من نمیدونم این حجم مسروقه از چه راهی برگردونده میشه BRT - TAXI - خط 11 - پیک - تیپاکس و... :n14::n13:
حجم گمگشته باز آید بهت غم نخور :n28:
اه اه اه چه شعر مزخرفی:n21::n21:
آی بالام منیم ایکی گیگیمی ورون گوروم :n23::n23::n23:
Printable View
من نمیدونم این حجم مسروقه از چه راهی برگردونده میشه BRT - TAXI - خط 11 - پیک - تیپاکس و... :n14::n13:
حجم گمگشته باز آید بهت غم نخور :n28:
اه اه اه چه شعر مزخرفی:n21::n21:
آی بالام منیم ایکی گیگیمی ورون گوروم :n23::n23::n23:
این چیز ناخواسته در مورد سایتایی هست که سرورشون خارجهنقل قول:
مشکل فیلترینگ ناخواسته
مثل اینکه طرح اینترنت ملی :n21: زیر ساخت هاش کامل شده و فقط منتظر دکمه START است
همین همین چند روز پیش بود که صورت بوک دکمه چیزش خاموش بود
یعنی اینترنت فقط سایت هائی که سرورشون در ایرانه
اینم یه جور تولید اشتغال از نوع اعتدالی است:n02:
من بیشتر از 5 ماه میشه فقط نامحدود استفاده کردم.
ولی اخرین باری که محدود داشتم فکر کنم زمان اختلال سراسر بود نمیشه نظر داد.
ولی الان که نامحدود دارم وقتی بعد 2 هم فایل واسه دانلود میزارم همون سرعت روزانه رو میده.
همون طور که خودتون تو سایت میبینید واسه همه سرویس ها بازه گذاشتن پس شما در نظر داشته باش که مثلا اگه vip گرفتی اونا میتونن 2 مگ بهت بدن هم 4 مگ و شما اصلا نمیتونی اعتراض کنی. ولی در کل چون مکس نت زیاد پر جمعیت نیست ماکزیمم میده من اخرین باری که vip داشتم کل دوره ماکزیمم سرعت گرفتم.
ولی یه مشکلی هست که شاید واسه خاطر مرکز من یا خط من باشه نویز هست که معمولا بین 6 و 9 میچرخه ولی وقتی صبا داشتم بین 25 و 30 بود فکر کنم.
امشب 400 مگ از شارژم کم شد. زنگ زدم گفتن مشکلتون حل میشه!
در مورد افت سرعت هم پرسیدم گفتن به زودی حل میشه.
ضمنا گفتن که به احتمال 90% قراره سرعت دانلود شبانه مخابرات محدود بشه.:n03:
من میخوام بعد از اینکه حجمم تموم شد سرویسم رو به classic + تغییر بدم.. به نظرتون با این وضع clasic + چند سرعت میده؟..الان این سرویسی که من از مخابرات دارم تا قیل از نصف شدن سرعت ها 250 میداد ولی الان 125....الان با نصف شدن سرعت ها clasic + چند سرعت میده؟؟
مشکل فیل.ترینگ بعضی سایتها مال مسیر ترکیه است که مخابرات تبریز روی اون مسیر قرار داره(مشهد-خوزستان- مازندران و مکس نت )نقل قول:
و به مخابرات تبریز ربطی نداره !! مشکل برمیگرده به زیر ساخت:n02:
مکس نت هم برا خودش عجایبی داره :n02:نقل قول:
مثلا به غیر از سرویس VIP بقیه سرویس ها سرعتشون به نصف سرعت مخابرات میرسه!!!
مثلا کلاسیک مخابرات 2 مگ سرعت داره در حالیکه مکس نت چندین و چند ساله که سرویس مکس کلاس سرعت 1 مگ میده(وقتی من داشتم این سرویس رو سرعتم 70 بود:n08:)
در ضمن مکس نت هزینه های اضافی زیادی میگیره !!! مثل ابونمان و 2500 تومن برای هر ماه برای هزینه تعمیرات و نگه داری:n02:
فعلا در حال حاضر مخابرات بهرین گزینه ممکن تو تبریز هست!!!
البته بلوط هم هست باید اونم یه تستی بکنیم ببینیم چند مرده حلاجه :n02:
من دوستم + داره و هنوز هم سرعتش همون 280-300 هست:n12:نقل قول:
ممنون از پاسخ کاملتون.نقل قول:
فقط یه نکته موند اونم در مورد فیلترینگ. یعنی شما هم اکثر اوقات برای بعضی سایتا مجبورید چند بار رفرش کنید تا باز شه؟
آقا در ضمن کارشناس واحد فنی به من گفت ساعات رایگانش هم 2-8 و جمعه ها 2-10، یعنی عین همارا! جمعه ها تا 10 رو شما هم تایید می کنید؟ من دیروز هر چی سایت رو زیر و رو کردم در این مورد چیزی ندیدم!
