاد داره از سوکت شبکه روی مودم یا پی سی باشهنقل قول:
نقل قول:
khelane عزیز
کابل usb را امتحان نکردم یعنی ندارم
با سوزن ریست کردم
Bridge Mode را انتخاب کردم
VPI:0
VCI:35
گذاشتم
اما اجازه تکمیل شدن رو نمیده .....................
((هر عددی جز 0 را finish میکنه اما اگر 0 بزارم ارور میده))
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
کلافه شدم..........حتی بر روی لپتاپ هم امتحان کردم گفتم شاید مشکل از سیستم باشد حالا به هر دلیلی اما روی لپتاپ هم دقیقا همین مشکل را داشتم ..............
عزیز شما حالت ppoe رو انتخاب کن ببین بازم اینطوریه ببین میتونی برنامه اش رو دان یا سی دیش رو اجرا کن و یه نرم افزار داره توش مال تنظیمات مودم هستنقل قول:
khelane عزیز
کابل usb را امتحان نکردم یعنی ندارم
با سوزن ریست کردم
Bridge Mode را انتخاب کردم
VPI:0
VCI:35
گذاشتم
اما اجازه تکمیل شدن رو نمیده .....................
((هر عددی جز 0 را finish میکنه اما اگر 0 بزارم ارور میده))
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
کلافه شدم..........حتی بر روی لپتاپ هم امتحان کردم گفتم شاید مشکل از سیستم باشد حالا به هر دلیلی اما روی لپتاپ هم دقیقا همین مشکل را داشتم ..............
شما این پی دی اف رو هم دان کنید و مطمئنا مشکل شما هم توش هست ببین حل میشه الان باید برم وگرنه دان میکردم ونیگاه میکردم ببینم مشکلتون چطوری حل میشه تا الان این نوع مشکل رو ندیدم
files.asp24.com.ua/TP-Link/TP-Link_marshrutizatory/TP-Link_TD-8840T/datasheet&manual/User_Guide_Etherne_TD-8840T.pdf
====
ضمنا شما وقتی مودم رو کانفیگ میکنی قاعدتا باید pvc0 یا 1 رو کانفیگ کنید درسته شما مودم رو دوباره ریست کن بعد رو pvc2 بزار ببین مشکلت حل میشه
سلام ..
من مودم D-LINKدارم
۱-میخوام بی سیمش کنم بهترین راه چی هست براش؟
۲-یک خروجی LANداره میخوام چند تا خروجی بگیرم از هاب استفاده کنم ؟
۳-من وقتی از خروجی اسپلیتر به مودم و تلفن وصل میکنم از جفتش با هم نمیتونم استفاده کنم چی کار باید کرد ؟
۴-
2رود
من جديدا واسه مودم thyonet ،، رفتم تنظيم pppoe رو فعال كردم اما همچنان به همون شكل سابق فقط با كانكشن وصل ميشه، اينم عكس تنظيماتم:
دوستان این پرسش ها رو هم لطفا پاسخ بدین .نقل قول:
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدین . آیا باید حتما کارت شبکه هم روی سیستم نصب باشه یا نه از طریق usb کفایت می کنه ؟
من از کجا می تونم بفهمم که روی سیستمم کارت شبکه نصب شده ؟