با تشکر:n16:
یعنی مال من هم clasic + هست؟؟؟ چون مال من هم تا قبل از نصف شدن سرعت ها 250 میداد..اصلا معلوم نیست چی به چیه.. clasic clasic + turbo ultra.. آدم گیج میمونه..الان زنگ زدم بهشون.. گفتند سروسیت 3 ماه ویژه است.. این دیگه چیهنقل قول:
کو 9 تومن به ما هم بگین بریم بگیریم(جدی پرسیدم شاید من تا حالا ندیدمش).والا ما که 100 تومن واسه 3 ماهه پیاده میشیم.نقل قول:
شما برید توی بخش کاربری و یوزر و پسوردتون رو بدید و کپجا رو هم وارد کنید، سرویستون اونجا مشخصه دیگه!نقل قول:
پسوردشو نمیدونم..زنگ زدم پسوردو پرسیدم ولی هر چی میزنم نمیرهنقل قول:
پسورد رو اکثرا یا تاریخ تولد میدن یا 123456. البته اگه خودتون زمان ثبت نام چیز خاصی رو درخواست نداده باشید و بعدا هم پسورد دیگه ای ست نکرده باشید!نقل قول:
تاریخ تولد داره..و علامت & هم داره...
بله، دوست عزیز. باز مال شما خوبه، مال من 4.9 گیگه و مال دوستم که تازه دیروز جشنواره ش راه اندازی شده بود و 5 گیگ هم ترافیک اضافی گرفته بود ( 7 گیگ ) همش مصرف شده.نقل قول:
در مورد افت سرعت، سرویسا رو زدن طوری ترکوندن که افت از یادمون رفت!
اون لیمیت هم که اگه نکنن تعجب می کنم!
دوست عزیز شما خیلی قدیمی هستی!!! اون مال عهد بوق بود که همارا همه پسورد هارو 123456 میداد!!!نقل قول:
چون با اون پسورد به راحتی -- میشد الان کلا فرق کرده :n02:
سرویس جشنواره سه ماهه 2 گیگ 9 تومن قیمتشهنقل قول:
خود اولترا سه ماهه 100 تومن:n02:
اره درسته جمعه ها تا 10 هست.نقل قول:
وقتی مخابرات همه پهنا تبریز رو گرفته بود دسته خودش که باعث تایم اوت میشد رو نت من گاهی اون مشکل پیش میومد شاید یک دوبار در روز که اونم با یه رفرش حل میشد نه چندتا ولی حالا که دیگه اصلا تایم اوت ندارم واصم پیش نیومده.
اولین پسورد : سال 88 : 123456نقل قول:
دومین پسورد : بهمن 90 : 1367
سومین پسورد : 5 مرداد 92 : 123456
اگه خودت پسورد بخصوصی نخوای و اون مسئول فروش و تمدید مشکل روانی نداشته باشه، 99 درصد یکی از این دو تا ست میشه!
در ضمن دونستن یوزر و شماره تلفن و پسورد یه سرویس ای دی اس ال به چه دردی میخوره؟ که رمزش امنیت زیاد داشته باشه؟
هیچی یه کانکشن میسازی باش وصل میشینقل قول:
نه آقا، به این راحتیا نیست. چون اون سرویس روی یه مودم ست شده که مک آدرس ( آی دی ) ویژه ای براش تعریف شده و دست آی اس پی ـه. البته اگه با روش های -- بشه اونو به دست آورد و تازه مودمی داشته باشیم کهاین امکان رو بده که مک آدرسش رو تغییر بدیم، میشه به سرویس ای دی اس ال یه نفر که یوزر و پسوردش رو می دونیم، رخنه کرد!:n02:نقل قول:
در ضمن تشکر مجدد به خاطر روشن گرایی هایی:n02: که کردین!:n16:
یه مورد یادم رفت : دوستانی که مشکل دارن بی زحمت به محض رفع شدن مشکل، اینجا اطلاع بدن تا بقیه هم اگه همچنان مشکل داشتن، پیگیری کنن!:n12:
و همچنین باید با اون شماره تلفنی که ثبت نام کردی وصل بشی ..با شماره دیگه وصل نمیشهنقل قول:
والا من از همون اوایل مخابرات دارم این مشکلات قطعی رو ندارم شاید مشکل از خط شماستنقل قول:
من کلا از مخابرات راضی بودم
اون مشکل فیلترینگ هم خیلی کم برا من اتفاق می افته
سرویس شما کلاسیک هستنقل قول:
به قول حسین وقتی یه مشکلی پیش میاد همه شیرجه میزنن تو تاپیک:n02:
خدا کنه مشکل حل بشه چون من انتخاب دیگه ای جز مخابرات ندارم
چون مزخرفترین مرکز مخابراتی تبریز رو دارم:n03:
دیر یا زود این اتفاق باید می افتاد. البته من که پرسیدم گفتن بیشتر از نصف لیمیت نمیشه! جشنواره رو فقط به خاطر دانلود ثبت نام کردم که اگه اینم لیمیت بشه دیگه دلیلی نمیبینم که از مخابرات استفاده کنم! فقط باید دعا کنیم که لیمیت از نصف بیشتر نباشه! اون موقع دیگه بعد از اتمام جشنواره سرویسهای دیگه به درد نمیخورن چون سرعتی براشون نمیمونه! :n15:نقل قول:
دلیلشم اینجور گفتن که چون کسایی که نامحدود دارن به خاطر مصرف پهنای باند زیاد تو مخابرات نمیتونن از ساعت 2 به بعد پیج لود داشته باشن و حقشون ضایع میشه!!!
تا اونجایی که من میدونم وقتی با کانکشن وصل میشی مک آدرس مودم پاک میشه.نقل قول:
خواهشش
واسه این مورد بخصوص(کسر اشتباه حجمها) میشه تقاضای خسارت کرد؟
ماکس نت وی آی پی 3 ماه 8 گیگ رو زده 98 تومن که اگه کسی برای اولین بار بخواد از ماکس نت سرویس بگیره میشه 124500تومن بدون هیچ حجم اضافه ای.
منتهی ضریب اشتراک رو نوشته 1به 2 که شبانه رایگان هم داره.
از اون طرف مخابرات الترا رو 12 گیگ سه ماه رو بدون احتساب هزینه های اولیه میده105630 تومن.
منتهی ضریب اشتراکش رو نمیدونم.
با این حساب اگه شما باشی در شریط فعلی کدوم رو انتخاب میکنید؟
سرعتا رو کم کردن؟نقل قول:
دوستانی که حجمشون برنگشته هنوز شمارشون رو برام پ.خ کنن. ممنون
بچه ها الان زنگ زدم به پشتیبانی گفتن دارن یه سری تغییراتی برای سرعت تو شبانه میدن واسه همین هم سرعت نصف شده تو روز و بعد 2- 3 روز درست میشه و شبا سرعت رو محدود میکنن
اصلا هم اینطور نیس!!!نقل قول:
چون خودم همین الان این حرف شما رو دور زدم و با یه حط دیگه وصل میشم:n02:
اون یوزر و پسورد که هیچ راخت میشه به دست آورد:n02:نقل قول:
مک آیدی مودم رو هم میشه فهمید:n02: پس زیاد مطمئن نباش که نمیشه به سرویست زخنه کرد:n02:(خودم قبلا حال یکی از دوستام رو با همین روش گرفتم و 4 گیگ از حجمش رو استفاده کردم !! با اینکه من تبریز بودم و اون تو شهر سهند:n02:)
پیشنهاد سوم!! بلوطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو درست میگه !!نقل قول:
من شبا نمیتونم درست وبگردی کنم و تایم اوت پیدا میکنم!!! چون میزان پهنای باند کم میشه به خاطر دانلود:n02:
حسین جان شما یه درصد فک کن یکی غیر این دو گزینه به بلوط دسترسی نداره،حالا بین این دو چی رو پیشنهاد میدی شما؟نقل قول:
خوب من با دلایلی که برا خودم دارم مخابرات رو انتخاب میکنم:n02:نقل قول:
من از مکس نسبت به مخابرات چندان رضایتی ندارم:n02:
سلام من زنگ زدم مخابرات مشکلم رو حل کردند
حسین تستر نت تبریز تویی :n02:نقل قول:
اینم خودت یه امتحان بزن :n06:
فعلا نه شرایط مالیم رو به راهه و نه خط خالی دارم:n02:نقل قول:
من که فکر میکنم سرویس هاش باید خیلی خوب باشن:n02:
باید سرورشان قوی باشن که تستر دادن به اسیید تست :n02::n05:نقل قول:
فک کنم نمایندگی داتکم باشه
نامحدوداش گرونن وگرنه خودم میرفتم :n06:
:n18:دلیلشم اینجور گفتن که چون کسایی که نامحدود دارن به خاطر مصرف پهنای باند زیاد تو مخابرات نمیتونن از ساعت 2 به بعد پیج لود داشته باشن و حقشون ضایع میشه!!!:n05:
من نمیدونم دبه مگه شاخ و دم داره ضمنا" کدوم آدم نرمالی با خط نامحدود شبا وبگردی میکنه:n13::n13: